Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Guziczek115

SEKS PROBLEM Z CHŁOPAKIEM

Polecane posty

Gość gość
a co miał powiedzieć? "jestem dumny że bzyknąłem łatwe szmaty a niedługo bzyknę dziewicę i będę mógł się chwalić kolegom!"?

Gość Guziczek115
To może najlepiej poszukam chłopaka w chórze kościelnym :p poza tym nie przesadzajcie, przez ostatnie 4 lata spał z 2 kobietami, które były poważniejsze i nie miał żadnych "wyskoków", nie zdradzał :p większość to były dziewczyny a nie numerki, poza tym wcześnie zaczął "te sprawy", co też się odbija na liczbie, poza tym mało kto ma jednego partnera na całe zycie :p

Gość gość
W sumie co to za różnica, będziesz 15 i tak już nic tego nie zmieni, chyba że będzie zwlekać z seksem, to najwyżej spadniesz na 18, czy 20 miejsce... to też nieźle :P

Gość gość
jacy tu sie nagle wszyscy swięci zrobili :D pozdro dla autorki, nie przejmuj sie, ale te badania jednak na nim wymuś 🖐️

Gość gość
fuj. facet pchal w co popadlo. nie marnowalabym cnoty na takiego *****cza. wolalabym oddac sie komus kto nie sypial z kim popadnie. obrzydliwe. i Ty go calujesz w te usta ktorymi walil nie wiadomo komu i ile minet bleeeeee.....

Gość gość
nie to że święte ale 14 "dziurek" to jednak naprawdę wysoki przebieg w tym jednorazowe numerki bez gumy (no nie mogę przezyć tego, że można być takim bezmyślnym :D ale to pewnie dlatego, ze pracowałam w słuzbie zdrowia i widziałam konsekwencje puszczania sie na prawo i lewo bez zabezpieczenia).

Gość gość
fuuuu... poczytaj sobie o wirusie hpv, o chorobach wenerycznych, badabiu WR i okienku serologicznym.

Gość gość
Przeciętny człowiek ma średnio od 3 do 5 partnerów w życiu, więc ponad 10 jednoznacznie o nim świadczy co to za typ i że zbyt długo w zwiazku nie wytrzyma, więc nie licz na coś poważnego.