Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ryzyko zarażenia HIVem

Polecane posty

Gość gość

Czy stosunek bez zabezpieczenia, ale również bez wytrysku jest tak samo ryzykowny jak z wytryskiem? Czy żeby się zarazić muszą wystąpić otarcia, naruszenie powłok skórnych? Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Czy ktoś ma informacje na ten temat?

Gość gość
Z wytryskiem jest większe ryzyko Otarcia nie mają nic wspólnego z zakażeniem

Gość gość
Chodziło mi o to, że drobne rany mogą ułatwić przenikanie wirusa, zwłaszcza z udziałem krwi.

Gość gość
Jeżeli w tych ranach znajduje się krew to tak

Gość gość
Jest ryzykowny tak samo, przecież facetom czasem trochę poleci jeszcze zanim dojdzie do dolecowego wytrysku. A u kobiety z otarciami tez nie tak ciezko,wystarczy zla pozycja albo gdy jest za sucho.

Gość gość
To jest bardzo duże ryzyko. Skąd wiesz, że nie zrobiły Ci się jakieś mikrootarcia? Możesz ich przecież nie czuć. Tak jak napisał ktoś wcześniej, facet już wcześniej wydziela płyny, nie musi dojść do wytrysku. Tak naprawdę to nawet robienie loda jest ryzykiem (bo możesz szczoteczką zahaczyć niechcący- nawet tego nie czujesz a ranka jest itp). Niektóre otarcia, ranki nie są dla nas widoczne, nie czujemy ich, a dla wirusa wystarczy. Niestety.

Gość gość
ludzie nie osłabiajcie mnie. nie ma czegoś takiego jak aids /hiv. to ściema żeby leki sprzedawać. zainteresujcie się troche tematem. że ludzie umierają leczeni na tą wymyśloną chorobe to prawda. leki są niesamowicie toksyczne i drogie( i o to w tym kicie chodzi)

Gość gość
Zrob se badania moze juz masz AIDS.