Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Guziczek115

SEKS PROBLEM Z CHŁOPAKIEM

Polecane posty

Gość Guziczek115

Kafeterianki, mam pewien problem. Od dłuższego czasu mam chłopaka. To jest dość poważny związek, ja Go kocham, a On mnie, ale do sedna. Więc zdecydowałam się, że to właśnie z nim i nie długo chcę przeżyć ten "pierwszy raz". I tu jest problem. Mój chłopak miał dość dużo partnerek seksualnych - 14. Faceci lubią sobie dodawać liczbę partnerek, ale ja mu wierzę. Jest bardzo przystojny, seksowny, no i ma "gadane". Sam mi się przyznał, że zdarzyły mu się wcześniej jedno nocne wyskoki bez gumek, czy z byłymi i tu właśnie jest problem. Przed czymkolwiek chciałabym mieć pewność, że żadnym świństwem mnie nie zarazi i jest zdrowy. No i przed pierwszym seksem chciałabym by zrobił badania na HIV, tylko kompletnie nie wiem, jak mu to powiedzieć... Wyjdzie, że mu nie wierzę i nie ufam... No, ale przecież chcę mieć pewność, jak zdarzyły mu się numerki bez, no i jak mu to powiedzieć? Pytam całkiem serio

normalnie mu powiedz.... skoro się tak kochacie to z powiedzeniem takich rzeczy niepowinno być problemów

Gość gość
a on wie ze jestes dziewica?

Gość gość
Niech idzie odda krew. Zobaczysz czy nie chory.

Gość Guziczek115
Levviatan - No niby tak, ale nie wiem, jak mam mu to powiedzieć, bo to naprawdę poważny związek i nie wiem, boję się, czy się nie urazi, czy coś, więc chce o to jakoś łagodnie spytać :p sam/a rozumiesz, niecodzienne się prosi o takie rzeczy :p

Gość Guziczek115
Gość 14:34 - Tak, wie

Gość Guziczek115
Tylko, że kompletnie nie wiem, jak się do tego zabrać dziewczyny :(

Gość gość
to szkoda że wie, bo tak to moglabys zaproponowac ze wspolnie zrobicie sobie to badanie zeby zobaczyc czy wszystko OK. a tak to nie ma sensu zebys Ty sie badała...

Gość Guziczek115
W sumie bardzo dobry pomysł. Tylko nie w mojej sytuacji.. Nie wiem, chcę go spytać jakoś "łagodnie" nie chcę jakiejś kłótnii, czy żeby się źle poczuł

Gość gość
To nie jest kwestia zaufania czy jego braku. Oczywiście to smutne, jeśli chłopak czuje się urażony prośbą o badania, ale umieranie na AIDS jest raczej smutniejsze, nieprawdaż? Powiedz mu po prostu, że w związku z ryzykownymi zachowaniami seksualnymi w przeszłości powinien się zbadać nie tylko dla Twojego, ale również własnego dobra. Jak się obrazi to jakoś to przeżyjesz. A zakażenia jakimś syfem mogłabyś nie przeżyć.

Gość Guziczek115
Gość 14:46 - No tak, masz 100% racji

Gość gość
" Wyjdzie, że mu nie wierzę i nie ufam" O KURWA! No właśnie raczej jak mu każesz się zbadać to wyjdzie, że mu uwierzysz w liczbę partnerek :O takie męskie k***iszcze - niezły przebieg 14 lasek w tym przypadkowy seks w kiblu na imprezie I TO BEZ GUMY! to już k***y są mniej bezmyślne. i ty się jeszcze zastanawiasz jak mu to powedzieć. A tak swoją drogą wiesz, że całując się z nim możesz się zarazić wirusem opryszczki etc lub innym gównem bo nie wiesz komu i ile minet natrzaskał. I jeszcze boi się czy go nie urazi :O on sam po czymś takim powinien się chcieć przebadać ale widać, że w głowie wczesna gimbaza.

