Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługowalentynki

Niedługo Walentyki , czy mogę tak dogryźć jednemu facetowi ?

Polecane posty

Gość niedługowalentynki

Niedługo Walentynki! Z obecnym już planujemy pikantne zabawy ;) Chodzi mi po głowie jedna myśl. Jest taki jeden facet który kiedyś mówił że mnie wielce kocha ale jak zaczęłam mu trochę dogryzać to powiedział mi coś brzydkiego czego nie miał prawa powiedzieć! Odstawiłam go wtedy na bok. Teraz stwierdziłam że zrobię mu teraz niespodziankę i niech ma za to że tak mnie nazwał. Co sądzicie o wysłaniu mu moich nagich zdjęć z moim obecnym z naszych zabaw w Walentynki i dopisaniu kilku słów aby zazdrościł :) ? Super pomysł prawda . Na pewno go to zaboli i będzie miał za swoje co nie ?

Gość gość
świetny pomysł,na miarę naszych czasów i z wielką klasą nie wysyłaj,wrzuć te foty na fb

Gość dorota bez logowania
No:-)

Gość skuwam mury
mozesz tylko po co?

Gość gość
Facet na pewno się ucieszy i podzieli się nimi np. ze znajomymi na fb.

Gość gość
Poddałaś dobry pomysł zemsty na byłych parterach, ale jestem głupia,że sama na to nie wpadłam,ale co zrobić jestem tylko ,,blondynką,, :)

Gość gość
To nie zemsta, tylko autorka pewnie nadal kocha byłego, bo gdyby tak nie było, to nawet by już o nim nie pamiętała.

Gość niedługowalentynki
Cieszę się że mnie rozumiecie. Tamtemu już raz wysłałam takie zdjęcia swoje z moim obecnym i wtedy mi powiedział że jestem suka i chyba potem płakał :D Nie dosyć że mnie obraził to jeszcze jakiś mięczak. Mam nadzieję że go to zrani podobnie jak tak kocha zwłaszcza w takim dniu :) Niech sobie zobaczy i powyobraża co robię z obecnym. Mój obecny nie jest ideałem, zdradzał mnie długo, ale nigdy mi tak nie powiedział jak mu wysyłałam swoje rozbierane zdjęcia tylko zawsze był zadowolony!

Gość gość
Twój obecny jest bardzo taktowny i szarmancki, masz szczęście,że jednak Ciebie wybrał, jaka szkoda,że takich facetów coraz mniej, a tamtemu należy się nauczka.:)

Gość niedługowalentynki
Taktowny i szarmancki to nie jest bez przesady. Wiele lat byłam przez niego zdradzana i okłamywana, ale potrafił mi to wynagrodzić kupowaniem drogich prezentów, wakacji i innych. Nie łączy nas żadne uczucie, w sumie nigdy nie łączyło , ale zapewnia mi wiele rzeczy, a ja w zamian się staram dać z siebie też wiele aby był zadowolony. Taki układ mi odpowiada. Taktowny i szarmancki to był tamten co mnie kochał tylko mi nie pasowało że nie zapewniał mi finansowo tego co obecny. Chciałam się go pozbyć. Robiłam różne świństwa i dorgyzałam mu :) a jak nie chciał odpuścić to wysłałam mu rozbierane zdjęcia z moim obecnym :D wtedy powiedział że jestem suka czy coś tam więc dam mu nauczkę :)

Gość gość
fajny pomysł. ja na jego miejscu wrzuciłbym te zdjęcia do sieci z twoim numerem telefonu i informacją ile bierzesz za numerek

Gość niedługowalentynki
Wypraszam sobie, nie jestem jakąś dziwką. To że mu wysłałam rozbierane zdjęcia z moim obecnym nawet nagie to nie powód aby mnie suką nazywać zwłaszcza że mówił że mnie kocha! Mojemu obecnemu też nieraz swoje zdjęcia wysyłam i tak nie reaguje, tylko się cieszy i prosi o jeszcze ;) Więc jak wyślę mu takie zdjęcia z Walentynek z moim obecnym to na pewno pocierpi przez to :) dobrze mu to zrobi. Mógł mi tak nie mówić tylko się ucieszyć z takich zdjęć jak mój obecny z moich się cieszy ;)

Gość niedługowalentynki
Sama jesteś idiotką!! Może tobie pasuje jak cie facet suką nazywa. Mój obecny mnie tak nigdy nie nazwał.

