Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wredny lekarzyk zamiast wielkiej milosci ma wielka farse

Polecane posty

Gość gość
23'12,oczywiscie,że wymysliła zawiedziona ONA..

Gość gość
Jaki biedaczek "zakochany" w jednej, aż skamlał do drugiej żeby przyjść do niego na urojoną kontrolę w nie tym czasie, co trzeba, zahipnotyzowany przy zakładaniu opatrunków. Szkoda że jeszcze nie pobiłeś się z tą rezydentką. Koszmar.

Gość gość
I co wredny człowieku, fajnie się czujesz, bądąc tak wrednym? Szczęśliwy widzę nie jesteś. Wciąż mieszasz się w życie innych ludzi i to nie tych, co trzeba (żona - na wieki wieków amen :) i dzieci - też na calutką wieczność)? Aranżujesz głupie prowokacyjne sytuacyjki w pracy i żywisz się analizowaniem czyichś zachowań wobec ciebie?

Gość gość
lekarze potrafią szczerze kochac i do bólu :)

Gość gość
Ty nie potrafisz kochac nikogo. I nie masz zadnych argumentow na to, co napisalam. :) Ty nawet zauroczyc sie normalnie nikim nie potrafisz, co tu mowic o ewentualnych milosciach. Taki orangutan, co ledwie zszedl z drzewa. Chociaz podejrzewam ze orangutany potrafia byc bardziej przyzwoite i "ludzkie" od ciebie. I tylko potrafisz pisac i myslec, wymyslac i tworzyc, i kombinowac i napalac sie to na jedna, to na druga. I NIC wiecej. To sobie mozesz tylko wmawiac kolejne fascynacje i milosci, ktorej nigdy nie bedzie, bo taki potworek jak ty, olewajacy swoje dzieci na rzecz nieznajomych bab i tworczosci podrywowej, nie ma zadnych przyzwoitych uczuc.

Gość gość
kobieto ! ogarnij sie !moj dzieci nie ma i to wyżej to nie pisze odn temaciku który poruszyłas !

Gość gość
żony i dzieci z innego zwiazku ma sie rozumiec :) nie ma !

Gość gość
Jak widze to twoje "ogarnij sie", to niedobrze mi sie robi. Vide /A./ 2013.05.20 A mnie ciężko uwierzyć, że tej pewności nie masz już od dłuższego czasu. usmiech.gif tak oczywiście 2013.05.20 bo tu każda mysli ze to do niej pechowiec.gif ogarnij sie kobieto ! Zgłoś drtyuiouydsa 2013.05.20 akurat ja mam świadomość , ze leży tuz obok mnie .. lece do facetsdfgh j 2013.05.20 oczko.gif i to jest piekne i urocze oczko.gif

Gość gość
? :D haha masz wszystkich w domu? Prosze mnie nie mieszac w to bagno !

Gość gość
Dobrze ci sie zyje, kiedy jestes taki podly i wredny? Pytam, bo mnie to ciekawi. Jak to sie robi, ze nie ma wyrzutow sumienia i poczucie ze jest sie w porzadku, pomimo robienia ludziom swinstwa z pelna premedytacja? Taki wrodzony defekt czy latami na to pracowales?

Gość gość
co Ty ode mnie chcesz ? Ja /Ciebie nie znam , to jest ciekawe ,a Ty mi wtracasz jakes dialogi i to nie bezpośrednio do mnie lecz do ogołu

Gość gość
Zgrywaj dalej durnia, tchorzu. Tylko przyjdzie czas, ze te twoje gierki i cynizm w niczym ci nie pomoga, a cale udawanie dobrodusznego i dobrotliwego pana prysnie jak banka mydlana

Gość gość
nie wtracaj sie zwiazki :) i w czyjąś prywatność

Gość gość
To taki żart? Kiepski. Nie mieszaj sie, zonaty podly faceciku, niby-ojcu NIBY, w zycia pacjentow i wspolpracownikow, nie sledz ich w internecie, nie wydzwaniaj na ich telefony, nie podrywaj, nie prowokuj, nie naklaniaj z premedytacja na wizyty, nie podstawiaj sie w gabinetach, nie poluj na nikogo, nie wykorzystuj pacjentek, nie dotykaj ich tak, jak nie powinienes, nawet nie patrz tak, jak nie powinienes, nie udawaj wspierajacego po to, by manipulowac pacjentka.

