Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilie

seksprzyjaciel

Polecane posty

Hej, Dziewczyny. Bardzo mocno liczę na Waszą pomoc, bo po prostu nie mogę porozmawiać o tym z kimkolwiek z mojego otoczenia. Chodzi tu o faceta, ja mam 20 lat, on jest ponad rok starszy. Poznałam go dwa miesiące temu na imprezie, co skończyło się, jak pewnie możecie się domyślić, seksem. Następnego dnia napisał do mnie i znowu się umówiliśmy, już wtedy mi się bardzo spodobał. Ale po którymś spotkaniu zaproponował mi tylko seks-znajomość, bez żadnych uczuć czy problemów. Zgodziłam się. I trwa to do tego momentu. Nie mieszkamy w jednej miejscowości, dzieli nas około 200 km, jednak czasem on przyjedzie do mnie, ja do niego i tak to leci, a ja się zakochałam niestety. I to jest ten główny problem. On mówi, że chce mnie przedstawić swoim znajomym, że jeśli nie mam planów na Walentynki, to możemy spędzić je razem, że niedługo musi wyjechać na jeden dzień i może ja pojechałabym z nim. Wszystko wydaje się być cudowne, ale potem dopowiada, że nic nas nie łączy, jesteśmy przecież tylko seks-przyjaciółmi. I zaczyna mi opowiadać o innych dziewczynach, choć wydaje mi się, że próbuje mnie tylko zdenerwować i tak naprawdę z żadną nie był od kiedy mnie poznał, ale wychodzi mu to, a ja głupia siedzę, czytam takiego smsa od niego i ryczę, jak jeszcze nigdy nie płakałam. Już sama nie wiem, co mam o tym myśleć. Bardzo za nim tęsknię. Co o tym sądzicie? Gubię się w tej sytuacji, raz jest cudownie, raz nie mam przez niego na nic ochoty.

Gość gość
Cholera dziewczyny czemu w takich relacjach to wy się bardziej angażujecie i zakochujecie, przecież to on powinien się oszaleć na waszym punkcie, nie bądźcie uczuciowe, raczej wyrachowane i lepiej na tym wyjdziecie

w 100% się zgadzam, nie napisałam tego, ale przy nim jestem bardzo oschła i 'zimna', już wiele razy mi powtarzał, że mogłabym więcej uczuć pokazać. no ale kiedy jestem sama... wtedy nachodzą mnie takie myśli i wątpliwości.

Gość gość
Ja właśnie cierpię przez takiego seks przyjaciela i nie radzę się w takie coś bawić, bo on ewidentnie podchodzi do tej relacji, że to tylko seks, a Ty już się angażujesz i jak w końcu coś się zepsuje to tylko Ty będziesz potem cierpiała. Ja też myślałam, że on podchodzi do mnie uczuciowo, wmawiałam to sobie, a prawda okazała się bolesna dla mnie, bo jemu chodziło tylko i wyłącznie o seks, a teraz już z sobą nie gadamy i często przypadkiem się spotykamy, ale tylko ja cierpię, bo on ma to gdzieś :/ Więc radzę szybko skończyć tą relację, bo będziesz prędzej czy później cierpiała jeśli szybko tego nie zakończysz :P

to jest grzech a grzech zawsze ściąga cierpienie pokutę nie da sie odrzucić i dla tego bóg wymyślił slub dla ochrony kobiet przed wykorzystaniem

Gość gość
ja też myślę, że chodzi mu tylko o seks. nie chcę Cię martwić, sama to przerabiałam... a wiesz, co za tym najbardziej przemawia? młody wiek :) jak chcesz się dowiedzieć, czy on coś czuje, to zaryzykuj i powiedz mu, że się zakochujesz, ale tego nie chcesz, więc nie możesz już się z nim spotykać. albo on się objawi, albo Cię wyzwoli....

