Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

każda niezapłodniona komórka jajowa kobiety to morderstwo dziecka

Polecane posty

Gość gość

jesli komórka uwalnia się z jajowodu i nie zostanie zapłodniona i się marnuje bo została stworzona a obumarła nie spełniwszy swojego przeznaczenia jest morderstwem dziecka !

Gość gość
rosczelać takom matke

Gość gość
Śmiej sie śmiej a ja mam obawy, ze do tego dojdzie

Gość gość
takom Really?

Gość gość
trzeba będzie wziąć pod uwagę kare

Gość gość
reasumując każda kobieta jest wielokrotną morderczynią.

Gość gość
gość dziś Śmiej sie śmiej a ja mam obawy, ze do tego dojdzie xx No i wszystkie będziemy musiały brać antykoncepcję, żeby do owulacji nie dochodziło. O żesz kurnasz, a co z facetami? My mamy jedno jako w miesiącu, a oni tysiące plemników. Plemnik to przecież druga połowa dzieciątka.

Gość gość
ale dużo mniejszy

Gość gość
krew miesiączkowa to PŁACZ MACICY ŻE NIE MA DZIECKA to jest choroba macicy , tam powinno byc dziecko

Gość gość
dużo mniejszy ? Wartosć nie zależy od wielkości (chyba, że mówimy o wielkości twojego penisa), a w tym przypadku taki plemnik jest niezbędny więc co z ciebie za mężczyzna? tobie prościej się nie masturbować, mniej straconych żyć grzeszniku!

Gość gość
mój ksiądz tej okazji nigdy nie przepuści :) ****** nas wszystkie i mówi że to bóg nas zapładnia :) ma już 4 dzieci a ponoć jest wierzący katolik ksiądz i nie łamie praw boskich nie płaci alimentów ,tylko daje pieniądze każdej matce osobiście z pieniędzy które dają ludzie w kościele :) myślę że to jest OK a wy co sądzicie ? pomagacie kochani katolicy wierzący Kobietom które służyły Bogu i księdzu :) które je kochał :) jesteście według niego zbawieni Bóg Was kocha ....utrzymujcie dzieci księży oni Was pogłaszczą po głowie i zapewnią ,że Bóg wam grzechy odpuści :)

Gość gość
z jajowodu wychodzi człowiek i ten człowiek toczy się jajowodem i nie dane temu człowiekowi żyć ! to podłość ! człowiek czeka na drugą komórkę i człowiek się nie doczekuje ! musi obumrzeć ! to nieludzkie żeby matka dała umrzeć człowiekowi !

Gość gość
ktoś tutaj zażył Acodin że mu się komórki z człowiekiem pomyliły ALE CIEKAWE, komórki CZEKAJĄ ! komórki są czlowiekiem!

Gość gość
mój ksiądz nie zażywa Acodinu :) j***e się jak królik z każdą młodą dziewczyną , każdej daje kase za dmuchanie :) młody ksiądz fajny a my mamy po 17 lat za skrobankę płaci 2,500 jak któraś wpadnie

Gość gość
komórka która wychodzi z pęcherzyka graffa jest człowiekiem ! człowiek toczy się jajowodem , nie mówimy jajeczko tylko człowiek, mówimy prawdę