Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odmowa świadkowania

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy któraś z Was odmówiła kiedyś bycia świadkową?Nieoficjalnie koleżanka powiedziała,że chciałaby żebym była jej świadkową. Ja natomiast nie chce .Już raz byłam świadkową i męczyłam się niemiłosiernie. Nie jestem typem rozrywkowej osoby, nie przepadam za tańcami do białego rana itd.Lubię tą dziewczynę, nie chce jej zrobić przykrości ale nie wyobrażam sobie abym znowu miała zgodzić się na świadkowanie.

Gość gość
wstydzę się siebie , mam zeza zbieżnego mam znaczną nadwagę , zresztą rodzice młodych mi zasugerowali , żebym nie tańczyła zbyt ekspresyjnie i nie w szpilkach bo dziur w parkiecie narobie

Gość gość
tez kiedys bylam swiadkowa "na sile" i nie umialam sie odnalezc w tej roli ani na weselu ani na panienskim bo nie jestem typem organizatora zabaw. teraz modle sie zeby nikt nigdy wiecej mnie o to nie poprosił, bo znajac siebie nie potrafilabym odmowic i wyszlaby kolejna lipa. wiem ze niewiele ci pomoglam, tak chcialam sie tylko podzielic przemysleniami

Gość gość
świadkowa zbyt dobrze nie ma obowiązków wiele a zero przyjemności. orkiestra na weselu rżnie całą noc ... pannę młodą. świadkowej nie