Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bieda po polsku

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie, czy Polska nie zaczyna przypominać biednej Rumunii? Czy stać was na kupienie raz w miesiącu butów, wyjścia do SPA, na shopping, na kawę z mężem do kawiarni, do kina czy rodziną na obiad w restauracji wiedząc że budżet domowy nie ucierpi i starczy wam do 1-go?

Gość gość
Pytanie zasadnicze: po kiego uja miałabym raz w miesiącu kupować buty (co ja bym robiła z 12 parami butów na rok?), czy łazić do spa albo jak osioł bez celu po sklepach? Pytam, bo mnie stać, tylko w głowie mi takie durnoty nie postały...

Gość gość
mnie tez na to stać - ale często po prostu mi się nie chcę z tego korzystać ;P

Gość gość
Polscy emigranci to typowi Rumuni :) są jak karaluchy plenią się kradną kombinują i są zerami a Polska jako kraj wspaniała ! Tylko rząd mamy szkopski któremu zależy aby była Polska biedna :)

Gość gość
Ludzie wspaniali, przyroda tez ale bieda aż piszczy.... i drogo strasznie...

Gość gość
12 par butów oł je to je to nie no bez przesady np jezdze 3-4 razy w miesiecy na galerie i oststnio kupilam tylko jedna bluzke w ciagu kilku wizyt albo sie czlowiekowi juz to przejadlo wszystko lacznie z jedzeniem na miescie :D ogolnie stac Nas na to co napisalas ale po co mam isc 10 na mega zakupy do kina zjesc cos bo wiekszosc 10 idzie i szaleja ale.po co

Gość gość
Kupuje to co potrzebuje a nie to a bo tanie i niech wisi w szafe np a bo juz czas isc na zakupy na wielka wyprz