Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nagonka na nastolatki, gimbaze . wejdz! po prostu wpieprzanie.

Polecane posty

Gość gość

otóż sobie czytam i czytam, a kazdy napewno byl w wieku dorastania- o osobach 16-17 lat moze brac je już jako dość dorosłe. zdarzaja sie przypadki ze majac 18 lat sa nie odpowiedzialni ale też zdarzają sie odpowiedzialni. kazdy mowi i jest najazd na gimbaze na dziewczyny , chłopaków ze dzieci biorą się za seks itp - z wlasnego doswiadczenia nie wiem nie znam nastolatki w wieku 12-19 lat ktora jest w ciąży. na przełomie 5 lat- znam tylko 3. obecnie mam 21 lat. wiec nie wiem czemu jest to taki bulwers. po to moja rodzicow i z nimi decydowac o palach nadziejach bo to te dzieci potem pojda i to ich zycie- wiele ludzi sie po prostu WPIERDALA w to życie. mają swoje? chyba tak. maja za malo atrakcji czy co ? dajcie decydowac innym i to z rozsadkiem! nie wyglaszajcie opini sami byliscie w tym wieku. owszem "głupi" wiek ale nie koniec swiata. tylko poznaje sie swiat. i pozwolcie otworzyc ten swiat na nowe pokolenia . ale w granicach rozsadku. osoby po 30 a nawet po 20 uwazaja sie za bardzo dorosle i doswiadczone ale przecież mamy jeszcze duzo lat przed soba i taka 20 paro latka czasem jest mniej doswiadczona i mniej madra od takiej 15 latki. przyklad ? aborcja. 20 parolatka usunie bo teraz nie czas, a 15 urodzi- rodzice pomogą. oczywiscie zdarzają sie sytacje na odwrot. popatrzecie to okiem jak wy byliscie mali. gimbaza dobrze wie jak sie robi dzieci, a dlaczego to robią ? bo chca sprobowac. ale takie cos konczy sie brakiem rozmmowy z rodzicami i w ewentualnym przypadku ciążą. to tyle. nie, nie jestem gimbaza,mam 21 lat ...

Gość gość
Pitu, pitu, pierdu, pierdu :D Na szczęście są juz legalne tabletki PO i odsetek małolat w ciąży zmaleje ;)