Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile wzrosła wasza rata kredytu we frankach?

Polecane posty

Gość gość
nie uczyli w szkole zekredyt sie bierze w walucie pienieznej w ktorej sie zarabia?

Gość gość
o 15 tysiecy

Gość gość
260 zł :(

Gość gość
360 zł załamka

Gość gość
Ale byla minister Mucha twierdzi ze i tak raty we frankach sa mniejsze niz w zlotowkach.....

Gość gość
Ten problem dotyczy ponoc 70 tys. Ludzi

Gość gość
Ojej biedactwa. Jak się brało kredyt to się miało wybór, franki, złotówki, czy inne waluty. Wybór franka to wybór tak naprawdę zysku, albo jakby to inni określili oszczędności na odsetkach. Teraz się wam po prostu wyrównało z kredytem wziętym w złotówkach. :)

Gość gość
Wzieli kredyt na mieszkanie , ktore jest obecnie warte dwa razy mniej niz zadluzenie

Gość gość
niestety, banki obiecywały niskie oprocentowanie a teraz umywają ręce. aleza naiwność się płaci dopiero dzięki prawnikom z CWW wyszłam na prostą, pomogli mi odczytać umowy kredytu co pozwoliło mi na złagodzenie "sprawy"

Gość gość
kto normalny uwierzy w obiecanki bankowcow?? ja mam 27 lat i jak jestem w banku ciagle namawiana na coraz to lepsze oferty i ile to nie zarobie to chce mi sie plakac ze smiechu

Gość gość
a gdyby frank spadl nagle na pysk to czy kredytobiorcy oddaliby bankowi? nie mysle..

Gość Paula

Wyrok TUSE jest korzystny dla frankowiczów, ale banki jakoś nie chcą oddawać pieniędzy. Dla mnie to jest jakieś oszustwo. Wiem, że każda umowa jest inna, ale przecież tam były takie zapisy, które je dyskwalifikują. Czy faktycznie pozostanie tylko pójść do sądu? Jestem po rozmowie z prawnikiem. Mecenas Dziedzic analizuje moją umowę i zobaczymy  co z tego będzie i jakie koszty w ogóle będę musiała ponieść. Ktoś jeszcze korzysta na obecnym etapie z pomocy tej Kancelarii Klisz i Wspólnicy?