Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie akceptuje swojego ciala

zalamana jestem jak patrze na swoje rozstepy

Polecane posty

I jak tu sie przed facetem rozebrac :O wstyd, cale uda w tym gunwie, wstydze sie jak cholera :(

Juz nigdy nie pokaze sie na plazy w bikini :(

Gość gość
Kup sobie biooil, on ci trochę zmniejszy te które masz

Gość gość
jest zabieg kosztuje chyba 4 tysi i ponoć działa w tv oglądałam jak ci tak przeszkadza zaoszczędź kasę i idź na to

Gość gość
gdzie masz rozstepy i dlaczego? ja mam na zewnętrznej stronie ud, miałam już w liceum delikatnie od rozciągania na gimnastyce teraz mam większe, od utycia z obżarstwa, ale nie mam kompleksów na ich tle, uważam, że takie jakie są, to nikt, kot nie jest złośliwy by nie zauwazył, facet etz na co innego patrzy niż kilka lekko różowych cienkich kresek z boku bioder, babki po ciąży maja gorsze niejednokrotnie gorzej martwi mnie mój cellulit, bo mam na brzuchu również, a także właśnie otyłośc brzuszna- a jeszcze mocniej martwi mnie mój opór, by coś z tym zrobic pzdr

Tylu rzeczy probowalam juz :( Nie stac mnie na drogie zabiegi :( zreszta cale uda, tylek, ile ja bym musiala wydac? :O

Gość gość
ja też mam to ustrojstwo :O nie dość, że na udach, łydach to jeszcze na pośladkach. I nie mam celulitu ale te rozstępy z daleka tak wyglądają ;( z bliska to jeszcze większa tragedia. Gadałam z moją dermatolog i ona równiez mówiła o zabiegu laserowym ale on niestety nie usuwa ich w 100%. Bo NIC ich już nie usunie :( a już tym bardziej żadne bioolejki srejki (one co najwyżej poprawią kondycję skóry). Aha i ewentualnie mozna spróbować kuracji takiej jak na wielki trądzik - złuszczyć maksymalnie naskórek tak, że rozstępy zostaną mocno zniwelowane. Ale jest z tym więcej babraniny niż z laserem :(

Gość gość
a masz faceta, który cię akcpetuje? a z plażą nie przesadzaj- można kupic odpowiedni kostium, a jak nie,t o chustę na biodra jak ktos będzie coś gadał, to spławisz i tyle, każdy an siebie niech patrzy

Gość gość
nie akceptuje swojego ciala - podejdź do dermatologa. moja mi powiedziała, że może mi przepisać taki płyn na skórę (który się ogólnie stosuje na trądzik) i on sprawia, że skóra schodzi płatami. Z tym, że skóra jest wtedy strasznie podrażniona, zaogniona, łuszczy się, jest nadwrażliwa etc ale efekt jest widoczny. Buteleczka kosztuje ok 30zł i starcza na miesiąc. Ja zaraz jadę na wczasy dlatego się nie zdecydowałam ale po powrocie na pewno spróbuję.

Na zewnetrznej mam, ale te to sa stare, wyblakniete, ich tak nie widac. A te co mi sie w sumie nie tak dawno temu porobily po wewnetrznej stronoe sa straszne :( takie wieksze, jeszcze sine, i taskoraa jest taka straszna Ma taka fakture brzydka, okropnie to wyglada a jak sie dotyka to tez cos okropnego :( juz nigdy sie nie rozbiore przed zadnym facetem, prpblemy ze skora odbieraja mi calkowicie pewnosc siebie :( bo jeszcze mi po depilacji czasem sie robi zapalenie mieszkow wlosowych i wrastaja, same okropne rzeczy 😭

Gość gość
A czemu tyle jadłaś w ciąży i sie nie ruszałaś??

Nie przesadzajmy tak z kosztami takich zabiegów. W zależności zapewne od powierzchni i stanu rozstępów - kilka tysięcy złotych. Nie jest to jakaś granica nie do przekroczenia.

Nie mam faceta :O zreszta dlugo jestem sama. Poza tym jaki normalny facet bedzie chcial miec laske z cialem pooranym krechami? :O To nie od ciazy, mialam taki moment ze bardzo przytylam, i wtedy sie stan mojej skory pogorszyl, nowe sie podrobily. Pojde do dermatologa, to dobry pomysl. A pamietasz jak to sie nazywalo? Dareios, mam duzy wydatek na ktory musze zbierac kase i ciulam, naprawde nie mam z czego odjac by uzbierac na takie zabiegi :(

Przecież rozstępy to tylko blizny. Jacy normalni ludzie odrzucają kogoś za parę blizn? Które na dodatek nie są wielkie ani w newralgicznym miejscu.

Gość gość
niestety nie pamiętam :( coś na a. płyn na skórę. Na zmiany tradzikowe. Podobno najostrzejszy kaliber.

Zapiszę się do derma. Nic w sumie nie tracę. Tylko blizny? Tak niby tylko blizny, ale jak każdy defekt potrafią bardzo zniszczyć pewność siebie :(

"Pojde do dermatologa, to dobry pomysl. A pamietasz jak to sie nazywalo? Dareios, mam duzy wydatek na ktory musze zbierac kase i ciulam, naprawde nie mam z czego odjac by uzbierac na takie zabiegi " x Idź do dermatologa i zapytaj o krem na bazie mocznika. Z tego co mi wiadomo nie jest to produkowany lek ale w aptece można go przyrządzić na zamówienie. Mocznik bardzo uelastycznia skórę, rozstępy stają się mniej widoczne.