Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie sie podziali ludzie

kafe sie zmienila bardzo

Polecane posty

Gość gość
przemo pisze cały czas , pod innymi nickami cynicfm to właśnie stary przemo

Gość gość
....

Gość gość
gdzie strony

Gość gość
cynic to nie przemo, przemo ma wiele innych ników, nie wiem jak możecie go nie rozpoznawać :P

Gość gość
jasne ze nie.nie ten styl pisania,przemo wczoraj byl na chcwile i zalozyl 2 tematy.ale odkad przestal scigac lookrecje to tu rzadko wpada.

Gość gość
ale prawie codzień tu jest. co u was, co porabialiście dziś?

Gość gość
praca na kacu:P

Gość gość
P*********e, siedziałam tu 4-5 lat temu, z ogólnej w trakcie przeniosłam się na uczuciowy. Wtedy DOKŁADNIE TAK SAMO pisali. Jak wtedy gadałam ze "starszymi" to też mówili, że wcześniej ludzie tak narzekali. x Wracam tu teraz raz na parę miesięcy, ale głównie jakieś bzdury wyszukuje. x Ale co jak co nocne rozmowy i przekomarzanki były fajne :) I entery. Entery zdecydowanie były fajne.

Gość gość
U mnie były też różne etapy na kafe na początku jako małolata siedziałam na ogólnym. Później na uczuciowym i ero. KK znalazłam miłość to miałam przerwę ale wróciłam na ciąża i macierzyństwo.z drugim dzieckiem juz nie miałam ochoty na kafe ale teraz jak je podchowalam to tu wróciłam i skacze wszędzie .niestety nie ma już takich fajnych tasiemcow i podszywek :classic_cool:

Gość gość
tak, nocne rozmowy były dobre :) pamietam jak wysiadywałam nocami a później w pracy oczy na zapałki ;)

Gość gość
fakt,tez narzekalam,ja to niby´´kiedys´´fajnie bylo,ale powiem szczerze,jeszcze 2 lata temu bylo inaczej.teraz naprawde poziom straszny i pustki bo nowe nicki chca za wszelka cene tu zaistniec wyzywajac wszystkich.mam nadzieje,ze to przejsciowy stan,bo co jak co,ale to dobre forum.

Gość gość
a ja właśnie odkurzyłam stary top na którym pisałam z grupką znajomych, przeczytałam już 100 stron zaśmiewając się jak gupek :) przez te 100 stron zero wyzwisk, chamstwa.. tylko zabawne podszywy, wymiany zdań i pozytywna energia

Gość gość
a topa pewnie nie podasz bo sie zleca hejterzy:(

Gość gość
no nie podam wiele topików jest też pousuwanych, poszły w niebyt pamiętam, mojego autorskiego na którym było kilkanaście tysięcy wpisów, szalona M/O/D/E też usunęła to była noc do kasacji poszło kilka takich topików dobranoc Wam dobre ludki :)

Normalne topy kasowano a np bieszczadzki wisial, mimo że tam szły naprawdę ostre jazdy, albo topiki z lorką. Pomijając brak kultury, to tam było po prostu łamane prawo a ludzie naprawdę gnębieni. Ale według moderacji wszystko było ok :) ilość odsłon reklam się zgadzała to wszystko było cacy.

Gość gość
dobranoc ludziku:)

Gość gość
ale ja mysle,ze to nie jest sciema z marchewa i bieszdzadzkim,chya noxa naprawde zalozyla sprawe i moze dlatego te topy trzymali...no chyba chodzilo o zebranie jak najwiekszej ilosci dowodow...ale nie wiem napewno.

Nie wierze, ze musieli trzymac aktywny top, ze nie mogli tego u siebie na serwerze zarchiwizowac. A jak topy istnialy, to i trole dalej dzialaly. Jesli chodzi o Noxe to tez byla inna sytuacja, Noxa swiadomie do pewnych sytuacji doprowadzila (chociaz absolutnie nie usprawiedliwia to takiej tyrki jaka miala miejsce), ale Lora? Przeciez Lorka ewidentnie miala jakies niedobory intelektualne, i widac bylo ze nie ogarnia. Gdyby nie bug czatu, to nigdy by to nie wyszlo, zaluje ze screenow nie zrobilam

Gość gość
hehe a skoro o screenach mowa to poprosil mnie ktos kiedys(wariat straszny) zebym mu zrobila screeny,bo on nie umial,top to byl masakra,poziom iscie z rynsztoka hehe i ja te screeny zrobilam dla jaj i sie pomylilam pewnego dnia i zamiast dokumentow do szefa wyslac(bylam na chorobym a on ich pilnie potrzebowal)to ja pomylilam pliki i wyslalam te screeny:O:O:O:O:O:O i jak ja moge kafe zapomniec:D

Gość gość
eee no ciezko bylo:P ale zrzucilam wszystko na goraczke i jakos z czasem wszyscy zapomnieli(noo nie wszyscy hehe) ale da sie z tym zyc:D a ze troche wpadek pracy mialam,przeszlo do´´the best of´´ :D

Gość gość
chyba ta byla najgorsza:P ale byl tez przypal jak moj ex wlazl do pokoju a ja pisalam,ze jakby moj facet chcial anala to bym najpierw kij od baseballa jemu w tylek wsadzila:P przypal byl,tyle ze od mojego ex nie zalezala moja egzystencja,wiec uznaje to za wpadke malego kalibru:P

Gość gość
O jaaaaa, ja pamiętam Kabla, Myrevina, Przerwę, Rolnika, Pijawkę i Owłosioną Hemoroidę, kiedy to było! Jakieś 10 lat temu chyba...Ludzie jak ten czas leci...wchodziłam na kafe zanim zaczęłam się spotykać z moim mężem, a jesteśmy razem już 8 lat...córka ma 3 lata...kurde... :)

Gość gość
kurdeeee szukam starych tematow bo chialam linki wrzucic,ale ich nie ma:O

Gość gość
No leci, leci.

Gość gość
dobranoc:)

Gość gość
cześć Podnosicielko :) czego nie śpisz?