Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćxxyyzz

problemy z odchudzaniem

Polecane posty

Gość gośćxxyyzz

Nie wiem co robić od dłuższego czasu jestem na diecie, a raczej na stałe zmieniłam żywienie na zdrowsze, ćwiczę w fitness klubie 2x na tydzień i raz w tygodniu chodzę na basen, nie mam czasu żeby chodzić częściej, w ok rok czasu z 81 kilo udało mi się zjechać na 71 kilo i niestety od pewnego czasu mimo że dalej robię to samo waga ani drgnie...niby mam 174 wzrostu i bmi w normie ale ta waga nadal jest dla mnie nie do zaakceptowania poza tym wygląd mojego tyłka i ud nadal pozostawia wiele do życzenia i jest jeszcze na nich sporo zbędnego tłuszczu, jaka może być przyczyna że dalej nie da się schudnąć??

Gość gość
jak będziesz galopować na koniku swojego męża to schudniesz

Gość gość
nie mam pojecia moze masz problemy z tarczyca? :classic_cool:

Gość gośćxxyyzz
robiłam badania tarczycy wszystko w normie

Gość gość
Jak długo ćwiczysz na siłowni to powiększyły ci się mięśnie ud i pupy. Może trzeba zmienić ćwiczenia.Ja kiedyś jeździłam na rowerku stacjonarnym, nie dość , że nie schudłam to jeszcze powiększyła mi się pupa i mięśnie nóg.

Gość gość
NIE JEŻDŻE NA ROWERKU a na pupie i udach mam niestety jeszcze tłuszcz a nie mięsnie

To oczywiste - wraz ze spadkiem wagi spadło zapotrzebowanie kaloryczne (bo organizm ma mniej ciała do ukrwienia, odżywiania, ogrzania itp) więc ilość kalorii z tej diety która wcześniej była niewystarczająca teraz odpowiada zapotrzebowaniu. Kiedyś ta dieta wytwarzała deficyt kaloryczny, teraz już nie, więc waga nie spada.

Gość gość
a myślałaś nad tym, aby skorzystać z pomocy dietetyka? Ja miałam podobnie, z tym, ze u mnie był jeszcze efekt jojo ;/ Trzeba pracowac nad konkretnymi partiami mięsni i nie rezygnować z diety. Moja Pani dietetyk motywowała mnie bo u mnie to zaraz dochodził do tego brak wiary w siebie, ) Byłam u Pani Ani Pietrych tutaj - http://slimcenter.pl/ ) i udało się wywalczyć te 15 kg mniej :D także myślę,że warto.

Gość Karolina_11
Hej, czasem tak bywa, że na początku nie można schudnąć, a później leci lawinowo. Ja z nowym rokiem też się chciałam trochę wyszczuplić, ale do tego jeszcze oczyścić trochę organizm z toksyn. Nie prowadziłam wcześniej zbyt dobrego stylu życia więc mój organizm był trochę zanieczyszczony. Kupiłam sobie sok z aloesu, bo wiele o nim słyszałam i podobało mi sie, że jest naturalnym produktem z natury, a nie synstetykiem. Piję go regularnie od około miesiąca i efekty są super! Skóra jest bardziej jędrna, nawodniona, schudłam i pozbyłam się nadmiaru wody z organizmu, a do tego czuję się o niebo lepiej. Moim zdaniem warto kupić, bo zawiera same naturalne składniki, nie ma w nim żadnej chemii. Zajrzyj tutaj i trochę poczytaj, pozdrawiam:)) http://www.laboratorianatury.pl/pl/produkty/aloelive-detox.html

Gość gość
Skoro waga ani drgnie, to może waga się zepsuła:P

Gość gość anka
Ja bym już nie kombinowała, przy tym wzroście to dobry wynik, a tyłek i cycki powinny być widoczne, ale nie ma się czym martwić, zawsze jest taki moment kiedy waga ani drgnie. Pewnie metabolizm zwolnił, acetomale próbowałaś? Albo ocet jabłkowy pić?

Gość gośćchuda 18
problem z odchudzaniem można pokonać i ja to zrobiłam po prostu trzeba dbać o odzywianie bo to jest ważne.To co jemy jest najważniejsze, ale można tez wspierać się suplementami diety ale tymi prawdziwymi.Ja polecam http://www.croc.link/5lq dzieki połączeniu porządnego suplementu i dobrego odżywiania schudłam całe 15kg w 4miesiące polecam i pozdrawiam .

Gość miranda_jaroszek
Fakt masz rację trzeba się po prostu zmobilizować i działać inaczej efektów niestety nie zobaczymy... Ja doszłam do tego wniosku już dawno i dzięki temu wyglądam jak wyglądam. Jak tego dokonałam ? Wbrew pozorom bardzo prosto: obrałam mocną i ciekawą dietę wspomogłam ją preparatem iq green i zaczełam chodzić na basen i siłownie. Wiecie niby o tak prosto brzmi ale jak się ostro tego trzymałam to serio wszystko poszło jak należy.

Gość milusiaaaa
Mirando a mogłabyś powiedzieć gdzie można takie tabletki dostać?

Chodzi o nasza gospodarke hormonalna stad te wszystkie problemy.. Przerabaiałam to kilka lat uwierzcie . Ręce opadają Chłopak namówił mnie do tabletek antykoncepcyjnych i do tego ochoty do seksu zero, także ratowałam sie czym można i chodzi o to że musisz brak substancje takie ktore działaja odrotnie na wagę i pobudzenie seskualne tylko takie tabletki dobre na 1rok może troche wiecej..

Gość gość
Marta a efekty uboczne tych tabletek ?bo kazde jakieś mają.. tez sie przekonałam.

Gość MartaSlupsk
Heh takie ze jak sie zje za duzo to sie w głowie kręci, ale uczucie jak na ekstasy albo kokainie ale jak wezmierz za duzo głowa bardzo boli . http://nplink.net/OwwLh8Ec