Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skradzione dokumenty problem z oc

Polecane posty

Gość gość

tzn kupujac samochod nie zalatwilam w ubezpieczalni formalnosci ze wzgledu na to ze Pani miala duze znizki i chcialam uniknac doplaty ale pech chcial ze ktos mi ukradl caly portfel z pieniedzmi i wszystkimi dokumentami i pytanie takie czy jak sie tam nie zglosilam to groza mi jakies konsekwencje... bo zapewne ta pani i tak zglosila w ubezpieczalni zbycie samochodu. Ja sie nie znam, to nie moj pierwszy samochod i nigdy nie bylam przejmujac ubezpieczenie w ubezpieczalni

Gość gość
to i tak dobrze że Ci nie ukradł cnoty tylko portfel

Gość gość
jak to Ci ukradli kotku?

Gość gość
A jakie dokładnie dokumenty Ci skradziono? świstek że opłacone oc?

Gość gość
proszę nie zwracać się do mnie przez ty!

Gość gość
no to na to wyglada,ze bedziesz musiala wykupic oic na siebie,bo jakm teraz tam pojdziesz ;po nowy kwit to tak czy siak na ta babe ci nie wystawia,ale policza tobie indywidualnie skladke

Gość gość
Jeździłaś na cudzym oc? :O

Gość gość
wszystko dowod prawko swistki od przegladu i oc troche kasy bylo wszystkie karty potrzebne wiec wyrabianie od nowa

Gość gość
ehh dobrze ze mam znajoma w ubezpieczalni tylko zeby dzisiaj byla to moze cos zaradzi na to

Gość gość
najlepiej poszukaj jakiegos innego ubezpieczyciela,o ile nie minelo 30 dni od zakupu auta,bo jak minelo to duupa,nalicza ci skladke w tej firmie co byla wlascicielka twojego auta,bo masz 30 dni na wypowiedzenie umowy oc i zawarcie jej w innej firmie na siebie,ewentualnie doliczaja cib doplaty w tej obecnej o ile nie masz znizek-nioe wyglada to dla ciebie ogolnie rozowo,bo jeszcze sie jak dopatrza,ze nie ma ciaglosci to za 3 dni bodajze jest okolo 7 stow,a powyzej to juz sie zaczynaja w tysiacach te kary liczyc

Gość gość
w pazdzierniku kupilam samochod oc jest do kwietnia

Gość gość
a jak mialam kontrole policyjna chyba 3 razy to jakos sie nie doczepili ze oc jest na kogos innego... bo teoretycznie kolega mi mowil ze to oc automatycznie na mnie przechodzi tylko sie musze liczyc z tym ze moze przyjsc do mnie doplata

Gość gość
no tak oc przechodzi,ale jak nie masz znizek,to w innej kwocie bedziesz je placic niz ta baba co ci auto sprzedala,a jak do tej pory nie zrobilas doplaty a z tego tak wyglada,tzn ze jezdzilas na jej oc i sama mialabyc niezle problemy z tego powodu,lepiej zaiwaniaj do ubezpioeczyciela jak najszybciej i przydszykuj sie na kilka stowek doplaty