Gość gość
DT Forum Strona główna Felietony Zdrowie i uroda Seks i związki Styl życia Kultura Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweWredny lekarzyk zamiast wielkiej milosci ma wielka farse Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Wredny lekarzyk zamiast wielkiej milosci ma wielka farse Poprzednie 1 2 Następne gość wczoraj Jaki biedaczek "zakochany" w jednej, aż skamlał do drugiej żeby przyjść do niego na urojoną kontrolę w nie tym czasie, co trzeba, zahipnotyzowany przy zakładaniu opatrunków. Szkoda że jeszcze nie pobiłeś się z tą rezydentką. Koszmar. gość wczoraj I co wredny człowieku, fajnie się czujesz, bądąc tak wrednym? Szczęśliwy widzę nie jesteś. Wciąż mieszasz się w życie innych ludzi i to nie tych, co trzeba (żona - na wieki wieków amen usmiech.gif i dzieci - też na calutką wieczność)? Aranżujesz głupie prowokacyjne sytuacyjki w pracy i żywisz się analizowaniem czyichś zachowań wobec ciebie? gość wczoraj lekarze potrafią szczerze kochac i do bólu usmiech.gif gość wczoraj Ty nie potrafisz kochac nikogo. I nie masz zadnych argumentow na to, co napisalam. usmiech.gif Ty nawet zauroczyc sie normalnie nikim nie potrafisz, co tu mowic o ewentualnych milosciach. Taki orangutan, co ledwie zszedl z drzewa. Chociaz podejrzewam ze orangutany potrafia byc bardziej przyzwoite i "ludzkie" od ciebie. I tylko potrafisz pisac i myslec, wymyslac i tworzyc, i kombinowac i napalac sie to na jedna, to na druga. I NIC wiecej. To sobie mozesz tylko wmawiac kolejne fascynacje i milosci, ktorej nigdy nie bedzie, bo taki potworek jak ty, olewajacy swoje dzieci na rzecz nieznajomych bab i tworczosci podrywowej, nie ma zadnych przyzwoitych uczuc. gość wczoraj kobieto ! ogarnij sie !moj dzieci nie ma i to wyżej to nie pisze odn temaciku który poruszyłas ! gość wczoraj żony i dzieci z innego zwiazku ma sie rozumiec usmiech.gif nie ma ! gość wczoraj Jak widze to twoje "ogarnij sie", to niedobrze mi sie robi. Vide /A./ 2013.05.20 A mnie ciężko uwierzyć, że tej pewności nie masz już od dłuższego czasu. usmiech.gif tak oczywiście 2013.05.20 bo tu każda mysli ze to do niej pechowiec.gif ogarnij sie kobieto ! Zgłoś drtyuiouydsa 2013.05.20 akurat ja mam świadomość , ze leży tuz obok mnie .. lece do facetsdfgh j 2013.05.20 oczko.gif i to jest piekne i urocze oczko.gif gość wczoraj ? smiech.gif haha masz wszystkich w domu? Prosze mnie nie mieszac w to bagno ! gość dziś Dobrze ci sie zyje, kiedy jestes taki podly i wredny? Pytam, bo mnie to ciekawi. Jak to sie robi, ze nie ma wyrzutow sumienia i poczucie ze jest sie w porzadku, pomimo robienia ludziom swinstwa z pelna premedytacja? Taki wrodzony defekt czy latami na to pracowales? gość dziś co Ty ode mnie chcesz ? Ja /Ciebie nie znam , to jest ciekawe ,a Ty mi wtracasz jakes dialogi i to nie bezpośrednio do mnie lecz do ogołu gość dziś Zgrywaj dalej durnia, tchorzu. Tylko przyjdzie czas, ze te twoje gierki i cynizm w niczym ci nie pomoga, a cale udawanie dobrodusznego i dobrotliwego pana prysnie jak banka mydlana gość dziś nie wtracaj sie zwiazki usmiech.gif i w czyjąś prywatność Inne tematy z tej kategorii stały zwiazek? Od czego to zalezy i jak nad tym panowac??? Prosze o powazne odpowiedzi gość dziś To taki żart? Kiepski. Nie mieszaj sie, zonaty podly faceciku, niby-ojcu NIBY, w zycia pacjentow i wspolpracownikow, nie sledz ich w internecie, nie wydzwaniaj na ich telefony, nie podrywaj, nie prowokuj, nie naklaniaj z premedytacja na wizyty, nie podstawiaj sie w gabinetach, nie poluj na nikogo, nie wykorzystuj pacjentek, nie dotykaj ich tak, jak nie powinienes, nawet nie patrz tak, jak nie powinienes, nie udawaj wspierajacego po to, by manipulowac pacjentka. Poprzednie :D

