Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu tyle plotkujecie? Nie mogę Was pojąć kobiety a jestem jedną z was...

Polecane posty

Gość gość

Ciągle tylko paplacie i paplacie, o tej o tamtej, mielicie ciągle jęzorami, dzwonicie i wszystko sobie przekazujecie....Nawet moja własna siostra wszystko co jej w tajemnicy powiem, lub sama się dowie wypapla potem mamusi i dziwi się, że przestałam traktować ją jak przyjaciółkę...Ręce mi opadają jak słucham np. mojej mamy plotkującej ze swoją przyjaciółką o ich wspólnych koleżankach, każdą objadą, że tamta źle wygląda, a tamta to ma głupiego męża itp....Po co wy mielicie tak tymi jęzorami? Ja nigdy nie plotkuje i nie gadam o bzdurach a ludzie mimo wszystko plotkują o mnie...żałosne.

Gość gość
ludzie sa rozni, kobiety tez, ozna sobie wybrac znajoych, mnie sie udaje otaczac madrymi i dyskretnymi

Gość gość
Jak dzwoni do mnie mona matka i tematem numer jeden sa jej kolezanki , znajome lub rodzina , kto z kim , po co i jak to odkladam sluchawke , z tym ze mozna opowiadac o czyis osiagnieciach , sukcesach itd , tego moge nawet posluchac , ale jak ktos zaczyna wyliczanie jak to innym sie nie wiedzie , jacy sa beznadziejni itp to odechciewa sie sluchac