Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klasyk facet nagle przestał się odzywać

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam o tym myśleć. Od kilku miesięcy spotykam się z całkiem fajnym, jak mi się wydawało, facetem. Było miło, widywaliśmy się, szczegół, że zawsze u mnie, on nigdy mnie do siebie nie zaprosił, tłumacząc się bałaganem. Jakoś mi to nie przeszkadzało, ale teraz kiedy tak wszystko analizuję, widzę, że to było dziwne. On mało weekendów spędzał tutaj, zawsze gonił do Warszawy, gdzie skończył studia i jak twierdził, ma mnóstwo znajomych. Regularnie się jednak odzywał, pisaliśmy do siebie i dzwoniliśmy. Jeszcze w czwartek gadaliśmy wieczorem. W piątek nagle zmienił plany, mieliśmy się zobaczyć w weekend a jemu niby wypadło jakieś spotkanie biznesowe, w Warszawie. Nie miałam do niego pretensji, napisałam tylko smutną buźkę i od tego zaczęło się jego dziwne milczenie. Przez kilka miesięcy mieliśmy codzienny kontakt a w piątek w południe on nagle zamilkł, odpisał mi na tą smutną buźkę no nic nie poradzę i cisza. Wczoraj też się nie odzywałam, ale dzisiaj nie wytrzymałam i napisałam do niego czy coś się stało. Odpisał mi po 2 h zdawkowe autem jadę i znowu cisza do teraz. Jeszcze niedawno pisał kiedy dojechał, czy ja jestem w domu bezpieczna, itp. Teraz znowu nie wytrzymałam i napisałam tylko znak zapytania a on na to, że przeprasza, jest mega zmęczony i że odezwie się jutro. Odpisałam mu, że nie musi. Nie wiem jednak czy ja histeryzuję czy naprawdę coś się zmieniło. Zerwać z nim kontakty czy spokojnie poczekać na rozwój sytuacji?

Gość gość
A daj sobie spokój z debilem biznesmen pier/dol/ony się znalazł! Miałam takiego palanta kiedyś i też mi było smutno bo, mi się jego kudły i oczy podobały a tak się nieszczęśliwie złożyło że ich właściciel miał zryty beret! Najpierw mi w dupę właził, potem prowokował bym to ja za nim biegała-a weź daj se spokój z po/pier/do/le/ń/cem Znalazłam przystojniejszego i mądrego który od 10lat dnia beze mnie nie spędził! Można?-Można! A biznesy to możesz mieć lepsze niż zjeb/ki takie -Wystarczy się tylko ustawić i odciąć od tego rodzaju po/pi/erd/uchy! Nie zadawaj się z elementem!

Gość berecik z antenka
jak bardzo mial zryty? :classic_cool:

Gość gość
Widocznie jesteś brzydka i śmierdzisz rybą :D

Gość To jeszcze raz ja
A !...-Jeszcze ci coś napiszę bo zapomniałam! Oni-to znaczy ci zje/ba/ńcy czytają książki -poradniki o tym jak podrywać dziewczyny-wiedziałaś o tym? Ja też nie -Ale się dowiedziałam bo mam wszystkie hasła dostępu do wszelakich portali swojego eks po/je/ba/ńca On o tym nie wie oczywiście! Zawsze mi mówił że jestem inteligentna ale absolutnie nie zdawał sobie z tego sprawy!

Gość To jeszcze raz ja
No właśnie że zawsze byłam zbyt ładna by sobie mnie odpuścić i w tym mógł być problem jedynie.

Gość gość
Widoczie sie nie myłaś i facet miał cie dość :D

Gość To jeszcze raz ja
Mój eks nawet nie wie że ja jestem jak jego Wielki Brat Kiedy chcę to zerkam jak mu idzie ten jego żywot marny.

Gość To jeszcze raz ja
To nie są faceci to zj/eb/y Faceci inaczej funkcjonują! Wiem bo mam na stałe.

Gość gość
ale odpuścić go sobie czy może wyjaśnić co się stało?

Gość gość
Kiedyś patrze a mój eks wiecie co robi? Pisze kartki walentynkowe i wysyła do 15 dziewczyn! Komu by się chciało wysyłać kartki do 15 osób! No ale jak się ma swoje dziwactwa to co zrobić? To niebywałe co ona wyprawia czasami!

Gość To jeszcze raz ja
Odpuść! Nie przejmuj się nim a zobaczysz jak będzie latał za tobą! Najlepiej mu nie dawaj i ciągaj po galeriach będzie ci kupował! -Zobaczysz! Wykorzystaj dziwaka!

Gość To jeszcze raz ja
Naprawdę! Ja się znam na facetach miałam pełen przekrój! Wiem jak funkcjonuje który model! Jestem ekspertką!

Gość gość
To jeszcze raz ja jest najwiekszym zje/bem :D

Gość Doda robi loda
Daj mu ostatni raz tyłka i znajdz innego ...

Gość To jeszcze raz ja
Nie nie jestem! Przeżywam dziś coś w rodzaju napięcia przedmiesiączkowego tyle że nie ma to żadnego związku z cyklem miesięcznym!

Gość To jeszcze raz ja
Autorko jaki znak zodiaku ;) jest twój men?

Gość gość
pewnie to baran?

Gość gość
albo łoś:D

Gość gość
A co ma do tego znak zodiaku zdz/iro :D kolejna zje/bka która uzaleznia faceta od miesiaca w ktorym sie urodził, pewnie od Rydzyka :D

Gość zwolennik PISu
To jeszcze raz ja - zwalić komuś kapucyna , bo mi przez te nerwy ręcę drżą ... ? :p

Gość gość
na moje koleś ci ściemnia, pewnie mieszka z rodzicami i mu wstyd

Gość To jeszcze raz ja
Chce wiedzieć kiedy się urodził-to wszystko. Kafeteria wierzy w tarota Ja nie Ale trzeba się dostosować do ludzi z którymi się gada! To jaki on jest znak zodiaku?

Gość gość
Znudziłaś mu się tępa dzido to i cie kopnął w zada i bzyka inną :D

Gość To jeszcze raz ja
Zj/eb/em to jesteś ty bo poradniki jak podrywać czytasz:D! HA HA HA

Gość gość
KOLEŚ JEST GEYEM!

Gość gość
Chyba poczekam na rozwój sytuacji, czy odezwie się jutro i w jaki sposób.

Gość gość
może zwyczajnie ma żonę w warszawie :D

Gość gość
Jedz do niego i obsmycz mu pałkę z połknięciem ejakulatu . Inaczej go stracisz .