Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita wąsik

Pralka w kuchni kogo jeszcze wkurza?

Polecane posty

Gość anita wąsik

Wyobraźcie sobie, że moja znajoma ma pralkę w kuchni. A co gorsza ma na nią wiele miejsca w łazience. Zapytana dlaczego podjęła taką decyzję. Odpowiedziała, że tak jest jej lepiej. Nienawidzę czegoś takiego

Gość gość
aż nie możesz spać po nocach z tej nienawiści?

Gość anita wasik
tak. mysle o tym i nie wiem czy wiecej odwiedze te kolezanke. a teraz mnie zaprosila na kawe za dwa dni.

Gość gość
glupota. siedzisz w kuchni, pijesz kawe a tu ci pralka jarmoli... :O

Gość anita wasik
właśnie dlatego nie chcę do niej już iść. zresztą jak tak pralka chodzi a na niej kawa, to kawa się rozlewa. dlaczego ludzie wstawiają pralki do kuchni??

Gość gość
Jej pralka , nie twój interes. Proste.

Gość anita wasik
A czy było by taktownie jakbym ją zapytała czy nie przestawiła by pralki do łazienki na moje przyjście? Pytałam teściowej i ona mówi, że to podobno zwyczaj z UK ta pralka w kuchni. To prawda?

Gość gość
Ja tego nie lubię, ale żeby pisać NIENAWIDZĘ? Że nienawidzisz U KOGOŚ jakiegoś sprzętu? Żeby lecieć obrabiać komuś d**e na kafe? :D Ty się nad sobą zastanów, bo p**********ie jakie prezentujesz jest gorsze od lodówki w łazience ;)

Gość anita wasik
Dla mnie po prostu pralka powinna stać w łazience. To jest normalne. A nie coś takiego

Gość gość
widze odgrzebujecie stary słynny temat ''Pralka w kuchni czy w łazience'' :D

Gość Polak Patriota 1
Pewne sprawy trzeba powiedzieć jasno. Tu jest Polska i pralka powinna stać w łazience. A nie kuchni. Kiedyś przjaźniliśmy sięz pewnym maużeństwem. Ale wszystko do czasu. Aż pewnego razu postanowili postawić pralkę w kuchni. A wiecie dlaczego? Bo niby cośtam byli u synowej w irlandii i oni im tak poradzili

Gość gość
o ja p*****le ale macie problemy :o to ja wam powiem tak - pralke to ma sie w pralni a pralnie w piwnicy

Gość gość
Ja do picia kawy i jedzenia mam osobny pokój więc pralka w kuchni może być.

Gość gość
mieszkam w Irlandii i mam pralkę w kuchni :P i w niczym mi ona nie przeszkadza a do przyjmowania gości mam salon a nie kuchnię

Gość gość
No bo wy tam w irlandii to wszyscy jestescie dobrzy. My w Polsce stawiamy pralkę w łazience, to jest normalne.

Gość gość
Ja też nie miałam wyjścia i musiałam postawić pralkę w kuchni, jeszcze do niedawna bardzo mnie denerwowała, ale na szczęście ostatnio znalazłam fajny pomysł na ukrycie pralki w kuchni i do tego ładowanej od góry, polecam zobaczyć: http://blog.technikan.pl/5-sposobow-na-ukrycie-pralki/ ;)

Gość gość
Mnie też wkurzaja pralki w kuchni Tak samo jak salon połączony z kuchnią.

Gość gość
goovno prawda; miejsce pralki jest w pralni/pomieszczeniu gospodarczym. A jeśli się go nie posiada to w kuchni. Pralka w łazience to taki polsko-januszowy wynalazek. No bo jak to? Leży sobie człowiek w wannie, a tu pralka zaczyna wirować... :o Albo rozstrząsa problemy egzystencjalne na kiblu, a obok pralka nabiera wody i brzęczy :o

Gość gość
Ja mam pralkę w kuchni, bo do łazienki nie wejdzie, ale kawę pije w pokoju jak mam gości. Co to za zwyczaj siedzieć w kuchni, gdy goście przyjdą. a jak tak ktoś wpadnie na szybkiego, to nawet jak w kuchni siedzimy, to pralka nie chodzi w dzień, bo włączam ja na noc, jest taniej. Nie wiem czy to zwyczaj z UK, nigdy tam nie byłam, ale u mnie po prostu łazienka jest mikroskopijna:) Tez mnie wkurza ta pralka, wizualnie mi tam przeszkadza, jak będę robić remont, to mam zamiar ją zabudować.

Gość gość
Niektóre mieszkania mają tak małe łazienki, że pralka się zwyczajnie nie zmieści, a jak już to będzie bardzo zawadzała. Domy z betonu, które jeszcze Gierka pamiętają, mają takie łazienki. Znajomi kupili mieszkanie w wieżowcu z roku 76 i potem okazało się, że łazienka za ciasna. Kuchnia pomieści pralkę i zmywarkę, wcale to tak głośno nie pracuje, zresztą w kuchni nie siedzi się bez przerwy, są przecież pokoje. Widziałam, niektórzy mają pralki w dużej kuchni, albo w pomieszczeniu gospodarczym w domu, takim do prania, suszenia i prasowania. Tak najlepiej ☺

Gość gość
nic mi do tego ale jakos paradowanie z brudnymi majtkami w kuchni mi osobiscie nie pasuje.

Gość gość
Ja mam też pralkę w kuchni w zabudowie i zamykaną szafką.Nie widać jej i nie słychać :) wcześniej była w łazience i zabierała miejsce