Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie sie podziali ludzie

kafe sie zmienila bardzo

Polecane posty

Gość gość
no moze sie troszke lezka w oczku zakrecic;)

Gość gość
Kiedyś to były czasy. A teraz siedzą tu albo niezalogowane pomarańcze które potrafią się tylko wyzywać nawzajem, albo zaczernione idiotki typu kasiaszataniska, studzia czy fiku miku.

Gość gość
a najlepsza ta kfeteria to była w 19 wieku :p

Nie cisnęłam beki z innych. A o biedrze w innym topiku napisałam, bo inni tak pisali o niej. Personalnie nic do nikogo nie mam. Z wieloma osobami miałam kontakt mailowy i telefoniczny, ale te kontakty sie pourywały, kazdy poszedl w swoja strone.

Gość gość
a czym się różni zalogowana osoba od niezalogowanej jak np taka podnoszę sama się przyznała że pisała z kilku nicków na jedym nicku udawała przyjaciółkę, na drugim wyzywała a z orange robiła podszywy dla mnie bez róznicy czy gość czy zarejestrowany nick kafe zeszło na psy 5 lat temu

Gość gość
wiadomo,kiedys posypac sie musialo.

O nie, tego mi nie wmówisz. Nigdy nie zachowywałam się tak ze z jednego nicka udawałam przyjaciółkę a z innego wyzywałam. Moje podszywy też nigdy nie były chamskie, to były zawsze nieszkodliwe zarty. Daleko mi do takiego falszu. Ale przypuszczam, ze były osoby które tak robily.

Gość gość
"A o biedrze w innym topiku napisałam, bo inni tak pisali o niej." ile ty masz lat? :O masz swój mózg? własną wolę? pisałaś tak o niej nie znając jej, personalnie nic do niej nie mając.. to jednak chyba cisnęłaś bekę

Gość gośćDagmara
Asia Cebula to teraz Studzia

Gość gość
Studzia to nie jest Asiula Cebula. Studzia mieszka w Krakowie a Asiula studiowała gdzies w Toruniu czy Olsztynie.

Gość gość
dobra mowcie swoje podejrzenia,ktore nowe nicki to stare nicki:P

Gość gość
czepiasz się biedrona była specyficzna i ponosiła tego konsekwencje mnie interesuje kto to był a mi kabel usb nie siedziałem wtedy wiele ale wydawało mi się, że to jest jakiś projekt, albo mitoman, wręcz idiota

Gość gość
podnoszę bo mogę dziś Największą dziewicą jest niejaka ogórek290 cool.gif podnoszę bo mogę dziś A przepraszam, to była aster290 x to również napisałaś bo inni wówczas tak pisali? nie znając tej aster, nie znając biedry, nie wiem na kogo jeszcze coś pisałaś w każdym razie nic dziwnego że tamte topiki-tasiemce tak się sk***iły a ludzie z którymi można było pogadać po prostu zaczęli uciekać z kafe teraz biadolicie, że studzie, że szatanistki, że inne chujemuje

Gość gość
No właśnie studiowała w Toruniu, teraz pewnie pracuje i nie ma czasu na fora. I takich osób jest więcej inni też studiowali czy chodzili do szkół, a teraz studiują i są zajęci czymś innym . Ludzie mają inne obowiązki i nie zajmują się z różnych powodów pisaniem na forach. Nie wszyscy, ale część tak. Co było nie wróci nawet jeśli uznamy, ze było lepsze/gorsze.

Na biedrone byl w pewnym momencie najazd, z tego co pamietam miedzy innymi o to ze pisala o aster i ogorku, wiem że to może prymitywne z mojej strony Ale ogorek290 mnie rozj/ebal dlatego tak dobrze to zapamietalam :classic_cool:

Gość gość
czy wam też po napisaniu posta topik wyskakuje na pierwszą stronę? :O

Gość gość
gosciu co Ty mowisz.wyjdz na ulice i ztobacze,ludzie non stop cos pisza,nie rozstaja sie z telefonami czy tabletami i sa to ludzie dorosli z obowiazkami,czy chcemy czy nie,zyjemy w coraz bardziej wirtualnym swiece.wiec sa,pisza,tyle,ze nie tutaj.

Gość M O D K A
Nasze forum będzie się robić coraz piękniejsze. Będziemy się o to starać. Pozdrawiamy. Moderacja Kafeterii

To że nie znałam ich dobrze nie znaczy że nigdy z nimi słowa nie zamieniłam, na różnych topikach. Aster troche lepiej znalam bo wiecej mialam okazje z nia gadac. A malo na tym forum bylo klotni i wyzwisk? Uwazasz ze jest sie czym przejmowac? O mnie tez tu byly topiki zakladane i rozne rzeczy byly pisane, to naprawde nie jest powod do przejmowania sie i wkurzania.

Gość gość
nieee carrie chyba nie ma

Gość gość
nie mówię, że to ty rozje/bałaś te topiki tylko tego typu zachowanie ludzi akurat wspomniałaś nicki osób z którymi pisałam na topie tasiemcu spedzalam tam bezsenne noce i zawsze bylo można z kimś popisać inteligentnie, z humorem a później zaczęło się psuć odeszła biedra, odeszła Kafezdzira, Michał, aster, tzynicznej marysi to już wieki wieków nie było tutaj a powodem był zawsze lub nie najazd na w/w osoby :O bezsensowny i bezpodstawny najazd

Gość gość
ja się nie wkurzam podnoszę, po prostu stwoerdzam fakty no, że to se ne vrati bo... graba na zgodę 🖐️

Gość M O D K A
Prosimy nie używać wulgaryzmów ;) Pozdrawiamy. Moderacja Kafeterii

Gość gość
te moderacja:P