Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kredytobiorca_franki

Kredyt we frankach.

Polecane posty

Gość Kredytobiorca_franki

Witam. Mam kredyt we frankach i mam nadzieje ze rząd uchwali projekt, aby cała Polska dołożyła się do moich odsetek. Nie może być tak, że wybudowałem dom i spłacam raty, a tu mi nagle rata urosła z 1200 na 1500zł. No bez jaj. Skoro nie potrafią zarządzać w tej Unii to niech mi teraz ktoś pomoże to spłacić. Mam nadzieje ze mnie popieracie.

Gość gość
To prowo dobrze ilustruje ten problem.

Dokładnie tak. Ale powiem że wg mnie te jaja z frankiem to burza w szklance wody. Rozejdzie się po kościach w ciągu kilku tygodni.

Gość gość
masz racje, podaj numer konta to przelejemy ci te 300 zł. mialas placic 1200 to bedziesz! i nikt nie bedzie cie w konia robil

Gość gość
dokładnie, niech sobie ci co biorą w złotówkach płacą większe raty, ja wziąłem we frankach bo chce spłacać mniej i teraz niech mi rząd dopłaci, przecież to mi się należy. Luksusy kosztują, co oni nie wiedzą o tym czy jak? nie mam zamiaru spłacać 300zł ze swoich a frajer...

Gość gość
wyborcy platformy to frankowicze

Gość gość
popierdzamy popierdzamy tylko na przyszłość nie gardź maluczkimi i nie udawaj wielkie halo milionerzy z morskiej piany na pokaz!

Gość gość
to wszystko to mydlenie oczu, miało być niskie oprocentowanie i jak zwykle banki robią nas w... dopiero po odwiedzeniu kancelarii zaczęłam wychodzić na prosta, gdyby nie ludzie z CWW to już dawno nerwicy bym dostała