Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina765

U kogo w Warszawie wkładki na halluksy

Polecane posty

Gość malina765

Cześć dziewczyny. Czy Wy również macie ten problem? Jak sobie radzicie? Wstyd się przyznać ale sama sobie nawarzyłam tego piwa ponieważ bardzo lubiłam nosić wysokie obcasy. Jak do tej pory słyszałam o operacji ale bardzo nie chciałabym na nią iść bo po prostu się boję. Słyszałam,zę dobre efekty dają również wkładki. Może macie namiary na kogoś w Warszawie kto w dobrej cenie może je wykonać? Jest to lekarz czy kosmetyczksa?

Gość gość
Ja miałam problem z halluksami. Pamiętam,że lekarz proponował mi zabieg chirurgiczny to pomyślałam,że zwariował. Zdecydowałam się na wkładki, pomogły. Wprawdzie halluksy nie znikły calkowicie ale stan nóg znacznie się poprawił, znikły dolegliwości . Bylam z tym u podologa, pani Katarzyny Gaździckiej.

Gość malina765
Eryk czy miałeś jakieś przykre doświadczenia z operacją? Mi również lekarz o tym wspominał, słyszałam ze jedynie tak można się pozbyć halluksow raz na zawsze no ale jest to poważny zabieg. Niby jest bezpieczny ale przeciez komplikacje zawsze sie zdarzaja - tak sobie mysle i to właśnie mnie odstrasza . gość wczoraj dasz moze kontakt do tego podologa jesli to przeczytasz?

Gość gość
Tutaj masz stronę internetową z numerem telefony do pani Gaździckiej: http://www.podolog-warszawa.pl/ Cena jest ustalana indywidualnie , wiele zależy od rodzaju wkładki tak więc trzeba by się dopytać telefonicznie.

Gość edoria7
Ja również nosiłam wkładki autorko i bardzo mi to pomogło. Na operację nie idź ponieważ jest to ostateczna ostateczność. Myślę,ze podolog powienien tutaj dużo pomóc. Sama nie jestem wprawdzie z Warszawy tak więc nie mogę CI nikogo polecić ale koleżanka dała Ci tutaj namiary. Umów się na wizytę. Chociażby dla konsultacji.