Gość Guziczek115
Levviatan - Nie boję się tego, czy się urazi, tylko, że pomyśli, że mu nie wierzę, pytałam się go o to i mówił, że nie ma, ale przecież te choroby roznoszą się na zasadzie wierzenia na słowo, on może nawet nie wiedzieć więc testy i tak będzie musiał zrobić. Tylko chce mu to jakoś "łagodnie" przekazać

Gość gość
a jesli każesz mu się zbadać, on tego nie zrobi, obrazi się to co wtedy? i tak mu popuścisz szpary idiotko :D a potem będzie płacz i zgrzytanie zębów bo wiele chorób wenerycznych i grzybic u facetów może przebiegać bezobjawowo :D

Gość Guziczek115
Gość 14:52 - Lol, czy Ty się słyszysz? Idź rozładowywać swoje frustracje gdzie indziej

Gość gość
Gdyby mu zależało to sam z siebie zrobiłby badania, ja wielu partnerek nie miałem, bo zawsze byłem w związkach, ale zanim przespałem się z kolejną, to badania robiłem, choć wiedziałem ze jestem zdrowy, bo nie stukam się z byle kim. Nie tylko HIV, ale i WZW powinien zrobić, to podstawa.

Gość gość
Zaufanie nie ma tu nic do rzeczy, im więcej miało się partnerów, tym większa szansa na załapanie jakiegoś świństwa, więc facet sam dla siebie powinien takie badania zrobić, ale jak widać zdrowie swoich partnerek ma w d***e, a o tym że coś załapał moze nawet nie wiedzieć.

Gość gość
Ty siebie lepiej posłuchaj :D Facet ma tonę zarazków w sobie a ty się boisz jak go nie urazić :D A to on sam powinien dbać o swoje zdrowie. Jak dziecko normalnie! No ale powiedz co zrobisz jak odmówi wykonania badań? Zerwiesz z nim? Prędzej umrę ze śmiechu :D Za długo oglądałam w przychodni takich jak ty - "bo on chciał, a jak bym się nie zgodziła to by mnie zostawił". A potem nawracające infekcję (w najlepszym wypadku) a najgorszym wypadku sama wiesz co. Badania powinno się wykonywać przed współżyciem z każdym nowym partnerem nie ważne czy sypiał z jedną, dwoma czy 10 osobami wcześniej.

Gość gość
A o cholerę tobie dziewicy taki *****cz? Przecież to wiadome że będziesz jedną z wielu i długo z tobą nie pobędzie.

Gość gość
A jak będzie chciał cię bzyknąć bez gumki i bez innego zabezpieczenia, to też się zgodzisz? Na takiego co miał tyle kobiet nawet nie zwróciłabym uwagi, to najgorszy sort i świadczy o tym że jest rozchwiany emocjonalnie i nie ma żadnych wyższych uczuć, tacy nie potrafią kochać, to egoiści.

Gość Guziczek115
Macie w sumie nie ma sensu żadne "łagodzenie", no bo racja, tu chodzi o moje i Jego zdrowie. Po prostu jak się znowu umówimy to mu powiem i będzie musiał zrobić. Nie ma innej opcji :p

Gość gość
no wreszcie gadasz jak baba z jajami :D

Gość Guziczek115
A co do tego, że miał 14 partnerek to nie przesadzajcie, nie oceniajcie, jak nie znacie :p

Gość Guziczek115
Haha no wiadomooo :D

Gość gość
Częściej niż hiv można załapać wirusowe zapalenie wątroby typu C, więc samo badanie na hiv nie wystarczy, jest jeszcze hpv i na 100% je ma, bo prawie połowa populacji ma tego wirusa w sobie.

Gość gość
jak nie oceniać? seks bez gumy z nowo poznaną laską? no daj spokój. to najgorszy z mozliwych sortów. Na takich to żal splunąć. ale mam nadzieję że coś ci dotarło to tego młodego łebka. I jeszcze raz przypominam, że nawet calujac się z nim jesteś w "strefie zagrożenia" (co prawda nie HIVem ale innymi upierdliwymi świństwami).

Gość Guziczek115
Ok, powiem mu też o tych badaniach :p Ale nieeee raczej jest zdrowy :p Będzie dobrze :D

Gość Guziczek115
Gość 15:11 - Oj nie przesadzaj, ja akurat do tego nic nie mam, zdarzyło się i tyle, poza tym żadnej swojej eks nie zdradził, a ta 14tka no cóż... czasu nie cofniesz :p

Gość Guziczek115
Poza tym sam mi powiedział, że żałuje tych kilku jednorazowych skoków