Gość gość
tylko żeby zadziałało to naprawdę przestań się z nim spotykać! :D

Gość gość
To Lucyfer strworzył człowieka takim jaki jest. Bóg stworzył królestwo zwierząt. Człowiek był częścią ekosystemu i działały na niego prawa natury. Wtedy wkroczył Lucyfer (łac. dający światło). To światło to rozum. Człowiek rozumny odciął się od reszty zwierząt i zaczął niszczyć całą planete i samego siebie.

gadasz jak potłuczony lucyfer stał sie szatanem z aniołaa jasnosci stał sie aniołem ciemnosci demonem i przestał nieść światło

Gość gość
Bóg jest światłością. Światłość nie była dostępna dla ludzi, a zbuntowany Szatan im ją udostępnił. Księga Enocha opisuje to dokładnie. 'Zakazany owoc' to rozum. Lucyfer obdarzył ludzi rozumem żeby byli równi Bogu. Przebiegły Szatan obdarzył zwierzę boską Światłością, bo wiedział, że w rezultacie ludzie zniszczą cały świat stworzony przez Boga. Dowody są wszędzie. W świecie zwierząt nie istnieje zło. Jest znane tylko ludziom. To zasługa naszego ojca Lucyfera. W ludziach zostało jednak troche dobra, bo oryginalnie byliśmy boskimi zwierzętami.

Lucyfer obdarzył ludzi rozumem żeby byli równi Bogu pisze troche inaczej Na pewno nie umrzecie! Ale wie Bóg, że gdy spożyjecie owoc z tego drzewa, otworzą się wam oczy i tak jak Bóg będziecie znali dobro i zło tutaj pisze o wiedzy a nie rozumie bo nieraz jest ze wieśniak jest mądrzejszy od profesora

Gość gość
Nie ma wieśniaków mądzejszych od profesorów. Tych tekstów nie wolno interpretować dosłownie. Gdyby ludzie dostali od Szatana wiedze Boga to byliby wszechwiedzący od urodzenia. Wtedy zniszczyli by świat już w pierwszych miesiącach. Lucyfer dał nam narzędzie zdobywania wiedzy. W ten sposób niszczymy świat już od tysięcy lat. To igrzyska oglądane przez Demony.

Gość gość
Juz nie licz na nic. Nie bedzie z tego zwiazku. jemu na Tobie nie zalezy. Ja wlasnie teraz z tego powodu cierpie. Bylo pieknie, ale teraz rzadko sie odzywa.. przeczytaj ksiazke "nie zalezy mu na Tobie" mi pomoglo.

Nie ma wieśniaków mądrzejszych od profesorów. Czy wie pani, że nie raz wieśniak potrafi być mądrzejszy od profesora! Przykład - Siostra Faustyna Kowalska, skończyła tylko 3 szkoły, a napisała duchowy "dzienniczek", który jest czytany na całym świecie! Często jest tak, że ludzie po studiach są niedojrzali, nieprzystosowani życiowo. Takie duże dzieci, które w pracy nie mogą się odnaleźć. założycielami chrześcijaństwa był Stolarz bez szkoły i Rybak bez wykształcenia

Gość gość
Facet ma darmowa dziffke i jemu to pasuje , niejeden chcialby taka miec. Jezeli ci taka rola odpowiada to mozesz dalej w tym tkwiec :)

Gość gość
Nie przestawaj się z nim spotykać !!! swoje myślenie wyrzuć do kosza bo nie będzie miał kto Cię ****ać !

Gość gość
Tu pisze same gimnazjum czy tez dziewczyny starsze?Laski szanujcie sie...Pieprzenie sie na pierwszej imprezie z byle kim to z******te dowartosciowanie-a SORRY-zakochac sie w takim gosciu to juz najgorsza zenada

Gość gość
d*****nie na zawołanie bez konsekwencji i za darmo podasz adres?

Gość gość
ledwo po poznaniu dajesz d**y to nic dziwnego, że on nie chce się z tobą wiązać też bym traktował cie jak wór na spermę do tylko do takiej roli się nadajesz jak większość dzisiejszych kobiet zresztą.

nie ma to jak poprosić o pomoc i zostać zhejtowanym, już i tak mam złe zdanie o sobie, a dzięki Wam stało się ono jeszcze gorsze. i tak wygląda moje życie...