Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wredny lekarzyk zamiast wielkiej milosci ma wielka farse

Polecane posty

Gość gość

I co tam wredny czlowieku? Nadal sobie wmawiasz wielka milosc, "zakoc***ac sie" co 2,3 miesiace w kolejnej, jaka tylko sie napatoczy? Ojej nie jest ci glupio przed samym soba? :) Te same frazesy wypuszczac, tylko obiekty sie zmieniaja jak na tasmie. Wmowiles sobie wredny glupku jakas tragikomiczna milosc, tylko przezabawne jest to ze tak plakales za innymi w tym samym czasie. To sobie wredny pajacu odpowiedz na pytanie, czym dla ciebie jest milosc - btw, do nieznajomych ludzi widzianych przez 15 min. razy kilka w zyciu, jesli nie masz kobiety tej upatrzonej a juz za innymi placzesz, to co dopiero gdyby ci jedna albo druga podstawic pod nos. W najlepszym wypadku po max 1,2 latach znowu szukasz fatamorgany i kolejnej i nastepnej Napisalam juz - wszedzie najlepiej gdzie cie nie ma i tak bedziesz mial do ukichanej smierci albo dopoki nie zaczniesz sie zmieniac ew. wspomagac odpowiednimi lekami ale oczywiscie sobie musisz powmawiac jak to ty nie kochasz kogos , wredny faceciku, bo nagle stracilbys sens swojego beznadziejnego zycia

Gość gość
ulżyło ci puszczalska szmato

Gość gość
a ci ty masz za problem z owym lekarzykiem? jesteś jedną z poszkodowanych? jeśli tak to pora zgłosić fakt do Rzecznika Praw Pacjenta:)

Gość gość
Taki zakochany w Wioli, pajac, tylko caly scenariusz rozpisal na okolicznosc mojego przyjscia na wizyte :) Osmieszasz sie, glupku, z ta swoja wielka miloscia. I taki byles bliski placzu 2 razy na moich oczach, gdy ci nie szlo ze mna, ze az mi cie bylo zal (jeszcze nie wiedzialam, jaki z ciebie podly gnojek). No, wybitnie zakochany byles w innej.

Gość gość
jakiej wioli? To ta chora od onkologa

Gość gość
byłaś tylko zapchaj dziurą ale gdyby koza nie dawała to by dupa nie bolała :p

Gość gość
to tyz tym onkologiem ?Dziewcze ! Ty uganiasz sie za facetem

Gość gość
cały czas obraża onkologa,pisałąś blog ,leczysz sie i na kazdym kroku za wszystko obwiniasz lekarza .Dalej leżysz pod kroplówką ? Co z tw zdrowiem?

Gość gość
Ciekawe, jak mozna kochac kogos z kim nie spedzilo sie nawet zlamanego dnia wspolnie? :) Nie no, oczywiscie ty to wszystko wiesz, ale nie mierzysz innych i siebie ta sama miarka bo jestes hipokryta I co? Nie czujesz zadnego niesmaku do siebie po tym co mi zrobiles? Taki podobno jestes idealny i wrazliwy :) W swoich urojeniach jedynie, podobnie jak cala reszta twoich wymyslow o milosciach twojego zycia

Gość gość
co oznacza termin POrobstwo?

Gość gość
To pani marzena i o piotra chodzi ,czytałam długi komentarz o twoich perypetiach zdrowotnych z nowotworem ,dlaczego obwiniasz wszystko onkologa? czegoś nie rozumiem

Gość gość
i wielki niesmak po tobie :p

Gość gość
Wredny, glupkowaty lekarzyku, dlaczego wmawiasz sobie milosc do ludzi, ktorych nie znasz? :) I dlaczego jednoczesnie myslisz o kilku na raz, posiadajac "rodzine" ktora masz gdzies, probujesz cos uzyskac podrywajac kogos? Dlaczego? Dlaczego podrywasz kogos, twierdzac ze "kochasz" kogos innego, a nawet inne?

Gość gość
zwiększ dawkę :p

Gość gość
?Tu nie pisze żaden lekarz ! opanujcie sie

Gość gość
jakas lola nie moze scierpiec, ze miala taka sztuke w zasiegu a sztuka zainteresowala sie wszystkimi innymi tylko nie ja:D x coz, nie bedziesz pania lekarzykowa, pogodz sie z tym:D

Gość gość
Nie czujesz sie glupio, kiedy jednego dnia marzysz o jednej, drugiego wmawiasz sobie milosc do drugiej, a trzeciego chcesz umrzec dla nastepnej? Nie wierze, ze czujesz sie przyzwoitym czlowiekiem Jestes takie dorosle 41letnie NIC Taki glupek piszacy sam ze soba latami na forum i posylajacy buziaczki nienajomym wytworom wyobrazni. Te "dialogi" z niby Wiola, niby Ela, niby mna - chore !

Gość gość
królowa jest tylko jedna :p

Gość gość
Tak, jedna krolowa Joanna dla Wojciecha - na cale zycie i cala wiecznosc, na wieki wiekow amen :) Lolusiu :)

Gość gość
skączyłaś?to spłukaj bo śmierdzi..

Gość gość
Biedny Wojtus, dociera powoli, ze tylko sie osmieszasz? Biedna minka odrzuconego Wojtusia, ktory probowal podrywac pacjentke wystarczajaco duzo powiedziala o jego uczuciach do kogokolwiek. :)

Gość gość
czego się naćpałaś znowu ?

Gość gość
???? atrakycjne kobiety nie lansują sie w netach, życie toczy sie w realu :) tutaj można sie pobawić ,a nie pisać i nie wnikać w życie prywatne ! Kobieta bez meżczyzny usycha , niestety ,dlaczego ktoś tu smęci i zazdrości. Człowiek do zycia potrzebuje drugiego człowieka i to jest normalne /k i m Nie chce sie zagłebiać w temat ,bo mnie nie dotyczy zresztą takie męty powoduja choroby :) ,dlatego warto sie nie produkować i nie mydlić nikomu oczu :)

Gość gość
No, nie, nie dotyczy ciebie :D Z ciebie jest taki tchorz, ze nawet tu zaslaniasz sie figurkami :) Wystarczy tupnac noga i uciekasz, tylko na forum medrkujesz, na zywo taki mezny i odwazny nie jestes. Takie niemeskie NIC, jak wspomnialam wyzej No wlasnie, usycha, ciekawe czy Joanna juz na wior wyschla? Zreszta to mnie srednio obchodzi. Obchodzi mnie twoja bezpodstawna wrednosc, nieuczciwosc postepowania wobec mnie, podly czlowieku

Gość gość
ale ja kobita jestem i też mam lekarza ale w realu żywego :D i ni ma sensu ten bałagan tutaj na forum ,dobrej

Gość gość
on już jest mój jak to nie wiedziałaś :p

Gość gość
Wojtusiu, pajacyku, do smierci tak bedziesz pisal i sobie roil a po smierci... wstyd :)

Gość gość
Biedny Wojtus, dociera powoli, ze tylko sie osmieszasz? Biedna minka odrzuconego Wojtusia, ktory probowal podrywac pacjentke wystarczajaco duzo powiedziala o jego uczuciach do kogokolwiek. usmiech.gif

Gość gość
:D wymyślili wojtka ?

Gość gość
żenua.pl