Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znaleźliście sie na kafe?

Polecane posty

Gość gość

Co Was skłoniło do wejścia tu? :)

Gość gość
Brak innego zajęcia.

Gość przybyłem z f23
:classic_cool:

Gość gość
Szukam gwałcicieli i miłośników seksu ze zwierzętami do wspólnych przygód od 2 lat. Kafeteria to świetne miejsce.

Dieta dukana, atkinsa i inne wynalazki oraz ignorancja kobiet które chciały się odchudzać. Postanowiłem wyjaśnić im jak się do tego zabrać. I tak już zostałem

Gość gość
ja pytałam się google o rożne rzeczy często wyniki były z kafe więc już za x razem spróbowałam poczytać to forum zobaczyłam że można pisać bez rejestracji co mnie ucieszyło bo nie lubię zakładać konta itd. mieć wirtualną tożsamość

Gość gość
Szwendając się bez celu wkurzony przez .........

Gość gość
ja przez przypadek jak szukałem nowej obciągalskiej

Gość gość
przez zupełny przypadek, nie pamiętam już czego szukałam na necie, no ale, dzięki wujaszkowi google tu trafiłam i tak jakoś zaczęłam czytać KAFE, sporo ludzi sobie trolluje i sama też to robię od czasu do czasu, czasem są tu poważniejsze tematy, generalnie sporo już przeczytałam w wolnym czasie, nad niektórymi pękałam ze śmiechu, a inne nawet skłoniły mnie do pewnych refleksji ogólnie nad życiem :)

Gość gość
Ja juz nie pamietam :) teraz przesiaduje tu dość często ;)

Gość gość
22:44 przez co wkurzony?

Gość podnoszę bo mogę
Czegoś szukałam na googlach, i pamiętam że trafiłam na topik o szczelinie o***tu, udzielała się tam dziewczyna, nastolatka, miała chyba Nicka bacteria, czy jakoś tak. Pisała o tym że ma szczelinę o***tu i jej tata, który jest proktologiem, codzień robi jej masaż o***tu. Ta dziewczyna miała jakoś 16 lat. Ogólnie jak czytałam tetopikik wtedy to momentami płakałam ze śmiechu. I tak już zostałam. A było to 7 lat temu.

Gość gość
Na jakims portalu widziałam fragmenty jakiegoś tematu. Pamiętam ze był bardzo zabawny. Weszłam i zostałam. Jestem tu jakieś 2-3 lata z przerwami.

Gość gość
A wchodzicie tu codziennie?

Moja współlokatorka z wielką pasją napieprzała w klawisze. Potrafiła obudzić mnie w środku nocy stukając paznokciami w laptopa i mrucząc coś pod nosem.:D Wiele razy pytałem w co się tak wczuwa to odpowiadała, że w rozmowy ze zboczeńcami na czaterii. :) Któregoś dnia przyuważyłem kątem oka, że puchnie z nerwów od czegoś, co czaterią nie jest. :) Wyszła do sklepu nie wyłączając laptopa i niestety ciekawość wygrała. ;) Otworzyłem lapka i zobaczyłem co robi. Wyzywała się idiotka z inną idiotką Noxelią, ta wtedy miała nick Morticia jakaś tam :D spodobało mi się i tak tu trafiłem, w skrócie :classic_cool:

Gość gość
Wpisałam w google: "Nie mam przyjaciół" i w ten sposób się tutaj znalazłam.

Gość gość
koleżanka z pracy powiedziała mi ze tu sie moge wyluzować i tak zostałem to było 12 lat temu.

Gość gość
I po tych 12 latach, jesteś nadal niewyluzowana? :classic_cool:

Gość linda sroom
potknęłam się o korzeń

Gość Mistrz i Małgo
Ja 10 lat temu, jak mąż mnie zdradził wpisałam zapytanie jakieś w google wyświetliła sie kafeteria jako jedna z opcji.. I tak oto tu jestem.. 10 lat!! Czytam niektóre głupie tematy z nudów..niejednokrotnie popłakałam się ze śmiechu :D ;) Pewnie będę tu zaglądać do końca mych dni :P