Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asiaaa123

ćwiczenia i dieta

Polecane posty

Hej. Mam 20 Lat ważę 68Kg i mam 167 cm wzrostu Wiem, że moja waga jest za wysoka więc postanowiłam coś z tym zrobić. Od jakiegoś czasu jestem na diecie, staram się jesć zdrowo i ćwiczyć lecz nie mogę schudnać. mój jadłospis mneij wiecej wyglada tak : śniadanei jem ok 9, jest to bułka grahamka ze serem i jogurt zielona herbata obiad jem o 12 jest to zwykly obiad jaki zawsze nie jest on jakoś zbyt tłusty lub kaloryczny okolo 15 zjem jakiegos owoca potem podwieczorek jem jajka sadzone i bułkę grahamkę a na kolacje okolo 20 jem cos bardzo lekkiego. Jem małe posiłki, wykluczyłam słodkie a fast foody i chipsy mogłbyby dla mnie nie istnieć. ponadto piję okolo 1,5l -2 wody dziennie. 5x w tyg ćwiczę (okolo 40-50 min) ćwiczę z Mel B Cardio, nogi, całe ciało pośladki, brzuch, i tiffany boczki na przemian układam sobie ćwiczenia. a w wolnym czasie ćwiczę na stepperze. Jak myślicie co robię źle, że nie mogę schudnąć. Nie wydaje mi się bym jadła za mało i przez to spowolniła metabolizm. (i jeśli były już takie watki z góry przepraszam ale jestem tu nowa)