Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łupież

Polecane posty

Gość gość

Pomocy po każdym szamponie swędzi mnie głowa i mam łupież. Drapię się bez przerwy aż do strupów. Próbowałam wielu przeciwłupieżowych, Garniera, ziołowych, leczniczych z apteki i nic. Możecie coś polecić?

Gość gość
nizoral ale trzeba go ciągle stosować ja sobie kupiłam działał ale jak przestałam używać to łupież powrócił słyszałam też o mydle siarkowym ale nie używałam więc nie wiem czy działa ponoć olejek herbaciany działa ale też nie stosowałam pewnie z lenistwa :( widziałam kiedyś w tv jakimś programie urodowym że facetka była u lekarza od włosów i tam jej badał cebulki i czymś jej nasmarowała głowę i nie miała łupieżu

Gość gość
Mydło siarkowe też nie działa na dodatek śmierdzi. :/ Spróbuje ten olejek herbaciany. Dzięki.

Gość gość
Byłam u dermatologa to powiedział, że jak ziołowymi będę robić to mi zniknie no to ja do apteki i po szampon i dupa :/

Gość gość
Mnie kiedyś strasznie swędziała głowa i też myślałam, ze to łupież a okazało się, że to były gnidy. ;/ Także trzeba uważać. Na szczęście w miarę szybko się zorientowałam i użyłam specjalnego szamponu http://wszawica-sora.pl/ , na szczęście pomogło. :)