Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to zrobic

Polecane posty

Gość gość

Zeby dziewczyna myslala o mnie i cos poczula? Nie moge sobie poradzic poniewasz nie mam doswiadczenia

Gość gość
A ile tam tych lat masz?

Gość gośćgość92
Ile lat masz? Komu chcesz wysłać sygnały? (Kim dla cb ta kobieta i z kąd się znacie)

Gość gość
Wiem ze to glupio brzmi ale mam 21lat. Jest dla mnie kims wyjatkowym i widze ze stracila mna zainteresowanie bo kiedys sama mnie podrywala. Mysle ze moim bledem bylo to ze bylaem dla niej zawsze mily i wyszedlem na latwego najgorsze jest to ze ona ma wielu adoratorow a ja swiata po za nia nie widze

Gość gość
olej ją. po krutkim czasie ci przejdzie.

Gość gość
Sorry ze tak napisze ale pytanie nie brzmialo czy mam ja olac czy nie... Nie mam takiego zamiaru. Ja wiem ze niektorzy maja w ten sposob ze z jedna nie wyjdzie to zaraz z druga ale ja tak nie potrafie ja mam tak ze jak sie upre to nikt mi nie przetlumaczy. Na niej bardzo mi zalezy jak na zadnej poprzedniej, czyje ze to jest wlasnie to tylko problem muj polega na tym ze sie zakochalem i za bardzo sie zaangazowalem i przez to wszystko nie idzie jak powinno i szukam jakiejs porady

Gość gość
rozumie. wspólczuje. ja jak w twoim wieku się zakochałem to jak mnie męczyłą myśl o tej dziewczynie to zjeżdżałem na ręcznym i mi mijało. jak mi wracały natrętne myśli o tej kolezance to znowu tasowałem się i miałem luz(to tak na marginesie )

Gość gość
nie zrobisz tego . albo TO czyli chemia jest albo jej nie ma,a to zalezy w duzej mierze od wygladu,sposobu bycia- no niestety ale to cos ma jeden na milion.....

Gość gość
A co takiego się stało, że straciła Tobą zainteresowanie? I skąd wiesz, że Cię podrywała a nie była zwyczajnie miła?

Gość gość
Przerażają mnie błędy ortograficzne w tym temacie.