Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LEGO_fan

Czy ktoś pomoże mi spełnić marzenie?

Polecane posty

Witam. Jestem 25 letnim chłopakiem (wiem że to forum bardziej dla kobiet) i jestem bardzo wkręcony w pewne hobby które jest moim marzeniem. Około 3 lat temu wykopałem z piwnicy moje klocki LEGO z dzieciństwa, rozłożyłem je, umyłem i złożyłem z powrotem. Zauważyłem że sprawia mi to radość i przyjemność. Postanowiłem więc że kupię sobie jakiś model, potem drugi, trzeci i po 3 latach mam nowych modeli około 15 może 20. Mogę przyznać że jestem dorosłym fanem LEGO, tak jak inni zbierają znaczki, monety tak ja zbieram LEGO. Nie czuję że przez to jestem dziecinny, faceci zbierają lalki i różne rzeczy, każdy ma jakąś zajawkę. Moim marzeniem jest stworzyć taką kolekcję żeby można było z niej zrobić makietę. Pociągi, samochody, budowa itp. chciałbym kupić modele które nie są już produkowane a można je dostać od osób prywatnych, tego nie kupi się już w żadnym sklepie. Ja mało zarabiam i mogę sobie pozwolić na model za około 100 zł raz na miesiąc lub dwa a zestawy o których marzę kosztują nawet do tysiąca złotych za sztukę. Jeśli znalazł by się ktoś o wielkim sercu i zechciał ufundować mi jakiś zastaw byłbym bardzo wdzięczny, szczęśliwy i zbliżyło by mnie to do spełnienia zbudowania całej kolekcji. PS. Nie wiem gdzie mam szukać pomocy finansowej w zrealizowaniu marzenia więc napisałem tutaj. Pozdrawiam

Gość gość
do roboty nierobie! mnie nikt nic za darmo nie dał!

Gość gość
dziecko jestes i do tego glupie , ktos ma ci dac 1000zl na klocki pogielo cie