Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wormsikk

Czy moja kreacja jest aż tak zła?

Polecane posty

Cześć kobietki : ) Za 2 tygodnie mam studniówkę co prawda chłopaka ,ale też chciałabym ładnie wyglądać .Ogólnie nie należę do wysokich dziewczyn(168) o długich nogach. Piszę do Was o radę odnośnie tej kreacji.Tak wiem że powinnam wybrać coś ciemniejszego na studniówkę ale chciałam przełamać te czernie.Kupiłam te buciki ze względu na to że zdawało mi się że dodadzą mi takiej dziewczęcości, ale się chyba pomyliłam bo spotkałam się z niemiłą krytyką,że buty są paskudne,powinnam je zmienić,skracają i pogrubiają nogi,"nigdy bym sie tak nie ubrała" itp Chciałam się zapytać i doradzić czy naprawdę jest aż tak źle z tą kreacją i butami ?No ale cóż czekam na Wasze opinie i rady ;)

Gość gość
Buty masakra.

Gość gość
Nie jest źle, choć sukienka ma za mało miejsca na biust i go spłaszcza i/albo masz źle dobrany stanik. Buty pozbawione tego złotego fiu-bździu byłyby dużo lepsze, bo tak to trochę bazarkiem zalatują.

Gość gość
Aha, jeszcze jedna uwaga: na studniówkę ta sukienka jest za krótka. To nie jest wieczór w dyskotece, tylko jakby nie było poważny szkolny bal, i długość sukienki powinna być ciut przed kolano co najwyżej, a nie do połowy uda.

Gość gość
moim zdaniem te buty nie pasują do sukienki. lepsze byłyby tradycyjne szpileczki (jeśli chcesz taki wysoki obcas do tańca)

Gość gość
Sukienka śliczna, ale buty niezbyt ładne. Jeśli jesteś niska to powinnaś kupić szpilki albo botki kończące się pod kostką. Bo taki pasek na kostce brzydko skraca nogę. Co dla nas niziutkich to tragedia :)

Gość gość
Dla mnie jak z wiejskiego festynu róż biale butki ze zlotem Tipsy jeszcze i gotowe. Jakbys zalozyla do tej sukienki klasyczne platformy wygladaloby bardziej eleganco. No i co jest nie tak z dekoldem splaszcza piersi ta suknia/biustonosz

dobra jest tylko że na studniówkę idzie się bardziej na czarnobiało a nie różowo ale i tak pewnie pełno dziewczyn będzie tak ubrana

Gość gość
te buty wiejskie strasznie

Gość gość
no właśnie, zdecydowanie za krótka ta sukienka, i za bardzo "letnia", nie jest dostosowana do okazji...

Gość gość
pasek w butach nieciekawy

Gość gość
Nie wkopałaś. Sukienkę możesz wykorzystać na inne okazje, a na studniówkę po prostu kup drugą, ale bardziej "klasyczną". wyboru jest teraz aż nadto. A na butach ten pasek chyba da się odpiąć, i wtedy do każdej sukienki będą OK, cielisty to kolor uniwersalny :) Plus taka klasyczna (nie musi być mała czarna, może być fioletowa, granatowa, butelkowa, malinowa, grafitowa, morska, jagodowa, chabrowa, stalowa...) przyda ci się potem często, i łatwo ją odmienić różnymi dodatkami.

Gość gość
Wg mnie kiecka moze byc choc u mnie nikt takiej nie mial... a buty przeokropne...

Gość gość
Nie wiem jak można powiedzieć ,że te czółenka są brzydkie! One są prze piękne! Razem z tą sukienką tak bajecznie wyglądają .Uważam ,że absolutnie nie masz się czym przejmować !