Gość gość
autorko, jesteś WARIATKĄ. powinno się ciebie zamknąć i to natychmiast dla dobra ogółu! :P

Gość gość
Ta twoja malosc pod kazdym wzgledem jest przerazajaca. Nie dosc, ze prymityw, zboczony manipulant, hipokryta, wulgarny, agresywny, niezrownowazony, cyniczny, bezduszny egoista makiawelik, z zapedami sadystycznymi, do cna niedowartosciowany, to jeszcze taki tchorz, jak szczur, bez godnosci, przerzucajacy swoje wystepki na innych, dbajacy wylacznie o swoj interes. Cos niesamowicie obrzydliwego...

Gość gość
głupcy żebyscie nie musieli prosić tych lekarzy o pomoc !!!!

Gość gość
Ta twoja malosc pod kazdym wzgledem jest przerazajaca. Nie dosc, ze prymityw, zboczony manipulant, hipokryta, wulgarny, agresywny, niezrownowazony, cyniczny, bezduszny egoista makiawelik, z zapedami sadystycznymi, do cna niedowartosciowany, to jeszcze taki tchorz, jak szczur, bez godnosci, przerzucajacy swoje wystepki na innych, dbajacy wylacznie o swoj interes. Cos niesamowicie obrzydliwego...

Gość gość
'głupcy żebyscie nie musieli prosić tych lekarzy o pomoc !!!!lapka.gif ' prosić? nie rozśmieszaj mnie. płacę i lekarz robi to co ja chcę-proste jak drut. jak nie zrobi, tego co ja chcę to nie dostanie kasy-elementarne, Watsonie.

Gość gość
No i co słychać, wredny lekarzyku? Dużo świństw dzisiaj narobiłeś? Nakarmiłeś swoją wredność złymi czynami?

Gość gość
słuchaj analfabeto/tko jeszcze jeden taki wpis obrażajacy jakiegokolwiek lekarza zgłaszam ! !

Gość gość
spadaj wieśniaro z tymi swoimi urojeniami :p

Gość gość
Wredny Wojtusiu wmawiasz sobie milosci do dziesiatek kobiet rokrocznie. Nagabujesz je spojrzeniami, umizgami. Marzysz w tej swojej msciwej i zawistnej glowce, ze sa twoje, ze nie kochaja mezow, swoich mezczyzn, tylko ciebie, bo na nie spojrzales lub sie usmiechnales albo odwaliles robote, robiac z igly widly, tzn. udajac dobrodusznego lekarzyka, ktory "ratuje zycie" w istocie nic nadzwyczajnego nie robiac, to samo co setki innych lekarzy, ktorzy z godnoscia wykonuja swoj zawod, wracaja do domow, do swoich ukochanych zon i dzieci i zyja jak normalni ludzie, a nie prostacy, nagabujacy pacjentki i wspopracownice, bo zona sie znudzila albo jest problem z glowa.

