Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego on przestal do mnie pisac?

Polecane posty

Gość gość
Ojkej, ja mam kolegę który mi o wszystkim mówi. Jest meeega ładna, on tez sie podnieca na jej widok. Pisze do niego pierwsza, on próbuje zacząć ciekawy temat, ona udaje niedostepna, odpisuje krótko, jakby nie chciała z nim pisać, a później znów ona pisze. Zagadka? Owszem, i to jaka. W dodatku ładna. Dlaczego wiec on jej nie chce?

Gość gość
To wszystko, o czym tu piszemy sprowadza się do zrozumienia męskiej psychiki. Wówczas sprawy przyjmują łatwiejszy tor i bieg :-) To samo oczywiście i idzie w drugą stronę...

Gość gość
moze nie maja wspolnych tematow, to tez jest wazne...jak nie znajduje sie wspolnego jezyka z facetem to wiadomo ,ze nic z tego nie bedzie

Gość gość
Mi na poczatKu sie dobrze z nim posalo. Teraz? To ja szukam tematów a on i tak wydaje sie być nijaki, na to wszystko. Może juz od dawna mu sie nie podobam? Może napisał do mnie ot tak z nudow, a teraz stwierdził, ze musi z tym skończyć?

Gość gość
to przestan sie starać przesta szuć tematow i czekaj aż sam się wykaże . a jeśli nie to nic na siłę

Gość gość
Jak wczeniej był zainteresowany i sie starał tzn ,że mu się podobasz ,ale jak pisałam urodą można przyciągnąć tylko, nawet piekne dziewczyny są czasem na jedna ,kilka nocy i tyle

Gość gość
Właściwie to on mi sie nie podoba. Ale brakuje mi kogokolwiek, nawet kolegi, jestem sama, dlatego tak mi zależy, żeby nie zapominał o mnie..poza tym polubiłam go.

Gość gość
Podejrzewam, że wyczuł to, że nie interesuje Cię jako facet i dlatego się zdystansował.

Gość gość
naprawdę? Ojezu, to musi mi sie podobać? Przecież przyjaźnić można sie z każdym

Gość gość
Teoretycznie tak, ale każdy człowiek jest inny. Poza tym, nie można oceniać jakiejś sytuacji i relacji bez poznania szczegółów. To błądzenie we mgle. Dlatego też nikt nie da Ci tu stuprocentowego sposobu na rozwiązanie sytuacji, w której się znajdujesz.

Gość gość
Dobra. Kilka razy widzieliśmy sie, zerkal na mnie, ale nie zwracałam uwagi, potem napisał, polubiłam go, ostatnio był jakby smutny i przestał pisać. Jeśli chodzi o nasze rozmowy, na ogol był miły, dal mi do zrozumienia, ze chce chodzić ze mną na spacery, oglądać filmy, itd, a nawet spać! Ale to w formie żartu oczywiście. Jest starszy dwa lata. Co jeszcze ważnego..? No nie wiem, co chcecie wiedziec?

Gość gość
Skąd wiesz, że to było w formie żartu? Niektórzy nieśmiali ludzie kamuflują swoje intencje i wyrażają je żartobliwie, aby w razie niezadowolenia drugiej strony wyjść z twarzą. Ewidentnie widać, że był Tobą zainteresowany, ale nie wiadomo, czy do poważnej relacji, czy tylko chciał Cię zaciągnąć do łóżka. Moim zdaniem się wycofał widząc brak odwzajemnienia z Twojej strony albo zamilkł, aby sprawdzić, czy zatęsknisz i się zainteresujesz. W każdy razie, w takiej sytuacji przyjaźni raczej z tego nie będzie, bo różnicie się oczekiwaniami.

Gość gość
Dlaczego????!€#

Gość gość
Właśnie czytałam nasze rozmowy. Tak, ewidentnie mnie podrywał, ale bywał tez niemily

Gość gość
Ile macie lat?

Gość gość
jak Cię podrywał to mu się musiałaś podobać, ale jak pisałam uroda można przyciągnąć na chwilę, a zatrzymać już trzeba charakterem, postepowaniem , "tym czymś"

Gość gość
Byłam mila. Jesteśmy nastolatkami. Pewnie znalazł inna, a to, ze ja sie cały czas zastanawiam, o co chodzi, on ma gdzies..

Gość gość
Za spokojna? Jaka mialam być?!

Gość gość
tez mam taka sytuacje i zastanawiam sie czy sie nie odezwać

Gość gość
Nie bede sie odzywać, wyjdzie tak jakby mi sie podobał

Gość gość
Nie bede sa ma pisać, jakby mu zależało on by to zrobił.. Widocznie mu się znudziłam. Najłatwiej.

