Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od 3miesiecy robie testy owulacyjne kazdy negatywny

Polecane posty

Gość gość

staram sie zajsc w ciaze od 8 miesiecy od 3 zaczelam robic testy owulacyjne wszystkie wychodza negatywne miesiaczki mam nieregularne nadal w wieku 31 lat i okres jest teraz dziwnie krotki i zadki trwa 3 dni obawiam sie ze nie mam owulacji wcale i jestem nieplodna lekarz wczesniej mnie zbyl ze kobiety po 30 tce czseto staraja sie zajsc w ciaze ponad rok co tu robic ?

Gość gość
Isc do innego lekarza i wykonac szereg badan. Moze masz jakiegos hormonu za duzo lub za malo. Skoro nie dochodzi do owulacji to pewnie mozna to jakims hormonem wyregulowac

Gość gość
zmienic lekarza

Gość gość
ja urodzilam w wieku 36 lat kolejne w wieku 38 lat wiec te teksty ze po trzydziestce to juz trudniej jakos do mnie nie przemawiaja, moze z jakis powodow nie masz owulacji, a jak u ciebie z objawali owulki obserwujesz cos czy caly cykl taki sam

Gość gość
glupoty lekarz gada,ja mam 35 i od razu zaszlam w ciaze.Zmien lekarz.

zmień lekarza i niech nowy zleci Ci usg z monitoringiem cyklu, wyjdzie co i jak, ja to miałam robione i wyszło mi jakie miałam problemy, miałam owulacje ale komórka jajowa nie pękała. Odpowiednie leki i wszystko było w porządku.

Gość gość
wydaje mi sie ze nie mam sluzu plodnego nie zauwazylam go w ostatnich 2 miesiacach a wczesniej go mialam jestem zalamana jesli mam problemy hormonalne to ile trwa leczenie jak dlugo mi zejdzie zeby w koncu zajsc w ciaze ??

Gość gość
nikt Ci nie powie ile czasu to zajmie, jedne zachodzą już w pierwszym cyklu, inne w 50

Gość gość
Ja różnie miałam,zaszłam w dniu w którym kreska testowa jeszcze nie oznaczała pozytywu a następnego dnia zaczęła jaśniec

Gość gość
Ale robisz przez cały cykl czy tylko w wybrane dni??