Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwaaaa

Dziewczyny, co robić? :(

Polecane posty

Gość Malwaaaa

W Wigilię odezwał się do mnie chłopak, który nie odzywał się do mnie od lipca. W skrócie to po prostu przestał się odzywać po 8 miesiącach codziennych rozmów, a potem dowiedziałam się, że nagle znalazł sobie dziewczynę (teraz z nią nie jest, byli ze sobą miesiąc, a potem znowu miesiąc). Historia jest długa więc przejdźmy do sedna... więc napisał do mnie w Wigilię z życzeniami, odpisałam mu i napisałam szczerze, że kontakt tak jakoś się nam urwał, a ja jakoś nie mogłam się zebrać, żeby się odezwać. Stwierdził, że to nic straconego i weźmie się za jego odnowienie. A ja głupia oczywiście się ucieszyłam... Potem zapytałam co tam u niego, pogadaliśmy chwilę i już nie odpisywał. Nawet nie zapytał co u mnie... Potem odezwał się w Sylwestra z życzeniami, odpisałam mu i również cisza... A ostatnio polubił i skomentował pewną rzecz u mnie na facebooku i to wszystko... Wiem, że to dziwne, ale nie starczy miejsca, żeby wszystko opowiedzieć od początku... Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, rozmyślił się czy o co mu wgl chodzi?! Nie wiem jak sobie z tym poradzić i co wgl zrobić :(

Gość gość
olać go!

Gość gość
nudzi mu sie zwyczajnie, z dziewczyna, ktora mu sie podobalu nie wyszlo, wiec pisze do swoich kol zapasowych. takiemu nawet bym nie odpisala

Gość Malwaaaa
No wiem, że powinnam go olać... Może faktycznie stworzyłam sobie jego wymyślony obraz w mojej głowie... :( Po tym wszystkim co mi pisał itp. itd. ciężko mi zapomnieć... Już bym wolała, żeby wcale się nie odzywał. A tak ciągle myślę o nim i o co w tym chodzi :(

Gość gość
jak chcesz się wygadać to podaj maila pogadamy sobie o swoich przypadkach. Ja jestem w podobnej sytuacji. Mam dosyć tych facetów!!!!

Gość gość
Nic nie robic . Olac dupka i tyle ;)

Gość gość
on tylko był grzeczny i złożył życzenia świąteczne tylko !!!!!poprostu, a podtekst ty sobie wyolbrzymiłaś

Gość Malwaaaa
No też już mam dość, a myślałam, że tym razem będzie inaczej... :( malwa1992@interia.eu

Gość Malwaaaa
Ale mi grzeczność... Po 5 miesiącach milczenia sypie mi życzeniami, wolałabym ich nie dostać, serio

Gość gość
Napisałam na maila :)

Gość gość
Problem nie tkwi w jego zachowaniu, ale w twoim. Czepiasz sie kazdego jego slowa jak nadziei. Po co? Badz realistka, oceniaj jego zachowanie nie po slowach, a po czynach. ....pamietaj, ze sie miesiacami nie odzywal. Widc mial powod. Nie czekaj na niego. Nie odpisuj. Nie pokazuj, ze lecisz na niego.

Gość Malwaaaa
No to tak jak myślałam, jednak to moja wina :(

Gość gość
olej goscia