Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet po przejściach

Polecane posty

Gość gość

Mam problem jak zmobilizować faceta po przejsciach do jakiego działania. Ja bardzo poważnie traktuję naszą znajomość

Gość gość
Nie zmobilizujesz go do niczego, jeżeli on nie czuje chemii. A nie działa, bo pewnie nie czuje.

Gość gość
mi za bardzo na nim zalezy na nim żeby sobie tak łatwo odpuszczać :(

Gość gość
Ale to nie ma znaczenia, że Tobie zależy. Do tego potrzeba dwóch osób, nie jednej. Jak koleś jest bierny, to nic nie zrobisz. Możesz się z nim zaprzyjaźnić i cierpieć po cichu.

Gość gość
żeby się wkońcu zdecydował albo wte albo wewte. Raz się zachowuje jak by mu na mnie zalezało a raz zupełnie odwrotnie

rada: nie cackaj się z nim faceci lubią szukać wymówek, "po przejściach" to jedna z nich

Gość gość
fikumikuu nie słuchaj, bo ona g****o wie o życiu i facetach. za dużo kafeterii i teorii się naczytała, a wymówkę to ona ma, bo sama wciąż nie ma faceta. zapytaj fikumikuu czemu jest sama, to Ci poda milion powodów. ale sama w lustro nie spojrzy.

ten ostatni post to chyba nie do mnie? sama z wyboru.... to jest moja mądrość....na brak chętnych nie narzekam-lustro w tym wypadku nie kłamie,ha,ha

Gość gość
czytanie zrozumieniem jest zbyt trudne, jak widać...

Gość gość
hehe, ja tam rozumiem, do kogo to było napisane, ale ktoś tu się do błędu nie umie przyznać :D nic to, kafeteria słynie z intelektu kobiet :D

Gość gość
Oj tam, dziewczyna ma problem, a Wy chcecie czytania ze zrozumieniem. Po co dogryzacie innym, autorka myśli że do niej, skoro w jej temacie. :-) Autorko, jeśli mu nie zależy, to nie zmusisz. Może sam nie jest zdecydowany, czego chce.