Gość gość
Masz ty, chłopie, "gust", nie ma co. :) To jest przezabawne i nie do uwierzenia. Taki typowo zakompleksiony samczyk z ciebie.

Gość gość
arzyk zamiast wielkiej milosci ma wielka farse Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Wredny lekarzyk zamiast wielkiej milosci ma wielka farse Poprzednie 1 2 Następne gość wczoraj Jaki biedaczek "zakochany" w jednej, aż skamlał do drugiej żeby przyjść do niego na urojoną kontrolę w nie tym czasie, co trzeba, zahipnotyzowany przy zakładaniu opatrunków. Szkoda że jeszcze nie pobiłeś się z tą rezydentką. Koszmar. gość wczoraj I co wredny człowieku, fajnie się czujesz, bądąc tak wrednym? Szczęśliwy widzę nie jesteś. Wciąż mieszasz się w życie innych ludzi i to nie tych, co trzeba (żona - na wieki wieków amen usmiech.gif i dzieci - też na calutką wieczność)? Aranżujesz głupie prowokacyjne sytuacyjki w pracy i żywisz się analizowaniem czyichś zachowań wobec ciebie? gość wczoraj lekarze potrafią szczerze kochac i do bólu usmiech.gif gość wczoraj Ty nie potrafisz kochac nikogo. I nie masz zadnych argumentow na to, co napisalam. usmiech.gif Ty nawet zauroczyc sie normalnie nikim nie potrafisz, co tu mowic o ewentualnych milosciach. Taki orangutan, co ledwie zszedl z drzewa. Chociaz podejrzewam ze orangutany potrafia byc bardziej przyzwoite i "ludzkie" od ciebie. I tylko potrafisz pisac i myslec, wymyslac i tworzyc, i kombinowac i napalac sie to na jedna, to na druga. I NIC wiecej. To sobie mozesz tylko wmawiac kolejne fascynacje i milosci, ktorej nigdy nie bedzie, bo taki potworek jak ty, olewajacy swoje dzieci na rzecz nieznajomych bab i tworczosci podrywowej, nie ma zadnych przyzwoitych uczuc. gość wczoraj kobieto ! ogarnij sie !moj dzieci nie ma i to wyżej to nie pisze odn temaciku który poruszyłas ! gość wczoraj żony i dzieci z innego zwiazku ma sie rozumiec usmiech.gif nie ma ! gość wczoraj Jak widze to twoje "ogarnij sie", to niedobrze mi sie robi. Vide /A./ 2013.05.20 A mnie ciężko uwierzyć, że tej pewności nie masz już od dłuższego czasu. usmiech.gif tak oczywiście 2013.05.20 bo tu każda mysli ze to do niej pechowiec.gif ogarnij sie kobieto ! Zgłoś drtyuiouydsa 2013.05.20 akurat ja mam świadomość , ze leży tuz obok mnie .. lece do facetsdfgh j 2013.05.20 oczko.gif i to jest piekne i urocze oczko.gif gość wczoraj ? smiech.gif haha masz wszystkich w domu? Prosze mnie nie mieszac w to bagno ! gość dziś Dobrze ci sie zyje, kiedy jestes taki podly i wredny? Pytam, bo mnie to ciekawi. Jak to sie robi, ze nie ma wyrzutow sumienia i poczucie ze jest sie w porzadku, pomimo robienia ludziom swinstwa z pelna premedytacja? Taki wrodzony defekt czy latami na to pracowales? gość dziś co Ty ode mnie chcesz ? Ja /Ciebie nie znam , to jest ciekawe ,a Ty mi wtracasz jakes dialogi i to nie bezpośrednio do mnie lecz do ogołu gość dziś Zgrywaj dalej durnia, tchorzu. Tylko przyjdzie czas, ze te twoje gierki i cynizm w niczym ci nie pomoga, a cale udawanie dobrodusznego i dobrotliwego pana prysnie jak banka mydlana gość dziś nie wtracaj sie zwiazki usmiech.gif i w czyjąś prywatność gość dziś To taki żart? Kiepski. Nie mieszaj sie, zonaty podly faceciku, niby-ojcu NIBY, w zycia pacjentow i wspolpracownikow, nie sledz ich w internecie, nie