Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwielbiam gdy piszecie o tzw. darmowym seksie

Polecane posty

Gość gość

bez żenady się przyznajecie, że jesteście qrwami, a seks traktujecie jako coś, co można wymienić na realne korzyści. Swoją drogą - czy seks nie sprawia wam przyjemności? Zmuszacie się?

Gość gość
Taki jesteś durny czy tylko próbujesz prowokować? Ten "darmowy seks", który tak oburza większość kobiet, to po prostu bez zobowiązań i jakiegokolwiek poczucia odpowiedzialności za partnerkę. Facet ma wikt, opierunek i bzykanie, a jak mu się znudzi, to bez żalu kopnie w tyłek i pójdzie do innej. A babka zostaje z ręką w nocniku, o kilka lat starsza i samotna.

Gość gość
GOŚĆ Jakoś bez sensu napisane. Bez sensu !!!!

Gość gość
gosc 01:07 oczywiście.

Gość gość
gosć 00:43 zgadzam się. K***y i nic więcej.

Gość gość
Lubicie seks? Sprawia wam przyjemność? Macie z niego frajdę? Niech ta przyjemność i frajda będzie wam jedyną "zapłatą" za to, że łaskawie rozłozyłyście nóżki. Ale dla szanownych pań to za mało. Szanowna pani daje doooopy więc w zamian oczekuje męskiej opieki, że facet ją nakarmi, da dach nad głową, będzie woził jaśnie panią gdzie ta sobie tylko zażyczy i za wszystko zapłaci - orgazm to za mało.

Gość gość
Co za los, to ja rozkładam nogi i daję dach nad głową facetowi .... wcięło ? A no widzisz że świat jest inny niż widzisz ciemnoto :)

Gość gość
frajerze 1:17 znowu nerwica natrectw? hahahaha

Gość gość
A piszesz coś o darmowym seksie albo wymagasz "zapłaty"? Jeśli nie, to nie do ciebie skierowany jest ten temat.

Gość gość
heheheh :D dobre :)

Gość gość
tylko rechotać potraficie?

Gość gość
Zapłatą jest życie codzienne i dzieci. Czuje się bezpieczna i kochana. Ot co.

Gość gość
Ja niw lubie sexu i nie mam z tego zadnej przyjemności, d******py tylko dlatego, zebym ja i moje dzieci nie znalazły się na ulicy... Cieszysz się walikoniu?...

Gość gość
niezmiernie się cieszę, aż się spuściłem z tej radości

Gość gość
To idz sobie umyj teraz twarz, bo jeszcze gowno ci na niej zostało po wczorajszym lizaniu d**y swojemu szefowi, żeby cie z pracy nie wywalil...

Gość gość
fajne masz fantazje qrewko kupcząca własnym tzipskiem, napisz coś jeszcze

"Ten "darmowy seks", który tak oburza większość kobiet, to po prostu bez zobowiązań i jakiegokolwiek poczucia odpowiedzialności za partnerkę." x A więc kobiety uprawiają seks nie dla przyjemności tylko dla zobowiązań i odpowiedzialności a samą siebie?

Gość gość
Już się rozszczekali amatorzy seksu bez zobowiązań. Kto tu mówi o otaczaniu opieką i płaceniu za wszystko? Tak się składa, że kobiety są znacznie bardziej samodzielne i niezależne niż kiedyś. No i teraz mało którego z was stać na utrzymywanie kobiety. Dokładanie się do rachunków czy 300 zł alimentów na dziecko to nie jest utrzymywanie kogoś, nieudacznicy. :D I żeby była w końcu jasność. Żadnej szanującej się kobiecie nie będzie odpowiadała rola panienki do bzykania, kobieta chce czuć się kochana, szanowana i ważna. Aha, a ten orgazm to nie tak łatwo dać kobiecie, nie przeceniajcie swoich możliwości tylko postarajcie się bardziej.

" Żadnej szanującej się kobiecie nie będzie odpowiadała rola panienki do bzykania, kobieta chce czuć się kochana, szanowana i ważna. " x A co ma z tym wspólnego szacunek do siebie? Może ci się to nie mieści w głowie ale nie dla każdego seks jest jakimś wielkim metafizycznym misterium. Są ludzie (w tym kobiety) dla których seks jest jak wspólne wyjście do kina.

Gość gość
kto mówi? Wy mówicie drogie panie, Wy! W co drugim temacie o tym piszecie.

Gość gość
Dareios, a miałam cię za jedynego inteligentnego mężczyznę tutaj... Przyjemność przyjemnością, ale dla przeciętnej kobiety seks to także (a czasem przede wszystkim) akt emocjonalny, akt fizycznego i duchowego oddania. Świadomość, że dla mężczyzny było to tylko przysłowiowe "spuszczenie z krzyża" jest upokarzająca. Kobieta oddaje mężczyźnie całą siebie, a ten chciał tylko sobie podoopczyć. Ona dała wszystko, on nic. To jest właśnie "seks za darmo".

Gość gość
Już umyles to gowno? Nie..Jeszcze trochę ci go zostało w konciku ust... Zreszta nie musisz się myc, w poniedziałek znowu będziesz lizal :P

"Dareios, a miałam cię za jedynego inteligentnego mężczyznę tutaj.." x A co ma do tego inteligencja? Ja myślę samodzielnie i nie interesują mnie obiegowe prawdy. A fakty są takie że dla wielu ludzi i także wielu kobiet seks nie jest emocjonalnym wydarzeniem tylko fizyczną przyjemnością.

Gość gość
Ty za to nie masz szefa bezrobotny pasożycie żyjący na łasce męża, popuszczający mu od czasu do czasu szpary - z obrzydzeniem.

Gość gość
strasznie tutaj świntuszycie !