Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosna456

przeczucie pleć dziecka

Polecane posty

Gość wiosna456

Czy mialyscie od samego początku ciąży przeczucie o płci swojego dziecka?? I czy sie sprawdziło? Ja w poprzedniej ciąży czułam od początku ze będzie dziewczynka mimo ze każdy naokoło gadał ze napewno chłopak bo zbyt dobrze wyglądam i wyszło na moje, corcia :) teraz jestem w drugiej ciąży i znowu mam przeczucie na dziewczynkę. Ale to dopiero 10 tydzień, trzeba jeszcze poczekać, a u was jak było ?

u mnie tak,przy pierwszej ciazy chciałam chłopca,i czułam ze to bedzie chłopiec nawet nie dopuszczałam dziewczynki noi mam synka,teraz czułam ze dziewczynka i jest dziewczynka:)oczywiscie gdyby był chłopiec nic by to nie zmieniło ale to sie chyba jednak czuje:)

Gość gość
Podobno serce matki mówi prawdę i jej przeczucia nie mylą

Gość gość
Czułam,że dziewczynka i mam córeczke :) tzn za ok 3 tyg bd miała :D

Gość gość
ja od zawsze wiedziałam że będę mieć córkę, zobaczyłam dwie kreseczki i nawet nie dopuszczałam myśli ze będzie syn i faktycznie mam córkę.

Gość Agson
Witajcie, Ja z pierwszym dzieckiem tez wiedzialam ze bedzie chlopak , nawet imienia dla dziewczynkinie mialam , tym razem czuje ze bedzie dziweczynka chociaz szczerze to obojetne mi ( dowiemy sie za kilka tygodni )

Gość gość
ja zanim byłam w ciąży to rozmawaliśmy że syn i syn. No i mamy syna.

Gość gość
Ja czuje ze bedzie dziewczyna i tez nawet nie wyobrazam sobie chlopaka :) Ale jesli mnie przeczucie jednak myli to nic :). Zobaczymy :)

Gość gość
A moje przeczucia są całkiem do niczego. Jeszcze sie nie sprawdziły do tej pory :-/

Gość gość
moje przeczucia tez sa do niczego czułam ze bede miała dziewczyne byłam na 100 pewna a tu prosze mam chłopaka

Gość gość
u mnie tez sie nie spr, oboje z mezem czulismy ze to dziewczynka a w 23 tyg okazalo sie ze chłopak...

Gość gość
ja czulam ze chlopak choc gin mowil ze na 70 procent dziewczynka no i jest chlopak

Gość gość
Ja też od samego początku czułam po kościach ze to bedzie dziewczynka..i za 5 tygodni będziemy mieli córcie na świecie.

Gość gość
Ja czulam ze bedzie dziewczynka od.dnia zobaczynia.pecherzyka na usg i.jestem.24 tc i.bedzie dziewczynka ale to roznie.bywa ciesze sie.na dziewczynke

Gość gość
Ja z kolei cały czas miałam przeczucie że coś będzie nie tak. Syn urodzil się zupełnie zdrowy a mnie nadal ten lęk nie opuszczał. No i niestety obawy potwierdzily się. Dziecko ma autyzm.