Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabel do wtyczki

samice , jakie macie pasje i zainteresowania ?

Polecane posty

Gość kabel do wtyczki

prócz samców , seksu , kasy , zakupów i pindrowania się godzinami przed lustrem ? [cześć]

Gość gość
masaż...

Gość dorota niezalogowana
seks z samcem przed lustrem w kabinie przebieralni sklepu, w którym robię zakupy za jego kasę. no niestety innych nie mam.

Gość kabel do wtyczki
Dorotko , ale ja pytam poważnie , tylko odrzuć moje ogólne propozycje w temacie

Grafika, rysunek, gry komputerowe, ostatnio trochę o kartach graficznych czytałam. Literatura fantastyczna i klasyczna, stroje z XIX wieku, krawiectwo ręczne, chciałabym się zająć programowaniem ale póki co tylko lekko zapoznałam się z tematem z powodu braku czasu.

kabelku, ale taka jest smutna prawda. przecież nie napiszę, że lubię posłuchać dobrego rocka, potańczyć przy latynoskich rytmach Carlosa Santany, przeczytać dobry thriller medyczny, pobiegać czy próbować ograć ojca w szachy, bo i tak nie uwierzysz, więc trzymajmy się pierwszej wersji:-)

Gość kabel do wtyczki
gość dziś kapellus dziś mam nadzieję , ze będziecie się realizowały w powyższych kierunkach Dorotka przecież nie pytam po to , by nie wierzyć - jesteś anonimowa , to możesz wymieniać bez trudu, bo np. przy barze w pubie, można to zauważyć , ale ewentualnie , tylko po ubraniu i się domyślać

Gość gość
Sporo czytam, właściwie każdy rodzaj literatury w zależności od nastroju. Dłuuuugie spacery z psem. Podróże, wycieczki, zwiedzanie nowych miejsc, poznawanie kultury i kuchni innych krajów. Warszawa - jestem lokalną patriotką :P

Gość gość
Kapellus, nizły nerd z ciebie :D nie mówie, że to źle, ale to ciekawe :D

Zawsze byłam bardziej nerdem niż królową melanżu ale nie jest mi z tym źle, po gimnazjum już w ogóle przestałam się starać dopasować do tej rozrywkowej większości w klasie. Ludzie są różni a większość typów ma swój urok, chyba :D

Gość gość
A jakie są twoje ulubione gry i książki? :)

Gość kabel do wtyczki
Dorotko , niedługo Led Zeppelin- Physical Graffiti , będzie w nowym wydaniu , na 3 winylach

Half Life 2, Portal 1 i 2, Mirrors Edge, cała seria Bioshock, Saints Row 3 i 4, Left 4 dead 2, Magicka. Z książek Pieśń lodu i ognia, Saga o ludziach lodu, Wiedźmin, seria Swiat Dysku, Długa Ziemia, Długa Wojna (ogólnie rzecz biorąc książki Pratchetta), Idiota Dostojewskiego, Karol Szalony, Nędznicy... Tak z tych co mi do głowy przychodzą :p kiedyś czytałam sporo Mickiewicza czy Słowackiego, Żeromski z rodzimych autorów też mi się podobał, teraz mam etap miłości do fantastyki historycznej i Dumasa głównie czytam w wolntch chwilach :D

Gość gość
No, no, imponujące :D I pomyśleć tylko, że większość dziewczyn po prostu chodzi na imprezy, lata po sklepach i czyta kolorowe pisemka :D

Większość facetów też gada o meczach, ogląda samochody (pół biedy jeśli jeszcze o nich coś wiedzą) i fotki biuściastych panienek, jest proporcjonalnie w przyrodzie myslę pod tym względem ;)

moim hobby jest kolarstwo i turystyka górska, staram się je łączyć i wtedy wychodzi kolarstwo górskie :) a ty autorze jakie masz pasje? :) X kapellus, akurat książki o których piszesz są szalenie popularne, przynajmniej wśród ludzi, których ja znam ;)

Kabelku nie mam jeszcze tej kolekcjonerskiej żyłki, generalnie nie przywiązuję się do przedmiotów. zeppelinów lubię, choć bliżej mi do guns n'roses, nirvany, red hotów. ostatnio na okrągło chodzi u mnie nowy foo fighters, a poza tym freddie mercury forever<3

Gość kabel do wtyczki
gość dziś niekoniecznie , bo niektóre się realizują w inny sposób , chcąc dojść do tych samych celów , co inne kapellus dziś chyba samiec o meczach i kobietach musi gadać , co to by był za facet , co by o nich nie gadał ?

To jak i ja gadam o ciuchach, maluję się i latam po sklepach. Dla mnie problem zaczyna się wtedy, gdy taki facet czy kobieta nie mają poza tymi rzeczami już innych zainteresowań. Niby można i tak, ale dla mnie żywot takich ludzi jest jakiś taki nudny i monotonny, nie ma z nimi o czym pogadać.

Gość gość
Hobby kapellusa jest dziurawienie gumek żeby zajść w ciążę: V kapellus 2015.01.13 Ubierz mu ją i wtedy jak otworzysz opakowanie zrób dziurkę/zaczep pierścionkiem "przypadkiem", tylko celuj w owulację żeby na darmo się takiej misji nie podejmować smiech.gif V http://f.kafeteria.pl/temat/antykoncepcja-plodnosc-ginekolog-f_9/co-zrobic-zeby-prezerwatywa-pekla-p_6122865

Sinaya, hej, nigdzie nie napisałam że czytam totalnie niszowe książki, moi znajomi tez choć część z nich znają :p

Gość kabel do wtyczki
sinaya dziś ja mam wiele pasji - jedną z nich , jest np. psychologia - kierunek , kobiece rozkminianie w kierunku facetów i ich skutki Dorotka , napisałem Ci tak , bo z winyli najlepiej się ich słucha

Głupie pytanie głupia odpowiedź, po to jestem na tym forum, bawi mnie to, co poradzić :D Edit/ odpowiedz dla gościa z dziś

wiem kabelku, dzisiejsze cyfrowe nagrania nie umywają się do winyli, ale przy moim trybie życia są koniecznością.

Gość kabel do wtyczki
kapellus , a muzyka ?

Gość gość
Kapellus, dużo piszesz w dziale ciążowym na kafe, więc nie wiem czy ta wypowiedź to przypadek. Na wszelki wypadek dobrze wiedzieć, że trzeba samemu nakładać gumkę, żeby mnie taka tępa strzała w dzieciaka nie wrobiła :o

Gość kabel do wtyczki
Dorotka , Twój tryb nie pozwala ci na chwile odprężenia przy muzyce ? aż taki wyścig szczurów , czy to już olimpiada ?

lubię mieć muzykę przy sobie, gdziekolwiek jestem.

Dużo w dziale ciążowym? A bo czego dotyczy co drugie pytanie tutaj? Biorę co dają, jak płaczą tu nastki co je ich wielka miłość rzuciła albo koleś co dziewczyny nie umie znaleźć też odpiszę jak mam akurat chwilę czasu, why not. Muzyka? Kiedyś więcej heavy metalu, thrashu, deathu, teraz poszłam bardziej w folk, trochę steampunku, Pink Floyd, Led Zeppelin, co tam w ucho akurat wpadnie.