Gość gość
No a ja własnie napisałam! Powoli przestawał pisać i ja myślałam, że stracił mną zainteresowanie, ale pomyślałam sobei a co tam napisze, zawsze to on peirwszy pisałam i jakoś pisze nam sie fajnie, a myslalam ze o mnie zpaomniał

Gość gość
Nieee, nigdy sama nie napisze, tymbardziej ze ja mam tak zawsze jak ktoś do mnie pisze mnie słabiej obchodzi, a jak przestaje to serce wariuje

Gość gość
No i do tej pory nic! Wątpię, ze on jeszcze kiedykolwiek napisze.. W sumie mialam taka podobna sytuacje juz kiedyś. Pisał do mnie, nagle przestał, szukałam powodów, dręczyło mnie pytanie: dlaczego? Później wydarzyło sie coś, co nas do siebie zblizylo. Usiadł ze mną i rozmawiał. Bylo to jakiś miesiąc po tym, jak przestał pisać. Znów zaczął, a wszystko to w rezultacie zle sie skończyło, ale to odrębną historia. Z tym tak nie bd, bo nie chodzimy razem do szkoły, ani nic, spotkać sie możemy jedynie przez przypadek.

Gość gość
(ja pie$dole) jak widać po obu stronach dziecinada i gierki.. naczytają się "poradników" w stylu: bądź tajemnicza/y.. OMFG jak ktoś na pytanie: "a co robiłaś/eś przez te dni" nie będzie mógł powiedzieć..... ....noooooo to pewnie jest asem wywiadu (qrva jego mać) ^^^SARKAZM <<< w razie problemów z czytaniem

Gość gość84
Powiem szczerze: (prawie) wszystkie jesteście p******e. Wcale, ale to wcale nie dziwię się, ten koleś od autorki wko0ńcu przestał do niej pisać, wszak sama napisałaś: " Nie, nigdy nie pisze sams do chłopaka, a powinno wystarczyć mu do szczescia to, ze odpisuje i nie jestem zimna, ani nie udaje nieosiągalnej. " Więc nie dziwie się, że przestał pisać. Ja sam bym tak zrobił, a nawet kilkakrotnie tak zrobiłem, wiedziony przekonaniem, ze to nie ma sensu, ze Ona jednak nie jest zainteresowana, a tylko odpisuje. Nie, nie każdy i nie zawsze chce "gonić za króliczkiem". Może niektórzy chcieli by mieć kogoś, ot tak , po prostu? Kogoś ,z kim można dzielić życie, a nie gracza, z którym trzeba wieczne odgrywać jakieś chore gry? Jak chce pograć to odpalam streama i wybieram sobie jakąś grę, a jak pisze to kobiety, to dlatego, że chce DO NIEJ (nie do kogoś innego) napisać. BEZ ŻADNYCH GIEREK i bez księżniczkowiania w stylu: " Nie, nigdy nie pisze sams do chłopaka, a powinno wystarczyć mu do szczescia to, ze odpisuje i nie jestem zimna, ani nie udaje nieosiągalnej. " Tak, DLA MNIE jesteś zimna i niedostępna. Koniec, amen. ...a teraz możecie hejtować jeśli macie taką wolę.

Gość gość
Jejku jakie wy niektore jestesie za przeproszeniem tepe..Oczywiście ,że kobieta powinna sie raz na jakiś odezwać pierwsza, ale częsciej powinien facet, a na pewno na początku znajomosci, kobieta powinna pozwolić sie pozdobywać bo facetow to rajcuje, taki maja instynkt wiecznych zdobywców i tyle. niezaleznie od wieku, stanowiska...Ale też z drugiej strony kobieta nie powinna być wiecznie zimna , nieadowolona, wiecznie niedostępna, tylko wtedy kiedy sytuacja tego wymaga. A dla nietorych tutaj wszystko jest czarne ,albo biale. trzeba postepować z facetami z wyczuciem, trzeba czasem okazać zainteresowanie, czasem sie oddalić, czasem udać niedostępną ,ale nie ZAWSZE, byłam w kilku zwiazkach najdluzszy trwał 5 lat i doszłam do tej metody sama metoda prob i błedow, a poradnikow nie czytam ,ale jesli są takie co mowia o takich metodach to maja 100% racji

Gość gość
każdy facet mowi , że własnie nie szuka ksiezniczki i takie bla bla jak tu jeden pisał, szkoda tylko ,że to sie nie sprawdza z rzeczywistosci i jak dziewczyna jest cały czas miła ,dobra itd to facet zaczyna ja olewac