Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciółka000

Ładni ludzie sami skazują się na samotność?

Polecane posty

Gość gość
Celowo odwracam argument, a autorka po prostu nie łapie, że wpieprza się tam gdzie nie powinna i na siłę uszczęśliwia znajomą. To tak jakby ktoś chodził za autorką wmawiając jej, że powinna więcej czytać i podróżować zamiast mieć faceta na stałe bo marnuje intelektualny potencjał. Taka sama bzdura jak "problem" autorki.

Gość gość
Będzie pracowała i olewała ludzi którymi nie będzie zainteresowana, co innego ma począć?

Gość Przyjaciolka000
Gościu z dziś - w jakich kegach powinna szukać znajomych, bo mądrze napisałeś, jako jeden z nielicznych rozumiesz problem.

Gość gość
Abo ja wiem? Myślę, że kluczem są zainteresowania, bo zainteresowaniami wyraża się często swoją wrażliwość. Jeśli jakaś literatura, to przecież są kluby dyskusyjne przy bibliotekach, jeśli film, to to samo. Są fora tematyczne, ludzie się potem spotykają. Ale tu jest jeszcze jedne problem, trzeba chcieć wychodzić. Ludzie introwertyczni, czy może z fobią społeczną, nie chcą nigdzie chodzić. To jest delikatna sprawa i właściwie nie wiadomo, czy ona czuje się z tym źle, czy wcale nie? Zakładamy, że chciałaby kogoś mieć, bo taka jest ludzka natura. Ale czy teraz i w jaki sposób?