Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAnka

Jestem w ciąży, a mąż się jakoś dziwnie zachowuje... Nie interesuje mną

Polecane posty

Gość gośćAnka

Dużo gra na komputerze, tak jakby nie interesuje się mną specjalnie, kiedyś było inaczej :( Czy to może być szok? Wie o ciąży od miesiąca. Nie planowaliśmy dziecka, ale zdarzyło się... Jak zachowywali się Wasi partnerzy w trakcie ciąży? Czy gdy pierwszy szok przejdzie, to znowu będzie normalnie? Pomóżcie proszę, bo zwariuję :( Potrzebuję od niego teraz wsparcia,a tu takie coś...

Gość gość
jaki szok? To on nie wie skąd się dzieci biorą? Może sam jeszcze dzieckiem jest?

Gość kabel do wtyczki
zrób mu porządną awanturę i zobacz jak zareaguje , jak się ocknie , to zacznie dbać o ciebie , a jak nie , to będziesz z tym dzieckiem sama

Gość gośćAnka
Wie skąd się dzieci robią, no ale nie spodziewał się... tak twierdzi. Chociaż kochaliśmy się parę razy bez zabezpieczenia, no i w końcu jesteśmy małżeństwem, a nie parą gówniarzy bojących się wpadki. x Kabel do wtyczki, myślisz, że awantura pomoże? Nie sądzę. Poza tym nie chcę się kłócić, negatywne emocje nie są chyba zdrowe dla dziecka. A zresztą o co miałabym ją robić, że się zajmuje głównie sobą?

Gość kabel do wtyczki
chodziło mi o to , żebyś zobaczyła jak on zareaguje na Twoją krytykę, czy czasem znowu nie ucieknie w swój świat gier i fantazji , zamiast zachowywać sie jak mężczyzna , który stanie się ojcem , a nie sam będzie drugim dzieckiem

Gość gość
to co ze jestescie malzenstwem , widocznie on nie chcial dziecka i ma gdzies ze jestes w ciazy, to dzieciak nie facet ty oczekujesz wsparcia a on gra na kompie , porazka

Gość gośćAnka
Przykro mi jest. Dziś zjadł obiad, pogadał chwilę ze mną przy stole i znowu poszedł grać. :(

Pewnie grał dużo wcześniej zanim zaszłaś w ciążę i jakoś Ci to nie przeszkadzało.Teraz jest inaczej ale ciąża to nie choroba i facet twierdzi,że skoro wcześniej siedziałaś i mogłaś być sama i zajmować się sobą to teraz też.

Gość gość
w kulturze patriarchalnej kobieta w ciąży uchodzi za nieczystą i odrażającą. Dlatego wielu mężczyzn nie interesuje się seksem z ciężarnymi a nawet je zdradza. Po urodzeniu i powrocie do właściwej wagi zainteresowanie żoną pojawia się znowu.

Gość Goryczka z Podlasia
właśnie, tradycyjnie wychowani faceci nie interesują się żonami w ciąży.

Gość gość
z tego co ja zauwazylam, to mezczyzni sa bardzo napaleni na swoje kobiety w ciazy. oczywiscie pekaja z dumy i chodza jak pawie, bo potomek juz w drodze. autorko takie zachowanie twojego meza zle wrozy na przyszlosc, bo z dzieckiem pewnie bedzie podobnie.