Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

ale kukiz zamiata wszystkich w tvn 24 !!!

Polecane posty

Prawdę mówi, tylko redaktor mu za bardzo przeszkadza.

Gość gość
sosssssss Ale suczki od wczoraj nie wyłowiłeś? A polityką się zajmujesz ;) Pewnie zagłosujesz na PO? :classic_cool:

zadne PO !!! zeden PIS!! kukiz pieknie mieli tego redaktorka!!! co do dziewczyn to je adoruje a nie wyławiam :D

Gość gość
I tak nikt nie ma szans na wygraną poza PO i trochę PiSem. Możesz sobie głosować na KNP, RN, ale oni i tak przepadną. Adorujesz? Teraz też? ;) Czekaj, ty gdzieś w rejonie Oświęcimia, Bierunia mieszkasz?

gość dziś I tak nikt nie ma szans na wygraną poza PO i trochę PiSem. Możesz sobie głosować na KNP, RN, ale oni i tak przepadną. x Bojkot wyborów, jedyne wyjście.

i to wlasnie jest przykre... jesli mnie jakas kobieta zainteresuje to czemu nie ... tak cos w tych okolicach

Gość gość
Ty sobie bojkotuj, a PO i tak wygra. Chcesz JAKIEJKOLWIEK zmiany, to głosuj na PiS. Kaczyński przynajmniej nie jest złodziejem.

gość dziś Ty sobie bojkotuj, a PO i tak wygra. Chcesz JAKIEJKOLWIEK zmiany, to głosuj na PiS. Kaczyński przynajmniej nie jest złodziejem. x Jedynie bojkot unieważni wybory i doprowadzi do zmian. Nie zamierzam wymieniać jednych złodziei na drugich głupim wyborem.

Gość gość
Jedynie bojkot unieważni wybory i doprowadzi do zmian. Nie zamierzam wymieniać jednych złodziei na drugich głupim wyborem. x Niby jak? :D Uważasz, że do wyborów nie pójdzie nikt? To się nie uda. Wskaż co ukradł PiS? I jak się to ma do skali złodziejstwa PO? A poza tym, dobry z ciebie chłopak, tylko musisz sobie ustanowić ;) dziewczynkę :D Powodzenia

gość dziś Jedynie bojkot unieważni wybory i doprowadzi do zmian. Nie zamierzam wymieniać jednych złodziei na drugich głupim wyborem. x Niby jak? smiech.gif Uważasz, że do wyborów nie pójdzie nikt? To się nie uda. Wskaż co ukradł PiS? I jak się to ma do skali złodziejstwa PO? A poza tym, dobry z ciebie chłopak, tylko musisz sobie ustanowić oczko.gif dziewczynkę smiech.gif Powodzenia lapka.gif x Afera madrycka, nie daleko trzeba szukać, wcześniej żona Hofmana przez rok czasu pobierała pensję z utopijnego ZUS-u będąc jednocześnie na chorobowym. Sprawdź co to bojkot, to dotrze do ciebie jak to działa.Nie chce mi się tłumaczyć, rzeczy oczywistych. {" A poza tym, dobry z ciebie chłopak, tylko musisz sobie ustanowić oczko.gif dziewczynkę smiech.gif Powodzenia lapka.gif"} x Opaliłeś/łaś się zioła, że tak bredzisz?

Gość gość
Nie palę niczego. Mówię o tym, co jest realne. Taki bojkot nie jest realny. Po prostu. Afera madrycka to nic, pyłek w porównaniu do działalności PO. Oczywiście winni powinni ponieść konsekwencje, ja ich nie usprawiedliwiam. Ale poza tym idę już, więc nie przeczytam twojej ewentualnej odpowiedzi i pozdrawiam

Gość gość
Kukiz... ten to już wszystkie barwy polityczne zaliczył i zrobi wszystko żeby jeszcze się utrzymać na powierzchni.

Gość gość
mówi to co się sprzedaje w danym momencie i z czego może coś wyciągnąć, dłużej niż ty obserwuję jego karierę i do pewnego momentu ceniłam jego buntowniczość, ale potem prochy i wóda i się skończyło śpiewanie, a zaczęło pajacowanie

ogladam tvp info i w studio siedza i radaktorka taka jest ale c**a z***bana jak broni rzadu i PO najezdza na gornikow :o

Przynajmniej potrafił przyznać, że ogórkowe i podobne są mało poważne. Nie bronię go, jednak stara się być prawdziwy w tym co mówi. To nie polityk, artysta:)grać umie.

Gość gość
żal mi górników, ale może niech pogonią swoich związkowców z ciepłych dobrze płatnych posadek. A poza tym nie możemy stale dopłacać do wydobycia węgla, którego nikt nie chce. Ty jesteś za górnikami, to powiedz mi ile ton węgla rocznie kupujesz, żeby im pomóc

Gość gość
Kukiz to idiota, skonczyła sie jego kariera piosenkarska to sie w polityka pcha by sie do koryta dorwac

jestem gornikiem wegiel dostaje w deputacie co do wiazkowcow to tak jest ich za duzo choc sa potrzebni ale nie w tkich ilosciach.... raz poszedlem cos zalatwic sekretarka zadzwonila do pokoju obok haha i wtedy mnie puscil a w srodku gostek niczym don corleone kawka cygaro sygnety

gość dziś żal mi górników, ale może niech pogonią swoich związkowców z ciepłych dobrze płatnych posadek. A poza tym nie możemy stale dopłacać do wydobycia węgla, którego nikt nie chce. Ty jesteś za górnikami, to powiedz mi ile ton węgla rocznie kupujesz, żeby im pomóc x Owszem kupuję polski węgiel, nie wiem jakie mam zużycie, więc trudno powiedzieć ale 4 tony palę drugi rok z rzędu. Związkowcy to cwaniaki, utworzyli w zakładach pracy taki twór i kazali płacić górnikom składki, w zamian za bronienie interesów ludzi pracy.To wieloletnia tradycja z czasów komuny, a związkowców jak mrówków. Tym samym interesy klasy robotniczej{górników} dzisiaj mniej znaczą od interesów związkowców.