Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problematyczna babcia

Polecane posty

Gość gość

Babcia została po śmierci dziadka sama. Dziadek był spokojnym człowiekiem, nie złośliwym, nie zaczepiał nikogo. Od tego czasu jej wnuki nie chca jej zbyt czesto odwiedzac - jak przychodzą zawsze ma pretensje, chwali wnuki swoich kolezanek, ze osiagnely wiecej niz oni. W końcu wyszło na to, że nikt nie chce z nią rozmaiwac, nawet z siostra spotyka sie rzadko. Caly czas ma pretensje, ze wszyscy ją olali. Czy powinnismy do niej chodzic na siłę?

Gość gość
zrobiła się zgorzkniała bo czuje się niepotrzebna powinna mieć zajęcie i jakieś obowiązki

Gość Babcia 1
Babcia nie jest problematyczna, tylko samotna.Nie dziwi mnie że jest Jej przykro że nikt już Jej nie odwiedza.A może by tak zaprosić Babcie na obiad niedzielny, na spacer i okazać więcej zainteresownia? A nie zrzędzić że jest problematyczna Zdaje się to wy macie problem.Pamiętajcie że też będziecie wiekowi, zobaczycie jak to przykro zostać samotnym.

Gość gość
wstrzyknijcie babc***avulon

Rodzina, zwłaszcza wnuki odwiedzały by babcie gdyby sypnęła kasą! Teraz taka jest rodzina.Starzy ludzie idą w odstawkę - niestety. Moja Mama była u mnie do końca swoich dni.Była szanowana przez swoje wnuki.Dobre wychowanie wynosi się z domu.Jak można napisać że babcia jest problematyczna????? Może to wy macie problem z sobą????

Rodzina, zwłaszcza wnuki odwiedzały by babcie gdyby sypnęła kasą! Teraz taka jest rodzina.Starzy ludzie idą w odstawkę - niestety. Moja Mama była u mnie do końca swoich dni.Była szanowana przez swoje wnuki.Dobre wychowanie wynosi się z domu.Jak można napisać że babcia jest problematyczna????? Może to wy macie problem z sobą????