Facet miał powód by Cię tak nazwać a zdjęcia Twojego gołego tyłka powiedzą mu jeszcze bardziej z kim ma do czynienia...Jakby mi jakaś pusta panna wysłała takie zdjęcia to byłyby wszędzie,a w pierwszej kolejności u jej znajomych i rodziny.Mamusia musi być taka dumna :O

Gość niedługowalentynki
Moja mama jest ze mnie dumna. I wtedy jak wysłałam tamtemu te zdjęcia z moim obecnym to się zaśmiała i ją to też bawiło. Więc nie uważam że temten miał powód aby mówić mi że jestem jakaś suka! Jak kochał to nie powinien tak reagować! Mój obecny tak nie reaguje jakoś. Musi być jakaś kara :) i zdjęcia Walentynek jak się zabawiam z moim obecnym sądzę, że są super pomysłem :) Może macie jakiś inny jeszcze ? :)

Gość gość
Wysłać swoje nagie fotki facetowi, którego się nie lubi :P jeszcze może uprawiaj z nim seks by wiedział co stracił :) A teraz panowie wyzywamy autorkę to może również nam wyśle fotki :P

Gość gość
ech, autorka jest za głupia nawet na to żeby dobre prowo zrobić :D

Gość niedługowalentynki
Już nie przesadzajcie. Robicie z igły widły. Ja tu o drobnym pikantym żarcie może trochę złośliwym aby mu dać nauczkę a wy zaraz mnie najeżdżacie. Jak jeszcze coś do mnie czuje i trochę pocierpi dobrze mu to zrobi i pewnie będzie zazdrościł i dostanie nauczkę żeby mnie tak nie nazywać :) zastanawiam się co mu dopisać do takich zdjęć z moim obecnym. Na razie mam pomysł na 'Pozdrowienia na Walentynki 2015' :) albo trochę bardziej złośliwe 'Zobacz sobie co on ma, a czego ty nigdy nie będziesz miał :) ' Myślicie że to dość uszczypliwy żart i go zaboli jak coś jeszcze czuje do mnie ?

Gość gość
nudzisz już lala

Gość niedługowalentynki
Tak jak mówiłam, ja sobie sporo takich zdjęć robie z obecnym i to nic takiego moim zdaniem :)

Gość niedługowalentynki
Ale jesteście, nie macie poczucia humoru czy co. Nie mówcie, że żadna nie chciała dogryźć jakiemuś facetowi ?

Nie rozumiesz,że tylko siebie ośmieszasz dziewczyno?A facet nie tylko nie będzie zazdrosny ale utwierdzi się w przekonaniu,że jednak dobrze się stało i z Tobą.Poza tym Twój obecny facet to jakaś pipa grochowa.Gdybym ja chciała wysłać innemu facetowi swoje nagie zdjęcia to by mnie zabił.

Gość gość
Niezla idiotka z ciebie :(

Gość gość
Zrob jeszcze foto z twojej kupy i mu wyslij to pewnie sie porzyga,to dooopiero bedzie zemsta :P

Gość gość
niedługowalentynki wczoraj Moja mama jest ze mnie dumna. I wtedy jak wysłałam tamtemu te zdjęcia z moim obecnym to się zaśmiała i ją to też bawiło. x widocznie twoja matka to taka sama patologiczna sucz jak i ty

Gość gość
upokarzasz się

Gość niedługowalentynki
sama się upokarzasz, spadaj. Jestem od ciebie lepsza bo kończyłam najlepszą uczelnię, a ty nie :) pewnie jakiś licencjat zrobiłaś. Takich zakochanych frajerów co nie zapewniają kobiecie odpowiedniego poziomu życia trzeba tępić i można się na nich wyżywać do woli! Niech sobie nieudacznicy idą do agencji na prostytutki to im dobrze zrobi i się może czegoś nauczą zakochane nieudaczniki jak ten co mi mówił że mnie kocha :D Do czego kobiecie jakaś miłość czy wierność co za żart . To dobre dla dzieci i nieudacznic. Kobieta potrzebuje zapewnienia życia pod względem materialnym na odpowiednim poziomie! Mój ex z którym teraz jestem może i mnie zdradzał i kilka lat co z tego. zapewnia odpowiedni poziom życia i kupuje rzeczy z najlepszych sklepów a tobie pewnie twój nie :D znajdź sobie takiego zakochanego frajera jak ten co mnie kochał, niech się o ciebie stara i zabiega, ale nie kupi ci niczego z najlepszego sklepu ani kwiatów z najlepszej kwiaciarni jak mi mój obecny kupuje. Temu zakochanemu frajerowi co mnie nazwał suką dobrze zrobi jak dostanie moje zdjęcia jak się zabawiam z moim obecnym mężem! życie jest cieżkie i trzeba mieć twardą dupę :D często mu to powtarzałam.

Gość niedługowalentynki
mam nadzieję że nigdy nie będzie szczęśliwy co mu też powiedziałam i że w Walentynki jak mu wyślę zdjęcia z moim mężem jak robimy o wiele gorsze rzeczy różne :) to będzie cierpiał i zazdrościł zakochany d**ek. niech się nauczy że do kobiety bez kasy się nie podchodzi! Dla takich zakochanych wielce nieudaczików to są agencje :)

Gość niedługowalentynki
ale jestem wredna nie :) ? mój obecny mąż i moi rodzice nieraz się śmieją ze mną z tamtego. jak sobie przypomnę jak mi się tamten zakochany d**e oświadczał :D chyba myślał że za niego wyjdę :D