Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wrócić do pięknej byłej ?

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy ze sobą 6 lat temu, ona miała wtedy 19 lat, ja 27 lat. Po naszym rozstaniu wyjechała z kraju. Tam kończy studia i poznała faceta, z którym jest 5 lat i w tym roku biorą ślub. Nie mogę o niej zapomnieć. Kocham ją nadal, tęsknię, chciałbym przytulic...

Gość pyta adam w telawiwie
pytanie czy ona do ciebie teskni :classic_cool:

Gość gość
Tego nie wiem. Ona zmieniła się. Wygląda zupełnie inaczej - ubrana w drogie markowe ciuchy, długie brązowe włosy, które jeszcze bardziej podkreśla jej piękne oczy. W grudniu poronila ciążę. Moja mama przyjaźni się z jej rodzicami i jako ze moja mama nie ma auta to ja zawsze ją worze na wszystkie imprezy i zostaje.

Gość gość
musisz przebić tamtego zasobnością portfela. ona już nie wróci nie tyle do ciebie co do twej biedy.

Gość gość
Ja mam dom. Zarabiam, może moje zarobki nie są stale i aż tak wysokie jak jego, ale on siedzi w sporcie.

Gość gość
On ją poznał z takiej strony z jakiej ja nigdy. I to już zauważyłem. Teraz wiem, że ona tylko gra twardą laske, a tak naprawdę w środku jest delikatną romantyczką. W imieniny jej mamy jej ciotka spytała się kiedy planują dziecko. Nie wiem może być może nie wiedziała o jej poronieniu, ja sam wiem od mojej mamy, a moja mama od jej mamy. Zapadła niezręcznie cisza on palną tekstem od razu zabrał ją na spacer. Widziałem jej smutne oczy i serce mi pękło.

Gość gość
daj sobie spokój, jakby coś z Tobą chciała, bądź nie mogła o Tobie zapomnieć, dałaby znak, a tak ma swoje życie. Ty lepiej szukaj innej bo szanse starego kawalera są nikłe.,.. kazda sobie pomyśli "coś z nim nie tak, jesli nie ma kobity tak długo".

Gość gość
Ona nadal mi się podoba.

Gość gość
Jest zajęta.