wydzwaniaj na ich telefony, nie podrywaj, nie prowokuj, nie naklaniaj z premedytacja na wizyty, nie podstawiaj sie w gabinetach, nie poluj na nikogo, nie wykorzystuj pacjentek, nie dotykaj ich tak, jak nie powinienes, nawet nie patrz tak, jak nie powinienes, nie udawaj wspierajacego po to, by manipulowac pacjentka. gość dziś DT Forum Strona główna Felietony Zdrowie i uroda Seks i związki Styl życia Kultura Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweWredny lekarzyk zamiast wielkiej milosci ma wielka farse Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Wredny lekarzyk zamiast wielkiej milosci ma wielka farse Poprzednie 1 2 Następne gość wczoraj Jaki biedaczek "zakochany" w jednej, aż skamlał do drugiej żeby przyjść do niego na urojoną kontrolę w nie tym czasie, co trzeba, zahipnotyzowany przy zakładaniu opatrunków. Szkoda że jeszcze nie pobiłeś się z tą rezydentką. Koszmar. gość wczoraj I co wredny człowieku, fajnie się czujesz, bądąc tak wrednym? Szczęśliwy widzę nie jesteś. Wciąż mieszasz się w życie innych ludzi i to nie tych, co trzeba (żona - na wieki wieków amen usmiech.gif i dzieci - też na calutką wieczność)? Aranżujesz głupie prowokacyjne sytuacyjki w pracy i żywisz się analizowaniem czyichś zachowań wobec ciebie? gość wczoraj lekarze potrafią szczerze kochac i do bólu usmiech.gif gość wczoraj Ty nie potrafisz kochac nikogo. I nie masz zadnych argumentow na to, co napisalam. usmiech.gif Ty nawet zauroczyc sie normalnie nikim nie potrafisz, co tu mowic o ewentualnych milosciach. Taki orangutan, co ledwie zszedl z drzewa. Chociaz podejrzewam ze orangutany potrafia byc bardziej przyzwoite i "ludzkie" od ciebie. I tylko potrafisz pisac i myslec, wymyslac i tworzyc, i kombinowac i napalac sie to na jedna, to na druga. I NIC wiecej. To sobie mozesz tylko wmawiac kolejne fascynacje i milosci, ktorej nigdy nie bedzie, bo taki potworek jak ty, olewajacy swoje dzieci na rzecz nieznajomych bab i tworczosci podrywowej, nie ma zadnych przyzwoitych uczuc. gość wczoraj kobieto ! ogarnij sie !moj dzieci nie ma i to wyżej to nie pisze odn temaciku który poruszyłas ! gość wczoraj żony i dzieci z innego zwiazku ma sie rozumiec usmiech.gif nie ma ! gość wczoraj Jak widze to twoje "ogarnij sie", to niedobrze mi sie robi. Vide /A./ 2013.05.20 A mnie ciężko uwierzyć, że tej pewności nie masz już od dłuższego czasu. usmiech.gif tak oczywiście 2013.05.20 bo tu każda mysli ze to do niej pechowiec.gif ogarnij sie kobieto ! Zgłoś drtyuiouydsa 2013.05.20 akurat ja mam świadomość , ze leży tuz obok mnie .. lece do facetsdfgh j 2013.05.20 oczko.gif i to jest piekne i urocze oczko.gif gość wczoraj ? smiech.gif haha masz wszystkich w domu? Prosze mnie nie mieszac w to bagno ! gość dziś Dobrze ci sie zyje, kiedy jestes taki podly i wredny? Pytam, bo mnie to ciekawi. Jak to sie robi, ze nie ma wyrzutow sumienia i poczucie ze jest sie w porzadku, pomimo robienia ludziom swinstwa z pelna premedytacja? Taki wrodzony defekt czy latami na to pracowales? gość dziś co Ty ode mnie chcesz ? Ja /Ciebie nie znam , to jest ciekawe ,a Ty mi wtracasz jakes dialogi i to nie bezpośrednio do mnie lecz do ogołu gość dziś Zgrywaj dalej durnia, tchorzu. Tylko przyjdzie czas, ze te twoje gierki i cynizm w