Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wierzcie Facetowi,że się zmieni

Polecane posty

Gość gość

Jestem parę miesięcy po ślubie.Przed ślubem żyliśmy ze sobą ok.5 lat.Już wtedy były awantury,ale zazwyczaj po pijaku.Dochodziło także do rękoczynów.Teraz jestem parę miesięcy po ślubie i juz dwa razy od niego oberwałam.

Gość pyta adam w telawiwie
widzisz sa ludzie ktorzy zmieniaja sie BO CHCA ale sa tez tacy ktozy zmieniaja sie BO MUSZA

Gość gość
No on się zmienił,teraz potrafi mnie uderzyć na trzeźwo.Kiedyś sobie tłumaczyłam,że alkohol i emocję robi swoje.Teraz wiem,że to on a nie alkohol.

Gość gość
kolejna kobieta nie widząca swojej winy! Kobieta sama WYBIERA sobie faceta! Tylu niepijących, spokojnych chłopaków i mężczyzn ale oni są wg was niemęscy i ich olewacie wybierając jednocześnie takich jak w temacie a teraz masz czelność mówić o wszystkich mężczyznach złe rzeczy.

Gość gość
część wypowiedzi powyzej jest prawdziwa,to my wybieramy mężczyznę a z miłości godzimy się na wszystko albo żyjemy samotnie.

Gość gość
nie z miłości tylko do patologicznej ciągoty do złych facetów. Żaden mężczyzna nie związałby się z kobietą nadużywającą alkoholu a kobiety kochają facetów, którzy się zalewają w trupa

Gość gość
nieprawda po sąsiedzku wynajmowali dom młodzi ludzie,poznali się przez net,facet musiał widzieć,ze ona chla zasuwał w 2óch pracach,bo ona nie pracowała,żeby na wynajem było i życie,nawet dziecko sobie zafundowali... az się posypało,..rozstali się,on wrócił do matki,ze stadem kotów i dzieckiem,bo podrzuciła je,i poszła w Polskę.... może wierzył,że jego miłość będzie antidotum na jej alkoholizm?

Gość gość
Wiem,że kobieta sama sobie wybiera mężczyznę.Nie mam do nikogo pretensji,tylko do siebie.Myślę o rozwodzie,ale jak przyjdą te "lepsze" dni to mi te myśli przechodzą i tak w kółko.Nie mamy dzieci,nie chce dzieciom serfować takiej huśtawki emocjonalnej.On jest DDA.

Gość gość
Wypowiem sie ... Z dowswiadczenie wiem,ze KAZDY!!! DDA MUSI przejsc terapie- czy to kobieta czy tez mezczyzna. Bez tego taka osoba nigdy nie stworzy normalnego zwiazku!!! Wiem co pisze -tez jestem DDA. Namow meza na terapie! (Bedzie wylacznie gorzej) a masz to na co sie godzisz!!! Wiem..latwo pisac...ale taka jest prawda! Pozdrawiam.

Gość kabel do wtyczki
kobieta za to zmienna jest , cały czas

Gość gość
gość dziś święta prawda przed ślubem maskują się,a po ślubie żonę traktują jak własność jeśli mąż urządza awantury bo niby zazdrosny,nie,on agresją traktuje cię jak swoją rzecz,obnaża się,rzuca maskę z gęby

Gość gość
Już przed ślubem były awantury po pijaku, a mimo to zdecyowałas się na ten ślub. Jeszcze nie spotkałem kobiety która potrafi logicznie myśleć i kieruje się rozumem.

Gość gość
Wiem,wiem.Kiedyś sama dziwiłam się kobietą żyjącym w takim związku.Myślałam,mówiłam, że bez wahania odejdę po pierwszym razie od takiego typa.Pierwszy raz,byłam twarda,odeszłam,Po krótkim czasie wróciłam.I to był błąd.Był czas w którym pół roku mieszkaliśmy oddzielnie i wydawało się,że coś zrozumiał.Niestety,wydawało się.Na co dzień może nie jest złym człowiekiem, bardzo łatwo go zranić.Jest wręcz przewrażliwiony na swoim punkcie.Wtedy on uderza w najsłabszy moj punkt, zeby mnie zgnoic a jak juz nie ma argumentów zaczyna bić.

Gość gość
dobrze ci tak! głupota musi być ukarana dotkliwie mam nadzieję, że będziesz z nim siedzieć do kończ życia, żeby innej dziewczynie nie zrobił tego samego