Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obliczanie, czy rzeczywiście jestem w ciąży. krótka historia..

Polecane posty

Gość gość

a więc mam taką sytuację.. 13 stycznia(5 tyg temu moglo dojsc do zaplodnienia) po tym czasie mialam już miesiączkę nawet obfitą od 24-30 grudnia. dnia 8 stycznia mialam maly wypadek i zrobiono mi usg, po czym się okazało, że mam "coś" 12mm w macicy i zostalo mi postawione pytanie kiedy miesiaczka, wiec powiedzialam..odpowiedzial doktor robiacy usg "ok"..Oczywiscie lekarz prowdzacy sprawe ominal zdjęcie usg tylko przeczytal, ze nie mam zadnych obrażeń w jamie brzusznej, poniewaz byl to chirurg w dodatku na nfz, wiecie jak to jest...a ja nie spytalam z amoku sprawy i zlamanej reki, niestety. Jest jeszcze jedno ale..ok 1,4 roku temu na cytologii została "wykryta" nadżerka, może być to, to? test ciazowy zakupie w poniedzialek, ale licze na wasza opinie.

Gość gość
5 tygodniowe "coś" nie miało by 12 mm, poza tym miałaś obfitują @ nie jesteś w ciąży, według mnie nadżerka to też nie jest. Zapisz sie do ginekologa on najlepiej będzie wiedział co to jest to "coś"

Gość gość
Witam dziewczyny. Wydaje mi się ze jak to cos ma ok 12 mm to wychodzi ze byłby to jakis 7 tydzien. A okresu w ciąży mieć nie można ale wiem ze występują różnego rodzaju krwawienia które można czasem pomylić z @. Znajoma tak miala ze przez 3 miesiące nie wiedziala ze jest w ciąży. Ale najlepiej udać się do gina. Pozdr:-)