Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabel do wtyczki

samice , jakie macie pasje i zainteresowania ?

Polecane posty

Gość kabel do wtyczki
Dora , a ja nie - ja muszę mieć klimat i nastrój (jak do innych rzeczy) , a nie wszędzie i wszystko - razem

Gość kabel do wtyczki
kapellus dziś no i teraz powiedz , jak Ty chcesz z teraźniejszymi samicami się dogadać ? skoro dla nich jesteś pierwiastkiem z kosmosu ? całkiem sporo podobnych Tobie , musi sobie radzić bez nich , bo nie sposób się dostosowywać , do ich poziomu

Gość dorota niezalogowana
też lubię klimat i nastrój, muzyczny, w domowym zaciszu, ale nie wyobrażam sobie porannej drogi do pracy bez porządnego łomotu z głośników, który stawia na nogi szybciej niż podwójne espresso. słuchanie muzyki poprawia mi humor, pobudza mnie do działania, albo uspokaja, dlatego muszę mieć ją pod ręką

Dogaduję się. Czasem, zgrupką innych nerdów z polibudy, ze skrzywionym poczuciem humoru. Zawsze coś, można sobie wmawiać jakie to z nas wyjątkowe jednostki.

Ahhh, z samicami, nie doczytałam. Mam 3 koleżanki. Cześć tematów mamy wspólnych, część zostawiam dla kumpli... Nie narzekam. A pierwiastek kobiecy nadrabiam tutaj, mówiąc innym jak wrobić faceta w dziecko albo czemu misiaczek poszedł do innej, czasami zadając pytanie przeinaczając rzeczywistość żeby i inne kafeterianki mogły mi podoradzać. Odkryła tę stronę dzięki fanpage "najlepsze wątki z forum kafeterii" i tak oto stało się to moją rozrywką w tak zwanym międzyczasie. Chyba jestem złym człowiekiem.

Gość gość
muzyka, rolki, narty, podroze, nauka jezykow, smierdzace czworonogi w domu, urzadzanie chaty i troche modyfikacji, zakupy ale szukanie perelek na pchlim targu ciuchy ale wlasnorecznie robione lub ozdabiane pindrzenie sie ekperymentalne , z naciskiem na zdrowie skory i wlosow

Każdy może wejść na mój profil i poczytać, też odkrycia dokonałeś. Owszem, miałam egzamin z fizyki we wrześniu, zdałam na 4,5,drugi termin, też mi coś. O reszcie nawet nie zamierzam pisać bo nie uważam że mam się z czego tłumaczyć, od tego jest to forum, jakbym chciała tu zgrywać profesora albo byłyby to moje prawdziwe rozterki, mogłabym się wylogować. Próbujesz mnie na czymś przyłapać czy coś? :D

Gość gość
Moje hobby od 3 lat siłownia i fitness :-) Uwielbiam. Stawiam sobie nowe wyzwania i cele. Ucze sie dyscypliny i cierpliwosci,dzieki temu rozwijam sie i ksztaltuje swoj charakter :-)

Gość gość
"mogłabym się wylogować" V Po co, przecież wystarczy zmienić nick po raz kolejny. Doktorantkę na politechnice też już przecież zgrywałaś. Możesz zmieniać nicki do usranej śmierci, ale podstawowego IP nie zmienisz :) Miłego dnia 😘

Brawo Sherlocku. Odkryłeś kolejną osobę, która w sieci podaje kilka różnych wariantów swojej osoby, z czego żadna nie jest prawdziwa. Cwaniak z ciebie :D

Gość gość
lubię tę dziewczynę. ma jaja :D

Gość gość
tę "kabel do wtyczki" ?

kocham zwierzęta i stare filmy - przedwojenne klasyki, ale też polskie komedie z okresu PRL. Interesuje mnie historia współczesna, lubię uczyć się języków obcych, ale też czytam amerykańskie komiksy. Hobbystycznie interesuję się filokartystyką. Lubię dobrą muzykę, która potrafi nastrajać ; mam ulubionych artystów - Piaf, Mathieu, Dietrich. Moim zboczeniem są niemieckie marsze i pieśni żołnierskie. Lubię się śmiać i w każdym człowieku odnajduję dobro - to moja specjalność :)

Gość kabel do wtyczki
niektórym tu piszącym w temacie kobietom, gratuluję pasji !

Gość gość
niektóre tu piszące w temacie kobiety gratulują tobie kablu pasji siedzenia tutaj

Gość gość
Ja uwielbiam uczyć się grać na... gitarze basowej. Mój chłopak, który sam gra na gitarze mnie w to wkręcił i już od jakiegoś czasu chodzę na naukę do http://akademiamr.com/ i od tamtego czasu myślę, że zrobiłam naprawdę duże postępy

Gość gośćMilena
Przywiaz mnie sznurem do kaliryfera i krzycz po mnie po niemiecku.

Gość gość
lubię gotować, czytać książki, robić zdjęcia, gdzieś sznapsnąć z przyjaciółmi :)

Gość gość
Lubie czarna magie

Gość gość
kapellus: nędznicy? wyjdź za mnie :)