niczym ci nie pomoga, a cale udawanie dobrodusznego i dobrotliwego pana prysnie jak banka mydlana gość dziś nie wtracaj sie zwiazki usmiech.gif i w czyjąś prywatność Inne tematy z tej kategorii stały zwiazek? Od czego to zalezy i jak nad tym panowac??? Prosze o powazne odpowiedzi gość dziś To taki żart? Kiepski. Nie mieszaj sie, zonaty podly faceciku, niby-ojcu NIBY, w zycia pacjentow i wspolpracownikow, nie sledz ich w internecie, nie wydzwaniaj na ich telefony, nie podrywaj, nie prowokuj, nie naklaniaj z premedytacja na wizyty, nie podstawiaj sie w gabinetach, nie poluj na nikogo, nie wykorzystuj pacjentek, nie dotykaj ich tak, jak nie powinienes, nawet nie patrz tak, jak nie powinienes, nie udawaj wspierajacego po to, by manipulowac pacjentka. Poprzednie smiech.gif gość dziś autorko, jesteś WARIATKĄ. powinno się ciebie zamknąć i to natychmiast dla dobra ogółu! jezyk.gif gość dziś Ta twoja malosc pod kazdym wzgledem jest przerazajaca. Nie dosc, ze prymityw, zboczony manipulant, hipokryta, wulgarny, agresywny, niezrownowazony, cyniczny, bezduszny egoista makiawelik, z zapedami sadystycznymi, do cna niedowartosciowany, to jeszcze taki tchorz, jak szczur, bez godnosci, przerzucajacy swoje wystepki na innych, dbajacy wylacznie o swoj interes. Cos niesamowicie obrzydliwego... gość dziś głupcy żebyscie nie musieli prosić tych lekarzy o pomoc !!!!lapka.gif Inne tematy z tej kategorii Pozytywny topik dla świeżo zakochanych! DAJCIE JAKIS POMYSL gość dziś Ta twoja malosc pod kazdym wzgledem jest przerazajaca. Nie dosc, ze prymityw, zboczony manipulant, hipokryta, wulgarny, agresywny, niezrownowazony, cyniczny, bezduszny egoista makiawelik, z zapedami sadystycznymi, do cna niedowartosciowany, to jeszcze taki tchorz, jak szczur, bez godnosci, przerzucajacy swoje wystepki na innych, dbajacy wylacznie o swoj interes. Cos niesamowicie obrzydliwego... gość dziś 'głupcy żebyscie nie musieli prosić tych lekarzy o pomoc !!!!lapka.gif ' prosić? nie rozśmieszaj mnie. płacę i lekarz robi to co ja chcę-proste jak drut. jak nie zrobi, tego co ja chcę to nie dostanie kasy-elementarne, Watsonie. gość dziś No i co słychać, wredny lekarzyku? Dużo świństw dzisiaj narobiłeś? Nakarmiłeś swoją wredność złymi czynami? gość dziś słuchaj analfabeto/tko jeszcze jeden taki wpis obrażajacy jakiegokolwiek lekarza zgłaszam ! ! gość dziś spadaj wieśniaro z tymi swoimi urojeniami jezyk.gif gość dziś Wredny Wojtusiu wmawiasz sobie milosci do dziesiatek kobiet rokrocznie. Nagabujesz je spojrzeniami, umizgami. Marzysz w tej swojej msciwej i zawistnej glowce, ze sa twoje, ze nie kochaja mezow, swoich mezczyzn, tylko ciebie, bo na nie spojrzales lub sie usmiechnales albo odwaliles robote, robiac z igly widly, tzn. udajac dobrodusznego lekarzyka, ktory "ratuje zycie" w istocie nic nadzwyczajnego nie robiac, to samo co setki innych lekarzy, ktorzy z godnoscia wykonuja swoj zawod, wracaja do domow, do swoich ukochanych zon i dzieci i zyja jak normalni ludzie, a nie prostacy, nagabujacy pacjentki i wspopracownice, bo zona sie znudzila albo jest problem z glowa. gość dziś Masz ty, chłopie, "gust", nie ma co. usmiech.gif To jest przezabawne i nie do uwierzenia. Taki typowo zakompleksiony samczyk z ciebie. zazdrośni ludzie

