Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katia1972

kłopoty z przelykaniem

Polecane posty

Gość Katia1972

Witam Od jakiegoś czasu mam kłopoty z przelykaniem ( głównie śliny ) , wpadam wtedy w panikę i nie wiem o co chodzi. Kręci mi się lekko w głowie i czuję lekki ucisk w głowie , serce bije mi wtedy mocniej i lekko zatyka mi uszy wtedy. Do tego dochodzi takie dziwne uczucie: że jak mi się " nie odbije" to się zaraz udusze. Mam 43 lata. Zastanawiam się czy to jakieś chorobsko zaczyna mnie toczyć czy trzeba się godzić że lata uciekają. Może ktoras z koleżanek mi podpowie? POZDRAWIAM

Gość gość
Z tym trzeba iść do lekarza. Czasem przy niedoborze magnezu są podobne objawy, przy problemach neurologicznych...

Gość gość
Albo nerwica.

Gość Katia1972
Dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam serdecznie. Chyba się do lekarza wybiorę, bo sytuacja staję się dla mnie naprawdę bardzo uciążliwa.

Gość Katia1972
Zapomniałam jeszcze dodać, że wysycha mi mocno język. Ale najgorsze jest to, gdy nie możesz przełknąć śliny i uczucie jakbym miała się zaraz udusic :-( Robiłam w necie taki test na norwich i wyszło, że to nie to. A ja jednak mam wrażenie że to jednak nerwica, tylko nie wiadomo jaka, bo rodzajów nerwic jest troche. Pozdrawiam