Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie umiem gotowac

Polecane posty

Gość gość

czy to jakies straszne? zrobie schabowe, ziemniaki, jajecznice, moze nalesniki (chociaz to akurat z trudnosciami, takie rozwalone sa) czy to straszne jakies? dla mnie to starczy, ale jakbym miala facetowi gotowac to by bylo zle

Gość gość
aa i nie lubie gotowac, zawsze cos mi nie wychodzi, potne sie, popryskam, oparze, probuje, ale straszny bajzel jest nie wiem czy kiedykolwiek sie tego naucze? nienawidze tego

Gość gość
Ja też nie umiem gotować! W ogóle! Nawet nie próbuję. No!

Gość gość
A po co gotować, jak teraz można wejść do baru "wszystko po 2,85" i nałożyć sobie z każdego dania parę deko? Z każdej surówki trochę, kawałek mięska, kawałek ryby, 1 pierożek który ci się spodoba itd. Jak by to przygotowywać w domu to masz cały dzień z głowy.

Gość gość
ale jak czytam nieraz te tematy kobiet, jakie to one sa idealne, jak one gotuja szoruja itp. albo slucham kolezanek, wszystkie takie perfekt i nie dopuszczaja do siebie mysli, ze ktoras moze tego nie umiec, a jak sie dowiaduja to wysmiewaja ehhh

Gość gość
no ja niestety do tych perfekcjonistek nie należę :p pewnie kreują się na przyszłe idealne żony :P

Gość czujnik dymu
ja tez przypalam wode wiec zywie sie po tanich knajpach :classic_cool:

Gość gość
To ja ci bede gotowal a ty wzamian bedziesz mi po obiedzie szparki nadstawiać,zgoda?:-)

Gość gość
To ja ci bede gotowal a ty wzamian bedziesz mi po obiedzie szparki nadstawiać,zgoda?:-) bedziesz pojedzona i wydymana:-)

Coś tam umiesz, więc tak źle nie jest. ;-) Reszta jest kwestią chęci i ćwiczeń, ja sam się nauczyłem.