Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcieli byście być wychowywani przez gejów

Polecane posty

Gość gość

dużo się mów o prawach do wych dzieci przez gejów i lesbijki jestem ciekawa czy chcieli byscie mieć taką rodzinę w innych krajach juz tak jest

Gość gość
ja mam dwie mamy :)

Gość gość
gdyby byli dobrymi rodzicami to nie przeszkadzałoby mi to.

Gość gość
osobiście wolałabym mieć dwóch "wujków" niż jedną panią na 30 dzieci w domu dziecka... na pewno para gejów może więcej zapewnić dziecku niż bidul

Gość gość
leczcie się

Gość gość
niech ich pieklo pochlonie

Gość gość
miałabym to bym miała, żadna dla mnie różnica. rodzice tez mnie nie wychowywali tylko podrzucili babci i tez bylo to dla mnie zawsze normalne.

Gość gość
W życiu! Nigdy!

Gość gość
nie, tak jak bym nie chciała mieć rodziców pijaków chciała bym mieć normalną rodzinę ojca i matkę

Merkaba wiesz że twojego boga wymyślili ludzie, i wiesz że czytanie kafeterii to grzech - co tu robisz?

Gość gość
merkaba bełkocze. jak się nauczy pisać po polsku, niech się odzywa.

Gość gość
sondy wsród młodzieży na ten temat nikt nie robił a ja bym nie chciał uciekł bym z takiego domu lepiej w bidulu

Gość gość
gdzie jest bidulu? prosze o odpowiedz leming Anatol z Warszawy

Gość gość
Myślę, że wychowując się w takim domu byłoby to dla mnie normalne i gdyby panowała ciepła atmosfera, a rodzice by mnie kochali to nie przejmowałabym się tym, że mam dwój ojców.

Ja bym wolała tak niż w domu dziecka czy w rodzinie zastępczej, zawsze to twoi rodzice, którzy Cię kochają, jak para gejów decyduje się na dziecko to wiadomo że jest planowane i bardzo chciane, a nie raz ludzie mają nie planowane dzieci których potem nie chcą

Gość gość
Ja bym 100x wolala wporzadku gejów niż moich rodziców. Nienawidzę ich.

Gość gość
merkaba popieram Cie. niedawno czytalam o paru przypadkach wykorzystywania dzieci przez rodzine zastepcza gejow oczywiscie! geje sa zainteresowani tylko wychowywaniem chlopcow, nie dziwi was to? ale chyba nie bo wy nie myslicie dla was wszystko jest normalne. brak slow!

Gość gość
lesby geje transe i inne anomalia NIE mają czego szukać w POLSCE ! wypier....lać z naszego kraju dzieci NIGDY dla tych chorych umysłowo ludzi ! zjeby rooochać się w duuupska pierd...lone łachudry

Gość gość
Nie "twoi" rodzice bo Cię nie zrobili. To tak jak rodzina zastępcza ale rodzina zastępcza jest normalna, matka i ojciec.

Gość gość
Ja osobiście nie chociaż mowie to jako już dorosła osoba. Monza by zapytać o to dziecko.

Gość gość
merkaba gej a pedofil to dwie różne sprawy - pedofile kryją się głównie za sutanną. Logiczne, że lepiej mieć super hetero rodziców, tak jak lepiej być bogatym niż biednym, ale rozważając np dom dziecka vs para homoseksualna to zdecydowanie wolałabym to drugie - w bidulu NIE MA MIŁOŚCI a to dziecku bardzo potrzebne, aby czuło się kochane i ważne.

Gość gość
i roochane w duuupala tak??? wolę bidul i twarde życie od molestowania przez zboków

Gość gość
Pedofile to najczęściej geje, więc nieszczęścia chodzą parami.

Gość gość
gość 23:22 "To tak jak rodzina zastępcza ale rodzina zastępcza jest normalna, matka i ojciec. " akurat o takich "normalnych" rodzinach zastępczych z pasem w tle można sporo poczytać w gazetach czy pooglądać w tv ;) to że są hetero nie czyni z nich lepszych LUDZI bo mogą być gnojami w najczystszej postaci...

Gość gość
Putin to jest gość , wiedziałby co zrobić z tymi pedałami

Gość gość
w gazetach to czytasz tylko o jakiś skrajnych wypadkach ja się wychowałem w rodzinie zastępczej i było bardzo dobrze a gejów nigdy bym nie chcial

Gość gość
Bo gazety informują tylko o patologiach a o ludziach którzy poświęcają życie dla dzieci, cisza. Jak ze wszystkim.

Gość gość
23:32 przecież wiadomo, że to nie reguła ;) chciałam tylko podkreślić, że nie można oceniać tak łątwo ludzi bo każdy jest inny, bez względu na orientację itp

Gość gość
gość dziś Pedofile to najczęściej geje, więc nieszczęścia chodzą parami. ] skąd masz takie dane?