Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest jakieś jedzenie na którego widok, zapach macie odruch wymiotny?

Polecane posty

Gość gość

Może być pojedyncze warzywo, cała potrawa albo cokolwiek. :) Bo ja mam jakąś aż nienormalną nienawiść do czosnku. Jak czuję ten smród to mnie bierze na wymioty - poważnie. W restauracji zawsze muszę pytać czy nie dodają tam czosnku, czasem mówię że jestem uczulona żeby mnie wzięli na serio. A czosnek wyczuję w każdej postaci i ilości! :D

Gość julka19xx
zapach smażonej wątróbki, to jest coś od czego mi bełt się zbiera

Gość gość
wszelkiego rodzaju kupowane fasty: frytki, zapiekanki, hamburgery.Zapach a raczej smród mnie powala

Gość gość
Pieczarki, miód, brukselki, mięso niektore.. :o fuj

Gość gość
Ciepłe mleko :-P

Gość gość
kogel mogel. nie jestem w stanie zjeść surowego jajka. no i ryby surowej. śledzia np. nie da rady

Gość autorrrka122
O tak! Ciepłe mleko to następny punkt na mojej liście. W ogóle mleka nie cierpię. Jak byłam mała to mam kazała mi RAZ napić się mleka z miodem i czosnkiem ale jak po małym łyku zwymiotowałam i prawie umarłam z obrzydzenia to zmuszanie się skończyło. :D

Gość gość
ja tam wszystko zjem:D

Gość gość
na chleb. nie rozumiem jak można jeść chleb?

Gość gość
w sumie to śmieszne, że jeden zapach to dla kogoś prawdziwe ambrozje, ślinka cieknie i w ogóle a inny w tym czasie myśli "tylko nie wymiotuj, nie wymiotuj!" :D

Gość gość
uwielbiam mleko z miodem i czosnkiem. ale za chja nie zjem mandarynki. sam sok wysysam i reszta do kosza

Gość gość
Nie wierzę ludziom, którzy mówią, że wszystko zjedzą. :D Moja mama tak twierdziła dopóki nie zostawiła na talerzu brukselki z zupy. I ja oczywiście powiedziałam, że przecież wszystko lubi to stwierdziła, że oczywiście! wszystko lubi i brukselkę też! No niestety, chwilę później pluła brukselką z powrotem do talerza.

Gość gość
ja wymiotuje z obrzydzenia po posmakowaniu jajka na miękko , nie wiem dlaczego to na mnie działa ale serio jak widzę płynne żółtko , płynnawe białko to mi niedobrze ale jak posmakuje to automatycznie mam rzyg

Falczki. Resztę zjem bez problemu, jedynie smakuje mi jedno mniej drugie bardziej.

Gość gość
mi się chce rzygać na widok pomidorów, a szczególnie ich obślizgłych nasionek. a Jak widzę jak ktoś je samego pomidora tooo....... bleeee

Gość gość
mleko z miodem i czosnkiem to najohydniejsza rzecz pod słońcem :D

Gość gość
mnie się robi niedobrze od kwaśnego mleka, jogurtu naturalnego i energy drinków

Gość gość
jogurty niektóre powodują u mnie mdłości. Jedne bardziej inne mniej ale najgorszy jest wiśniowy - tego to już jak czuję to mnie ciarki przechodzą :P fu

Gość gość
zdecydowanie krupnik

Gość gość
pomidory - fuj! ale ketchup lubię :D mizeria i salata wymazana białym czymś (jogurtem albo majonezem, nie wiem) - pamiętam jak jako dzieciaka rodzice to we wmuszali... do teraz tego nie tknę. Jajko musi być zawsze na twardo! Płynne zółtko (nawet w jajecznicy) nie przejdzie. Wszelkie suszone i kandyzowane owoce, rodzynki etc nie wiem jak ktos może lubić takie gluty :O

Gość gość
moze to nie jedzene ale..sperma, nie moge no, zapach powoduje u mnie mdlosci bleee. i ta cieplosc, chociaz uwilebiam sex i robienia laski, kocham to , meza mam od 10 lat, ale o spermy nigdy sie nie przekonam tzn do jej sprobowania

Nienawidze wszystkiego co jest w galarecie, jak mieso ma cos miekkiego tzw. Gluty fu, Syropu z cebuli. Pomaga, ale rzygam dalej niz widze :)

Gość gość
ja uwielbiam czosnek :) nienawidze kefirów i owocowych jogurtów bleeeh

Wszystko co jest przygotowywane na winie. Sosy, zupy, mięso - od zapachu zredukowanego wina aż mnie szarpie. Marchewka z groszkiem - nie jestem w stanie przełknąć, zapach, wygląd, konsystencje - koszmar. Czernina. Na sam dźwięk tego słowa mam mdłości.

Gość gość
biedota jeszcze troszkę a g****o ze smakiem oblizując się zje byleby tylko włosów nie było

Gość gość
Zapach gotującego się wywaru rybnego. Fuj fuj.

Gość gość
Jest cos takiego co możdzek sie nazywa kiedys dalo sie to w sklepie kupic. Widzalem to to ale niejadlem. Domuslam sie ze bym pawia puscil jak bym to do gegy wzial:-) chyda. Mam kumpli co to jedza:-)

Gość gość
Truskawki i ich wszelkie pochodne.

Gość gość
Za nic nie zjem śledzi to najobrzydliwsze co ludzie jedzą , nie zjem czosnku i wyczuje go wszędzie no i czernina blee