Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tab

Watch or touch?

Polecane posty

no tak:D to bedzie tak widzisz ten korytarz? idziesz do konca tam jest taka zapadnia. ciagniesz i otwiera sie tajemne wejscie. tam masz wszystko:D tylko ciiiiiii nikomu nie mow a czekaj nie wylegitymowałem cie :O

Gość trzy metry nad niebem
Za późno mam pozwolenie. Jestem trzy metry nad niebem, a ty nie umiesz latać.:-P

Osobiście gaszę czym innym. :) Nie do kupienia w społem. Trzeba trochę pracy w to włożyć ale sama natura.

A nieee to potem zmiana :P nie można tak z wodopoju korzystać bez przerwy. Coś Ty wielbłąd? Dobraaa na górze pewnie dwugarbny.. ;) nie o tym. Chodzi o to, że Ty też musisz napoić :D Czysty egoizm przez Ciebie 97 przemawia. Why??

Noszzz egoizm!!! Kuzwa chciało mi się to se wzięłam a jak komuś się chce to tez se weźmie i proste.. Potem się smaki pomiesza i git:-P

Masz na myśli nowoczesną kuchnię fusion? Hmm? 97 a jak My w kuchni i nikt nie czyta. Powiwdz mi proszę. .. na ile mogłabyś być "stołem"? Czy tylko na podanie wyszukanych owoców? Czy może krok, czy dwa dalej?

Do rzeczy proszę???? ja jeszcze nie kojarzę... I może trochę prostoty dla chorego ja słabo dziś myślę:-D

Zostaniesz stołem. Na stole się je. . Pół biedy owoce. . Kiedyś mi się o oczy obiło. . Kładziesz się iii na Twoim płaskim jak deska brzuchu lądują: ziemniaki, surówka i kotlet.. ów kotlet trzeba pokroić, na ile ufasz?