Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZROBIC TO CO DODA AGNIESZCE SZULIM? JAK MYSLICIE?

Polecane posty

Gość gość

Zostalam ofiara szykan pewnej grupy kobiet , trwa to już jakies 7 lat i sama nie wiem dlaczego tak jest. Kobiety sa mi znane z widzenia ( niektórych w ogole nie znam) sa chyba spokrewnione. Szykanowanie objawia się pokazywaniem na mnie palcem i JAWNE wyśmiewanie mojej osoby w taki sposob , ze wszyscy wiedza o kogo chodzi. smutas.gif Sa to kobiety starsze około 50 i więcej smiech.gif Ostatnio bylam w sklepie 2 stanely obok mnie w kolejce do kasy i caly czas się ze mnie smialy a ja nie wiedziałam co ze sobą zrobić. Robia to nawet w kościele na Mszy Sw. i o dziwo wszystkie ida potem do Komunii... Nie wiem jak to rozwiazac. Myslalam, żeby jedej pogrozić , ze jej wp*****le smiech.gif ja się ode mnie nie odczepia ale trochę się boje odwetu. Ale do jasnej cholery to sa jakies stare baby smiech.gif Pisze to wszytsko zupełnie na poważnie.

Gość gość
a co doda zrobilem tej drugiej?

Gość gośćautorka345
wytargala za wlosy i dala po pysku :)

Gość gość
aha, no nie to zbyt prostackie, ja bym wymyslol cos bardziej wyrafinowanego, cos co by sprawilo, ze by im sie grunt pod nogami zapadl :D

Gość gość
Ignorowowac , nie reagowac, udawac ze nic nie zauwazylas. Jednym slowem milczec i myslec mam was w duuupieee :D

Gość gość
Ja bym im sie za kazdym razem zasmiala w nos :classic_cool:

Gość gośća
no ale co?

Gość gośćautorka345
nie da się tego nie zauwazac i wydaje mi się, ze jak nie zareaguje w ten "sposób" to się ode mnie nie odczepia.

Gość gośćautorka345
nie da się tego nie zauwazac i wydaje mi się, ze jak nie zareaguje w ten "sposób" to się ode mnie nie odczepia

Gość gość
Ja bym to olala ,mnie nie interesuje co inni o mnie mysla, niech mysla co tylko chca - to ich problem a nie moj ;)

Cy zastanawiałaś się jaka może byc przyczyna takiego zachowania kobiet których nawet nie znasz ,moze to jakaś zemsta z ich strony .To zastanawia dlaczego tak sie zachowują ?Przemocy nie radzę bo na takie zachowanie sa paragrafy ,raczej zapytać wprost o co im chodzi ,ewentualnie polecić lekarza psychiatrę .

Gość gość
Podejrzewam, ze powodem takie zachowania było opierdzielenie przeze mnie ekspedietki w sklepie która pochodzi z ich rodziny. Ale przecież nie poszlam do kierowniczki, pwoiedzialm jej tylko co myslalam i tyle, chociaż zasugerowałam, ze pojde do dyrekcji bo zachowala się okropnie.

A moze porozmawiaj z tą ekspediętką aby wpłyneła na zachowanie tych pań bo faktycznie odwiedzisz dyrekcję i opowiesz o całym zdarzeniu i zabawa żle się skończy dla niej .Ja bym porozmawiała i poczekała na skutki tej rozmowy a przy okazji rozmowy ,nagrała bym na telefon ,ta rozmowę tak aby tego nie widziała ,zawsze trzeba szukać rozwiązania problemu,pozdrawiam.

Gość gośćautorka345
Mam zamiar ich postraszyć jak je gdzies spotkam przeważnie chodza w pojedynke, ciekawe czy wtedy jedna z druga będą takie odważne. Powiem żeby się ode mnie odp....lily bo na drugi raz nie będę taka delikatna ;) mam zamiar potzrasnac babskiem. Zastanawialm się nad daniem z liscia ale boje się, ze mnie stara lampucera po sadach będzie wloczyc. Jak myślicie, dobrze?