Gość gość
Wredny Wojtusiu wmawiasz sobie milosci do dziesiatek kobiet rokrocznie. Nagabujesz je spojrzeniami, umizgami. Marzysz w tej swojej msciwej i zawistnej glowce, ze sa twoje, ze nie kochaja mezow, swoich mezczyzn, tylko ciebie, bo na nie spojrzales lub sie usmiechnales albo odwaliles robote, robiac z igly widly, tzn. udajac dobrodusznego lekarzyka, ktory "ratuje zycie" w istocie nic nadzwyczajnego nie robiac, to samo co setki innych lekarzy, ktorzy z godnoscia wykonuja swoj zawod, wracaja do domow, do swoich ukochanych zon i dzieci i zyja jak normalni ludzie, a nie prostacy, nagabujacy pacjentki i wspopracownice, bo zona sie znudzila albo jest problem z glowa.

Gość gość
Jak leci, zakompleksiony doktorzyno? Z roku na rok stajesz się coraz gorszy.

Gość gość
Jak sie czujesz z faktem, ze inni lekarze potrafia byc ludzcy bez oczekiwania na splendor, wdziecznosc? Nie wykorzystuja swojego zawodu, zeby probowac rozkochiwac w sobie pacjentki albo pogrywac sobie na gruncie gabinetu lub szpitala w chore gierki? Ze wracaja do domu, do swoich zajec, ukochanych, do swoich normalnych zainteresowan, a nie siedza - jak ty - odseparowani od rodziny, majacy gdzies swoje dzieci, nie pisza bzdur w internecie o kolejnych pseudozakochaniach w pacjentkach i wspolpracownicach, nie zasypiaja z mysla i kombinowaniem, jakby tu nastepnego dnia w pracy znowu kogos zaczac nagabywac lub kontynuowac nienormalne gierki z kilkoma kobietami jednoczesnie?

Gość gość
Jak sie czujesz z faktem, ze inni lekarze potrafia byc ludzcy bez oczekiwania na splendor, wdziecznosc? Nie wykorzystuja swojego zawodu, zeby probowac rozkochiwac w sobie pacjentki albo pogrywac sobie na gruncie gabinetu lub szpitala w chore gierki? Ze wracaja do domu, do swoich zajec, ukochanych, do swoich normalnych zainteresowan, a nie siedza - jak ty - odseparowani od rodziny, majacy gdzies swoje dzieci, nie pisza bzdur w internecie o kolejnych pseudozakochaniach w pacjentkach i wspolpracownicach, nie zasypiaja z mysla i kombinowaniem, jakby tu nastepnego dnia w pracy znowu kogos zaczac nagabywac lub kontynuowac nienormalne gierki z kilkoma kobietami jednoczesnie?