Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana monika

6 miesieczne dziecko odrzucilo mleko,co dawac do jedzenia?

Polecane posty

Gość zatroskana monika

Corka za tydzień kończy 7 mcy od 3 jest na mleku modyfikowanym Humana,pila bardzo chętnie wszelkie kaszki ryzowe oraz samo mleko od jakiegoś czasu mleka zupełnie nie chce.Na poczatku jadala je tylko w nocy a teraz juz nawet karmienia nocne odrzucila. Staram sie jej dawać różne rzeczy do jedzenia w ciagu dnia,ale pomysly mi się kończą co jeszcze można jej dawać.gotuje jej sama obiadki i zupki mam zapas królika indyka i cielecinki wiec naprzemiennie z zoltkiem i rybka ze słoika ja karmie.ale co poza tym.co ze śniadaniami (dzis np jadla jajko na miękko,buleczke z maselkiem i herbatkę z sokiem malinowym i cytrynka) nie zjadła wszystkiego ale cos tam posmakowala. Co mogę jej dawać więcej,nie chce wmuszac w nią mleka na sile skoro odrzuca Dodam ze wazy Malo bo jak na swój wiek prawie 7 mcy ona nie wazy nawet 7 kg (tydzien temu 6700g)

Gość gość
Jakim cudem tak male dziecko może zjeść bulke z masłem?Nie dlawi sie? Mam 7 mies.corke i nie daje jej pieczywa.Wszystko zmiksowane.

Gość gość
Moja miała 4 mies.i wazyla 6.900 kg.Malo wazy Twoje dziecko.

Gość gość
4 miesięczne dziecko prawie 7 kg?ale spaslaka hodujesz masakra

Gość gość
Moja tez za tydzien konczy 7 miesiecy ale je tylko mleko i deserki obiadki zupki kaszki odrzucila wazy tez malutko bo 7300 mleczka zjadala po 180 a teraz 120max przez miesiac przybrala zaledwie 170gr zrobilam badania i wszystkie wyniki ok . Ja bym chciala aby procz mleczka jadala obiadki nie wiem co jej sie odwidzialo.

Gość gość
Jakiego spaślaka?Pediatra powiedziała ze 6.900 kg.to waga w normie.Zalezy również od tego z jaką wagą dziecko sie urodziło?Bo moja ważyła 3.600 kg.

Gość gość
moj tez dokladnie w wieku 6 mies odrzucil mleko mm za to dostawal kaszki mleczno ryzowe one zawieraja wlasnie mleko mm oprocz tego zaczelam mu podawac budyn na mleku zwyklym z kartonika ale ostroznie trzeba wprowadzac

Gość gość
Moja durna bratowa nie karmiła syna mm tylko kaszkami bobovita, bo taniej wychodziło. :(

Gość gość
Ale kaszkami na mleku modyfikowanym?

Gość gość
jak moje dziecko odrzuciło mm to kupiłam takie o smaku waniliowym np. nestle junior i pije chętnie nadal :) na kaszki swego czasu też był strajk ale wszystko wróciło do normy